![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Θα έλεγα πως ναι..;p Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Κι επειδή μπορεί να μη έλεγα οτι πηρα κιλά, με τιμεί που σου λέω ότι έχω χάσει άλλο ένα σήμερα στο πρωινό μου ζύγισμα;!:hehe: |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Με τιμεί χθες που πήγα Def Leppard/Whitesnake?
Τους τιμεί που τα έσπασαν και ειδικά οι Leppard ήταν πολύ ενεργητικοί? Με τιμεί που οι μνήμες σε κινητό και ψηφιακή είναι πλέον γεμάτες?;D Τιμεί τον ταξιτζή που με γύρισε σπίτι που ήταν πάρα πολύ ''γιούχου''? |
Παράθεση:
αλλά... ποιοι ειναι αυτοι καλε? :rofl: |
Παράθεση:
Ανέβασε καμιά καλή pic!!! Ήταν να παω κι εγώ με τον Bigsteve αλλά μας πρόλαβαν;D |
Παράθεση:
Για την άρτια πληροφόρηση σου,τσέκαρε το link:;) http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=915271&lngDtrID=253 |
Παράθεση:
Δε σε τιμεί...Κατέβασε (νόμιμα εννοώ πάντα..) το "love bites" για να καταλάβεις τους πρώτους και για τους δεύτερους ξέρεις σίγουρα το "fool for your lovin no more" και το "is this love" |
Ο Dave ορθιος ηταν η δεν αντεχε;;Απ οτι ακουσα δν την πολυπαλευε!:(
|
Παράθεση:
Κοίτα πολλά ακούστηκαν αλλά ο Covi ήταν μια χαρά,και πηγαινοερχόταν στην σκηνή,στριφούριζε την βάση του μικροφώνου,έκανε διάφορα πάνω στην σκηνή που δεν μπορώ να τα πώ εδώ(;D) Λίγο η φωνή του ήταν κουρασμένη αλλά τα κατάφερε μια χαρά ειδικά στο Still of the night όπου πίστευα ότι δεν θα το έβγαζε καλά..Αλλά με διέψευσε ο φούστης!!!:clap: BTW,τιμεί μια φίλη μου που είναι μύκονο με το ωδείο της και πέτυχαν 2 φορές σε μια μέρα τον -θεά αγάπη μου,θεά-Ψινάκη?? Με τιμεί που της λέω να πάει να βρεί τον Γαλάτη?:P |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:24. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin