![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
όχι... ε ναι... αλήθεια περίμενες απάντηση? καλά αυτό είναι σίγουρο! κόψε το διάβασμα... θα πάθεις καμία μόλυνση... ;p |
Παράθεση:
Δεν θα με τιμούσε καθόλου να περίμενα απάντηση;D,οπότε όχι,δεν είχα τέτοιες προσδοκίες:P |
Παράθεση:
Ναι:P Είχες γεννηθεί χωρίς αυτά άπλα δε στο λέγαμε να μη σε στεναχωρήσουμε:hehe: |
Τιμεί το πατέρα μου που άκουγε ειδήσεις και είπαν για τη μεταγραφή του Γιοτάμ Χαλπερίν και με ρώτησε "ρε Σταύρο, ποιός είναι αυτός ο Βιτάμ;!"
Μας τιμεί που έφτιαξε σφραγίδες με το όνομά του για το γραφείο του και τις πήραμε με τον αδερφό μου και χτυπήσαμε απο μια στο κούτελό μας; Μας τιμεί που κάναμε το ίδιο στο πατέρα μου όταν κοιμόταν;! Α ρε πατέρα τι παιδιά έβγαλες... |
Παράθεση:
:rofl: Τον τιμεί λόγω ατάκας!! Τον τιμεί τον άνθρωπο!!Όσο για σας.. kalo!!! <=αυτό τα λέει όλα!! Ναίιιιιι,άνετα.. |
Παράθεση:
όχι... δεν έχει πλάκα... ναι... έχει πολύ πλάκα!!! αααα... αυτό έπρεπε να το σκεφτεί παλιά... που δεν τραβήχτηκε! :rofl: |
Διορθωσε τα greeklish γιατι εχουμε κατι ανευθυνους moderator εδω μεσα και θα τους τιμει μετα οτι κι αν κανουν! :P
|
Με τιμεί που χθες είχα πάει στο σπίτι μιας φίλης να την πάρω και να πάμε στην άλλη φίλη μας για ένα πάρτυ που είχαμε να πάμε?
Μας τιμεί που πήραμε ταξί και γυρίσαμε πίσω σπίτι μου (γιατί είχα ξεχάσει τα μυαλά μου:blabla:) και μετά σερί στο μετρό? Μας τιμεί που όταν επιτέλους φτάσαμε αρχίσαμε,εγώ και η άλλη,να της λέμε διάφορα με αποτέλεσμα να την ''πνίξουμε'' σε κάποια φάση?;D |
Μας τιμεί που η κακία μας, έχει κάνει ιδιοκατοίκηση και δεν λέει να ξεκουμπιστεί;:hehe:
|
Απεριοριστα! ;D
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:59. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin