WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

hanter 16-01-2008 21:53

Απάντηση: Με τιμεί που...

σημερα το πρωι στον ηλεκτρικο ενω ακουγα μουσικη απο mp3 μπαινουν στο βαγονι 2 παιδια και αρχιζουν να παιζουν μουσικη τοσο δυνατα και χαλια ωστε ο ηχος να τρυπαει τα ακουστικα και να μην με αφηνει να ακουσω την μουσικη μου!
με τιμει που εβγαλα ενα 5ευρο που ειχα στην τσεπη το δινω στον μεγαλο αδελφο και του λεω "σε παρακαλω σταματα να παιζεις";:amhn:

Neacel 17-01-2008 00:28

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο hanter (Μήνυμα 41705)
σημερα το πρωι στον ηλεκτρικο ενω ακουγα μουσικη απο mp3 μπαινουν στο βαγονι 2 παιδια και αρχιζουν να παιζουν μουσικη τοσο δυνατα και χαλια ωστε ο ηχος να τρυπαει τα ακουστικα και να μην με αφηνει να ακουσω την μουσικη μου!
με τιμει που εβγαλα ενα 5ευρο που ειχα στην τσεπη το δινω στον μεγαλο αδελφο και του λεω "σε παρακαλω σταματα να παιζεις";:amhn:

Ναι σε τιμεί. Αλήθεια σε ποιο τρένο είπαμε μπαίνεις?:hehe:

aitherovamon 17-01-2008 00:45

Παράθεση:

χαλαρα ακοπα αβιαστα ΝΑΙ....:worship:

Liverpoulaios 17-01-2008 00:50

Παράθεση:

:worship::worship::worship::worship: respect απλά

gatoni 17-01-2008 01:06

Τιμεί τους γαύρους που ήταν μέσα που στο τέλος κάναν "Όλε όλε" στους βάζελους;

Ναι, και για σας το λέω γραφικοί Ταλάνθρωπες...

Καλά κάνατε... ;D

Insomni@ 17-01-2008 01:18

Παράθεση:

Σε τιμεί!!!Η ατάκα είναι θεική!!!:clap:

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 41719)
Τιμεί τους γαύρους που ήταν μέσα που στο τέλος κάναν "Όλε όλε" στους βάζελους;

Ναι τους τιμεί!!!:worship::worship::worship:

TALOS 17-01-2008 02:11

τιμει το σημερινο γηπεδο που ηταν το καλυτερο που χω παει?το τιμει

τιμει το γαυρο που επαιξε με πιο πολυ παθος μετα το δευτερο γκολ?εννοειται...εγω προσωπικα ετσι θελω τη θρυλαρα μου

Mazda 6 17-01-2008 11:29

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 41729)
τιμει το σημερινο γηπεδο που ηταν το καλυτερο που χω παει?το τιμει

τιμει το γαυρο που επαιξε με πιο πολυ παθος μετα το δευτερο γκολ?εννοειται...εγω προσωπικα ετσι θελω τη θρυλαρα μου

Τίμει και το γήπεδο και το γαύρο!!!

Mazda 6 17-01-2008 11:35

Με τιμεί που έβλεπα τον αγώνα στο Ηράκλειο σε καφετέρια που δεν είχα ξαναπάει και στο χαμένο τετ α τετ του Νούνιες σηκώθηκα και φώναξα: "ΑΝάθεμά σε Νούνιες ντροπή της Αργεντινής";
Τιμεί την σερβιτόρα που γύρισε με κοίταξε και γέλασε;

Με τιμεί που στο γκολ φώναζα μετανοημένος: "Πέρνω πίσω αγόρι μου ότι είπα για τη πάρτη σου";

Τιμεί τη σερβιτόρα που γύρισε και μου είπε: "Πάλι καλά που το πήρες πίσω γιατί είναι παιχταράς";

hanter 17-01-2008 11:43

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 41756)
Με τιμεί που έβλεπα τον αγώνα στο Ηράκλειο σε καφετέρια που δεν είχα ξαναπάει και στο χαμένο τετ α τετ του Νούνιες σηκώθηκα και φώναξα: "ΑΝάθεμά σε Νούνιες ντροπή της Αργεντινής";
Τιμεί την σερβιτόρα που γύρισε με κοίταξε και γέλασε;

Με τιμεί που στο γκολ φώναζα μετανοημένος: "Πέρνω πίσω αγόρι μου ότι είπα για τη πάρτη σου";

Τιμεί τη σερβιτόρα που γύρισε και μου είπε: "Πάλι καλά που το πήρες πίσω γιατί είναι παιχταράς";

ναι δικιο ειχες!
ναι κατι θα ξερει!
οχι γιατι εγινες ο γνωστος γαυρος κωλοτουμπας!
ναι, μαλλον θα το ειπε γιατι ηθελε να γινει παιχνιδι(μαλλον θα της γυαλισες) ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΥΝΙΕΘ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!!:amhn:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:24.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0