|
|
#3472 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Τιμεί την αδερφή μου που είχε πάει απόψε στο γήπεδο και δε μπορούσε να πανηγυρίσει με την ησυχία της ;;
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3477 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Τιμει τον ανθρωπα που οσο εβγαζε τις φωτο χτες κατω απ το σπιτι δεχοταν ρουκετοχιονομπαλες απ τον τεταρτο οροφο?
Τον τιμει που δεν ειχε καταλαβει ποιος του τις πεταει? Τον τιμει που μολις καταλαβε καθισε προκλητικα με ανοιχτα χερια ως αλλος Καστιγιο στην Τουμπα και εξαπελησε το λαθος ''πετα μωρη κοτα''? Τον τιμει που την εφαγε στη μαπα και γελαγα μονος μου στο μπαλκονι στους μειον 3 κι ελεγα ''το μαλακαααααα''? Με τιμει που εχω να παω στην υπηρεσια μου απ την Τεταρτη? |
|
Πριν ερωτευτείς δυο λαμπερά μάτια, σιγουρέψου οτι δεν είναι ο ήλιος που φωτίζει πίσω από ένα άδειο κεφάλι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TALOS : 18-02-2008 στις 12:40. |
|
|
|
|
|
|
#3478 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι.. ![]() Ναι,αυτό τον τιμεί όσο δεν πάει!! ![]() Ναι ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3479 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!! Υ.Γ. Μπράβο ευστοχία! Που έκανες; Στο πυροβολικό; ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3480 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
όοοοχι χιχι ναιεεεε όχιιιιιιιιιι ναι ναι ναι... κοπανίτσα ε??? με τιμεί που ξύπνησα σήμερα στις 7 και πήγαμε τον κολλητό στον Αγ.Στέφανο που είναι φαντάρος και είχε υπηρεσία? μας τιμεί που και καλά νομίζαμε ότι θα καθόμασταν για καφέ στο ΚαΨιΜι... και τελικά λέει στην πύλη έχω υπηρεσία πάμε στο γραφείο μου για καφέ...? μας τιμεί που τελικά φύγαμε τρέχοντας... και κάναμε βόλτες στα βουνά με το αμάξι? με τιμεί που πριν λίγο πήρα τηλ στη δουλειά και είπ μόλις κατάφερα να ξαθάψω το αμάξι... και δεν παίρνει μπρος??? με τιμεί που μόλις έκανα μπάνιο και είμαι έτοιμη για την επόμενη εξόρμησηηηηηη α! και με τιμεί που αύριο δίνω μάθημα? (πως το θυμήθηκα τώρα αυτό....) | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:12.

α! και με τιμεί που αύριο δίνω μάθημα? (πως το θυμήθηκα τώρα αυτό....)
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο