![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
ΜΕ τιμεί που δε δίνω σημασία στη τούρτα αλλά μόνο στο σχόλιό σου;!:hehe::worship: |
Παράθεση:
Θες να σου μαγειρεψω εγω μηπως?? Δε θες! Και θα σε τιμουν και οσα λες μετα... :hehe: |
Με τιμεί που συναντήθηκα με τη Μαίρη χθες στο Αλλού?
Με τιμέι όμως που δεν κάναμε τίποτα μαζί γιατί έπρεπε να φύγω? Με τιμεί όμως που ίσως καλά να έκανα γιατί δε θα 'θελε στην παραγματικότητα να ήταν δίπλα μου σε κάποιο παιχνίδι?;D |
Παράθεση:
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ (66) Όχι. Θα σε τιμούσε αν έγραφες πως έφυγες για να μη φέρεις τη Μαίρη σε δύσκολη θέση, αναγκάζοντάς την να μπει σε κάποιο παιχνίδι μαζί σου ;D |
Παράθεση:
Όχι!! Δεν το ξέρεις αυτό..:rofl: |
Παράθεση:
:hehe: ΟΧΙ! Η απαντηση στο 3ο ειναι το παρακατω... Μπηκαμε σαν τα καλα κοριτσια στα συγκρουομενα. Τιμει τον υπευθυνο που ανοιγοκλεισε 3 φορες το συστημα γιατι μια φιλη μου δε μπορουσε να ξεκινησει?? Την τιμει τελικα που ειχε μπει σε χαλασμενο συγκρουομενο? Την τιμει που αλλαξε και παλι δε μπορουσε να ξεκινησει? Την τιμει που ειναι η πρωτη που βρηκε... οπισθεν σε συγκρουομενο? :hehe: |
Παράθεση:
Ναι!!Δεν θα τον τιμούσε αν σας έγραφε;D Και ναι και όχι Ναι!!!:rofl: Ναι!!! |
Tιμει τη Μαιρη που δεν ειχε κερδισει ποτε στη ζωη της στην μονοπολη και κερδισε 2 φορες μεσα σε 24 ωρες??
Με τιμει που φερω σημαντικο μεριδιο ευθυνης γι αυτο? |
Παράθεση:
Ανακριβειες αλλα με τιμει! :flower: |
Με τιμει που εχω δυο εκθεσεις,4 τεστ κ 3 σελιδες λεξεις Αγγλικα για αυριο το πρωι;;:(
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:11. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin