WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Cantona13 25-06-2008 01:01

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elina (Μήνυμα 54520)
τιμεί τον τετράχρονο αδερφό μου που θέλει να πάει στο Μεξικό για να παίξει με πινιάτα?
τον τιμεί που οταν του είπα οτι τα 0,60 ευρω που έχει μαζέψει δεν φτάνουνε για το εισητήριο ,πήγε στον πατέρα μου και του είπε να ξηλωθεί?
τον τιμεί επίσης που του έμαθα πώς λέμε "πώς σε λένε" στα ισπανικά(που μιλάνε στο Μεξικό φυσικά),πηγε στο πάρκο και ρώταγε όλα τα κορίτσια "Como te llamas?" ?

Ναι... Και εγω θελω;D
Φυσικα.... Ο μικρος ειναι στο σωστο δρομο:P
Ναι.... Το ιδιο με πανω:P:P

Mazda 6 25-06-2008 01:17

Παράθεση:

τιμεί τον τετράχρονο αδερφό μου που θέλει να πάει στο Μεξικό για να παίξει με πινιάτα?
τον τιμεί που οταν του είπα οτι τα 0,60 ευρω που έχει μαζέψει δεν φτάνουνε για το εισητήριο ,πήγε στον πατέρα μου και του είπε να ξηλωθεί?
τον τιμεί επίσης που του έμαθα πώς λέμε "πώς σε λένε" στα ισπανικά(που μιλάνε στο Μεξικό φυσικά),πηγε στο πάρκο και ρώταγε όλα τα κορίτσια "Como te llamas?" ?

ΝΑΙΙΙΙ
Εννοείτε!
Μακράν ναι! Αρχηγάρα!

Να τον προσέχετε τον μπόμπιρα! Θα πάει μακριά!!!:hehe:

MaDa 25-06-2008 08:25

Παράθεση:

ε? 4χρονο με άποψη! σαφώς και ναι!!! :worship:

εσένα δεν σε τιμεί... έπρεπε να τον ααφήσεις να πάει στο πρακτορείο...
Θεός ο μικρός... αμέσως στην Κεντρική Τράπεζα... μικρέ... η μαμά έχει το χοντρό χρήμα!
:rofl:

τςςς... λατίνος εραστής ο μικρός από τώρα... τον τιμεί κάργα!!!;)

Insomni@ 25-06-2008 11:00

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 54519)
με τιμεί που έχουν φωτογραφία μου στο ημερολόγιο του ΤΕΙ Αθήνας?

χαχαχα... (όταν πάταγα...)

τιμεί έναν καθηγητή μου που μου το είπε...?

τιμεί τον επιτηρητή που μόλις είδε το όνομά μου... θυμήθηκε... ότι μου έκανε μάθημα το 2003...
τον τιμεί που πρόσεξε ότι έβαψα τα μαλιά μου από καστανό σκούρο... σε μαύρο?

Ναι,λογικά
Ναι;p
Έχει καλή μνήμη ο τύπος,οπότε τον τιμεί!!
Ααα,πολύ παρατηρητικότις έπεσε εδώ..;D:serenade:

Παράθεση:

Ναιιιι,θεός ο μικρούλης!!
ΝΑΙ :clap:
Ωωωωω,ο μικρός δεν παίζεται,ε!!Προσκυνώ ταπεινά την προσωπικότητά του!!:worship:

Τιμεί υπάλληλο σε ζαχαροπλαστείο που όταν πήγαμε με την κολλητή μου να πάρουμε παγωτο,αν και είπαμε 1 μπάλα,έβαζε έβαζε και δεν τελείωνε..?:lamogio::amhn:

Cantona13 25-06-2008 12:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 54551)

Τιμεί υπάλληλο σε ζαχαροπλαστείο που όταν πήγαμε με την κολλητή μου να πάρουμε παγωτο,αν και είπαμε 1 μπάλα,έβαζε έβαζε και δεν τελείωνε..?:lamogio::amhn:

E καλα... Το προβλημα θα ηταν να εβαζε λιγοτερο..... Αρα υποθετω πως ναι.... Ειδικα αμα δεν χρεωσε παραπανω:P

Mazda 6 25-06-2008 13:35

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 54551)

Όχι γιατί ξαναμπήκα στη διατροφή και τραβάω ζόρια:armed:;D

Cantona13 25-06-2008 14:19

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 54559)
Όχι γιατί ξαναμπήκα στη διατροφή και τραβάω ζόρια:armed:;D

Mε τιμει που αυτη τι στιγμη τρωω ενα τεραστιο (ατελειωτο μπορω να πω) παγωτο;;D;D;p

Insomni@ 25-06-2008 14:30

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 54557)
Μηπως ειπατε 1 μπαλα του μπασκετ?

:PΌχι βέβαια,κανονική είπαμε..

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 54562)
Mε τιμει που αυτη τι στιγμη τρωω ενα τεραστιο (ατελειωτο μπορω να πω) παγωτο;;D;D;p

Σε τιμεί δεόντως!!Αν το αντέχεις βέβαια και δεν σκάσεις..kalo!!!;D

Cantona13 25-06-2008 14:52

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 54564)
Σε τιμεί δεόντως!!Αν το αντέχεις βέβαια και δεν σκάσεις..kalo!!!;D

:xar::xar:
Χιχιχι

Εννοειται πως το καταφερα;D

Insomni@ 25-06-2008 14:56

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 54566)
:xar::xar:
Χιχιχι

Εννοειται πως το καταφερα;D

:worship::clap::worship:
Δεν ξέρεις πόσο σε τιμεί αυτό!!;D

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:22.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0