|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο κατασκευάζονται 500.000.000.000 τούβλα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4471 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Ντάξει μετά απο αυτό δεν έχω να πω τίποτα πια...Τιμημένο τόπικ!!![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#4472 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Τιμεί κοπέλα που μου είπε την εξωφρενική φράση "Έλεος με αυτή τη βλακεία το manager,σταμάτα να παίζεις"??
Ντάξει ρε κοπέλα μου. Βρίσε εμένα. Την κοινωνία μου. Το κέρατο μου. ΑΛΛΑ ΤΟ FM 2009??? Σου έβρισα εγώ τα Ηondos Center να πούμε?? Σου είπα να σταματήσεις να θάβεις με τις φίλες σου?? ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.- |
|
|
|
|
|
|
#4473 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Αν είναι κοπέλα σου έπρεπε τη στιγμή που στο είπε να της πεις: "Κάτσε κάτω και μάθε λίγη μπαλίτσα απο τον άρχοντα!!!" ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4474 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
![]() Δεν την τιμει εν πασει περιπτωσει. | |
|
|
|
|
|
|
#4475 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
μα καλά για τι να μιλήσουν οι άντρες?για μανικιούρ ή για τις προσφορές στα sephora? | |
|
|
|
|
|
|
#4476 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4477 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Αλλα πολλες το κανουν αυτο και δεν μπορω να καταλαβω... επιτηδες το κανουν διαολε?? @elina: ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4478 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Τιμεί το γιατρό που πήγα σήμερα η ατάκα αυτή: "βήχεις λες και καπνίζεις 3 πακέτα Sante άφιλτρο τη μέρα";
Τον τιμεί που μου έδωσε τόσα χάπια για μύτη, λαιμό, αυτιά και πυρετό, που μου έδωσε ξεχωριστό χάπ για μη με πιάνει το στομάχι μου; Με τιμεί που τον ρώτησα "τη Κυριακή θα είμαι καλά για να παω γήπεδο;" ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4479 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
![]() χαζομάρα - ηλίθιο - χάσιμο χρόνου - και πολλά άλλα ναι...αλλά όχι... βλακεία ![]() ![]() | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:20.

χαζομάρα - ηλίθιο - χάσιμο χρόνου - και πολλά άλλα ναι...

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο