![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Με τιμεί που πήγα να γράψω στο θέμα μεταγραφές για την μεταγραφή του Ντελγάδο στην Λυών αλλά είδα τον Κομμάντο να το έχει γραψει?
Με τιμεί που συμφωνώ με την αποψή του? Τιμεί τον ΟΣΦΠ που έδωσε 6 μυρια ευρά για το 50% των δικαιωμάτων του Μπελουστσι την στιγμή που η Λυών πήρε με 3 μυρια ευρώ το 100% των δικαιωμάτων του Τσελίτο? Με τιμεί που όσο καλός και να είναι ο Μπελούστσι πιστεύω πως ο Τσελίτο θα ταν πιο χρήσιμος? |
Παράθεση:
ισως θα δειξει οχι |
Με τιμει που εκλεισα 5ωρο στα μαγαζια??
Με τιμει που μου φυγε καμια 100 ευρω σε δωρα? Με τιμει που με το που μπηκα σπιτι τα 80 ως δια μαγειας ξαναεπιστρεψαν στο πορτοφολακι μου? Με τιμει που ειμαι σιγουρη οτι δε θα μεινουν για πολυ εκει? Με τιμει που πηγα στο Τζαμπο να παρω δωρα στα ξαδερφια μου, ειδα την ουρα που ξεκινουσε στα ταμεια κι εφτανε στο 2ο υπογειο τουλαχιστον, εκανα μεταβολη κι εφυγα?? Με τιμει που δεν προκειται να ξαναψωνισω δωρο για αντρα που δεν καπνιζει και για παιδι κατω των 10 ετων? |
Παράθεση:
χεχε!! ναι! εμένα τι μου πήρες?;p ε??? θέλω και εγώωω... ναι! στανταρ! εννοείται! ναι! ε? δεν το κατάλαβα το τελευταίο... αλλά ναι! δεν βαριέσαι... γιορτές είναι... |
Mε τιμει ποσταρω απο το καινουριο μ pc;;;
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Τιμεί τη γιαγιά μου που ήρθε απόψε σπίτι μας και μιλούσε για το λίφτι ;;
Με τιμεί που κρατήθηκα για να μη γελάσω και τη ρώτησα τι είναι το λίφτι ;; Την τιμεί που μου εξήγησε και μετά μου είπε πως άμα δεν κάνεις λίφτι υπάρχουν και ειδικές κρέμες που σου μαζεύουν τα κρέατα ;; Το σόι μου....! :amhn: :amhn: |
Παράθεση:
Ναι!kalo!!! ΝΑΙ!!!:worship::clap: Ω,ρε Δέσποινα,ντάξει....Τι οικογένεια είσαστε....Πρέπει να γίνεται σήριαλ,ε....αυτό μόνο σου λέω....Καλά,έχω λιώσει στο γέλιο...:hehe: |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:17. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin