|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι αγελάδες παράγουν περισσότερο γάλα όταν ακούν μουσική. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3371 (permalink) |
|
Crazy Bastard
![]() Εγγραφή: Sep 2007
![]() |
Με τιμει που περασα το πρωτο μου μαθημα που βγηκε;
Με τιμει που το ειχα ξαναδωσει αλλες 6 φορες; Τιμει τον καθηγητη που ολες τις αλλες φορες μου ειχε βαλει 3 και τωρα μου εβαλε 6; |
|
|
|
|
|
|
#3373 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Τιμεί τον Τάλο που κάνει σαν αυτόν;
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3375 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Με τιμει που τραγουδουσα εξω απ το θαλαμο ''Να κανουμε ενα ερωτα ολο τρελα...''
Τιμει φωνη που ακουστηκε μεσα απ το θαλαμο ''Σκασε να κοιμηθω και την πηδας μετα'' Με τιμει που συνεχισα ''...σαν να ναι η τελευταια μας φορααααααα...'' Τιμει τη φωνη που συνεχισε ''εμ αμα συνεχισεις η τελευταια σου θα ναι'' Με τιμει που στο 5λεπτο ξαναξυπνησα τον κατοχο της φωνης με το πατρικο οσο και στοργικο χαδι των δαχτυλων του δεξιου μου ποδιου στο γλυκο του προσωπακι? Με τιμει που 03:30 που σηκωθηκα για σκοπια ενω ειχα πεσει μονος για υπνο ξυπνησα μ ενα ζευγαρι καλτσουλες στο προσκεφαλο? |
|
|
|
|
|
|
#3376 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
χεχεχε να και ένας στρέιτ... εννοείται ναι! τς τς... επίμονος... μπας και σε ακούσει κανένας άλλος? χαχαχα... τον πάω αυτόν! (κανόνισέ μου καφεδάκι με τον νέο!) εεε.... όχι... είσαι πολύ βιτσιόζος εσύ... καλέ άσε το παιδί να κοιμηθεί.... ναι ναι... εεε καλά σου έκανε! καλά είπα πως τον συμπάθσα!!! πάντως γενικά σε τιμεί που έχεις δώσει ένα άλλο νόημα... στον Ελληνικό στρατό... μια Ανοιξιάτικη διάθεση να το πω... μια πιο χαρούμενη νότα να το πω... μια Τalιά θα το πω ![]() | |
|
Μια μέρα χωρίς περιπέτεια... είναι μια χαμένη μέρα !!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MaDa : 09-02-2008 στις 11:07. |
||
|
|
|
|
|
#3377 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι!!Πάλι καλά που δεν ήρθε κανας κουνιστός να πραγματοποιήσετε τα λεγόμενα του τραγουδιού... ![]() Και ναι και όχι..Δεν το πήρε στην πλάκα πάντως ![]() Ναι!! ![]() Ναι!!Εμ,άμα ο άλλος θέλει να κοιμηθεί είναι έτοιμος για όλα.. ![]() Ναι!!Θα θα θελα πολύ να δω την αντίδραση του άλλου...Ναι,γιατί τα θελες και συ... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3378 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
εννοειται θεος εσυ ομως πιο θεος τι στιχομυθία ![]() καλα ναιιι.ελπίζω το πόδι να ηταν απλητο τουλάχιστον 3 μέρες ελπιζω να ηταν φρεσκοπλημένες Με τιμεί που θέλω να πέσω σε νιρβανα και να ξυπνησω οταν ολα θα βαίνουν καλύτερα?? Βαριέμαιιιιιι | |
|
|
|
|
|
|
#3380 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
![]() ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Απολύεται ο παλιός και θα χέζει καθιστός έτσι να τους λες!!! ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:32.

Ναι!!Θα θα θελα πολύ να δω την αντίδραση του άλλου...

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο