WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

MaDa 26-06-2008 14:36

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 54638)
Ψιτ,κοπελιά,θα σε μαλώσω ε..Πήγαινε σε ένα νοσοκομείο,δεν θα σε φάνε!!Μην μας πάθεις και συ τίποτα!!:(

Με τιμεί που είχα πάει να βάλω να πλύνω στο χέρι και αντί να ρίξω την σκόνη απο την μεριά του κουτιού που είναι η τρύπα,προσπαθούσα απο την ανάποδη?
Με τιμεί που δεν το είχα προσέξει και έλεγα ''Τι διάολο έπαθε και δεν βγαίνει?''
Με τιμεί που πιστεύω ότι απο το διάβασμα έχουν καεί τα εγκεφαλικά μου κύτταρα?Δεν εξηγείται αλλιώς..

καλά ντε... θα πάω λέμε...

όχι...
ε ναι... αλήθεια περίμενες απάντηση?
καλά αυτό είναι σίγουρο! κόψε το διάβασμα... θα πάθεις καμία μόλυνση... ;p

Insomni@ 26-06-2008 16:54

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 54642)
καλά ντε... θα πάω λέμε...

όχι...
ε ναι... αλήθεια περίμενες απάντηση?
καλά αυτό είναι σίγουρο! κόψε το διάβασμα... θα πάθεις καμία μόλυνση... ;p

Δεν θα με τιμούσε καθόλου να περίμενα απάντηση;D,οπότε όχι,δεν είχα τέτοιες προσδοκίες:P

Astrolabos 26-06-2008 18:45

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 54638)
Με τιμεί που είχα πάει να βάλω να πλύνω στο χέρι και αντί να ρίξω την σκόνη απο την μεριά του κουτιού που είναι η τρύπα,προσπαθούσα απο την ανάποδη?
Με τιμεί που δεν το είχα προσέξει και έλεγα ''Τι διάολο έπαθε και δεν βγαίνει?''
Με τιμεί που πιστεύω ότι απο το διάβασμα έχουν καεί τα εγκεφαλικά μου κύτταρα?Δεν εξηγείται αλλιώς..

Ναι:P
Ναι:P
Είχες γεννηθεί χωρίς αυτά άπλα δε στο λέγαμε να μη σε στεναχωρήσουμε:hehe:

Mazda 6 27-06-2008 13:44

Τιμεί το πατέρα μου που άκουγε ειδήσεις και είπαν για τη μεταγραφή του Γιοτάμ Χαλπερίν και με ρώτησε "ρε Σταύρο, ποιός είναι αυτός ο Βιτάμ;!"

Μας τιμεί που έφτιαξε σφραγίδες με το όνομά του για το γραφείο του και τις πήραμε με τον αδερφό μου και χτυπήσαμε απο μια στο κούτελό μας;

Μας τιμεί που κάναμε το ίδιο στο πατέρα μου όταν κοιμόταν;!

Α ρε πατέρα τι παιδιά έβγαλες...

Insomni@ 27-06-2008 14:35

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 54685)
Τιμεί το πατέρα μου που άκουγε ειδήσεις και είπαν για τη μεταγραφή του Γιοτάμ Χαλπερίν και με ρώτησε "ρε Σταύρο, ποιός είναι αυτός ο Βιτάμ;!"

Μας τιμεί που έφτιαξε σφραγίδες με το όνομά του για το γραφείο του και τις πήραμε με τον αδερφό μου και χτυπήσαμε απο μια στο κούτελό μας;

:rofl: Τον τιμεί λόγω ατάκας!!
Τον τιμεί τον άνθρωπο!!Όσο για σας.. kalo!!! <=αυτό τα λέει όλα!!
Ναίιιιιι,άνετα..

MaDa 27-06-2008 15:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 54685)

χαλαρά ναι! είναι ολοφάνερη η επιρροή της διαφήμισης στην καθημερινή μας ζωή....

όχι... δεν έχει πλάκα...

ναι... έχει πολύ πλάκα!!!

αααα... αυτό έπρεπε να το σκεφτεί παλιά... που δεν τραβήχτηκε! :rofl:

pink 28-06-2008 11:17

Διορθωσε τα greeklish γιατι εχουμε κατι ανευθυνους moderator εδω μεσα και θα τους τιμει μετα οτι κι αν κανουν! :P

Insomni@ 28-06-2008 11:39

Με τιμεί που χθες είχα πάει στο σπίτι μιας φίλης να την πάρω και να πάμε στην άλλη φίλη μας για ένα πάρτυ που είχαμε να πάμε?
Μας τιμεί που πήραμε ταξί και γυρίσαμε πίσω σπίτι μου (γιατί είχα ξεχάσει τα μυαλά μου:blabla:) και μετά σερί στο μετρό?
Μας τιμεί που όταν επιτέλους φτάσαμε αρχίσαμε,εγώ και η άλλη,να της λέμε διάφορα με αποτέλεσμα να την ''πνίξουμε'' σε κάποια φάση?;D

Astrolabos 28-06-2008 12:23

Μας τιμεί που η κακία μας, έχει κάνει ιδιοκατοίκηση και δεν λέει να ξεκουμπιστεί;:hehe:

pink 28-06-2008 12:25

Απεριοριστα! ;D

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:59.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0