![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Σ εχει φαει το χιονι στη σκοπια kalo!!! |
Παράθεση:
Τι να σου πω τώρα...;D Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Έλα ρε πάλιουρα... ψαροκασσέλες... θα πήξετε ρε!!!!!! |
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ;D
ΕΧΩ ΛΥΘΕΙ!!! Τιμεί το Μάνο Σπυριδάκη και το Μάνο Βαϊδάκη στο 10-12 του Χανιά Sport-fm 90,5, που είπαν το θεϊκό για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τα περίεργα δώρα, όπως τα γυναικεία εσώρουχα με φερμουάρ στο επίμαχο σημείο: "Που πας ρε Καραμήτρο;! Να σου το γδάρει ή να σου μαγκώσει σε κανα φερμουάρ και να ψάχνεσαι μετά!!!" |
Tιμει τον μπετοβλακα καθηγητη μου που ενω 20 ατομα λεγαμε οτι γινεται σεισμος και ενω κουνιοταν το φως αυτος ελεγε οτι πετανε καρεκλες στον απο πανω οροφο και μεταδιδεται ο κραδασμος?
Με τιμει που ενω αυτος εκανε τα δικα του εγω εβαλα μπουφανακι και τσαντα στην πλατη και σηκωθηκα να βγω στο διαδρομο να δω τι γινεται? Τον τιμει που διανοηθηκε να με εμποδισει και δεν τα καταφερε εννοειται? Τιμει που μολις βγηκα φωναξα τον λυκειαρχη ο οποιος απευθυνομενος στον καθηγητη ειπε ''καλα ρε μ...κα γιαννη δε τον καταλαβες?'' ''φυγετε σπιτια σας ολοι'' Τιμει το τρελο συστημα εκκενωσης του σχολειου με την κωδικη ονομασια ''οποιος βγει πρωτος εξω ειναι μαγκας'' που τεθηκε με απολυτη επιτυχια σε εφαρμογη? |
Παράθεση:
Ναι! Όχι Ναι!!!:hehe::rofl: Ναι,αν και δεν είναι και το καλύτερο... |
Παράθεση:
ο τελευταιος κυνηγαει ο τελευταιος καθεται τερμα κλπ |
Παράθεση:
ααα... τελικά αναβαθμίστηκε το εκπαιδευτικό σύστημα ε? |
Με τιμεί που δοκίμασα μαύρο ρύζι ;;
Με τιμεί που το βρίσκω ΑΗΔΙΑ ;; Με τιμεί που πιστεύω πως όποιος τα τρώει αυτά τα πράγματα είναι ανώμαλος ;; |
Παράθεση:
Ναι! Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά έχω φάει ανάμικτο ρύζι που είχε και λιγο μαύρο...;D Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη πάνω στο θέμα...:P |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:16. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin