WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

prokroustis 02-09-2007 15:00

Απάντηση: Με τιμεί που...

με τιμει που δεν ξερω πως να βρω τις εικονιτσες μηκους 10 εκατοστων και υψους 2 εκ οπου μεσα μπορεις να γραψεις πως εισαι φιλος της μαντσεστερ για παραδειγμα?εχουν ολοι στο φορουμ μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει?

greekfansws 02-09-2007 15:03

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο prokroustis (Μήνυμα 27007)
με τιμει που δεν ξερω πως να βρω τις εικονιτσες μηκους 10 εκατοστων και υψους 2 εκ οπου μεσα μπορεις να γραψεις πως εισαι φιλος της μαντσεστερ για παραδειγμα?εχουν ολοι στο φορουμ μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει?

Όχι αλλά μπορείς να κλικάρεις πάνω σε μία από αυτές τις μπάρες και μετά θα το βρεις πιστεύω ;)

gatoni 02-09-2007 17:06

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 26996)
Mε τιμει που τωρα παω για υπνο μετα απο τρεις ωρες διαβασμα;:(
Με τιμει που καθε μερα πριν παω να κοιμηθω διαβαζω το θεμα για την αγαπη;:rofl:
Με τιμει που σε 26 ωρες απο τωρα θα ειμαι στα Αγγλικα;:cry:
Με τιμει που εχω ακομα 2 εκθεσεις και καμια 10αρια ασκησεις;:cry:

Μπορει ο Αιθερας και το γατονι να μν απαντησουν σε αυτο το μνμ;;D

Δεν ξέρω τι σε τιμεί και τι όχι αλλά αυτό που σίγουρα ξέρω είναι πως...

ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΧΡΙΤΣΑ!!! kalo!!!:hehe::rofl:

pink 03-09-2007 00:22

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 26930)
Σε τιμεί αλλά σήμερα βλέπω να κλείνεις 14ωρο εύκολα.

Το επομενο βραδυ πηγα σε γαμο και κοιμηθηκα 3.30.
Τιμει τα ξαδερφια μου που στις 10 το επομενο πρωι που ξυπνησαν αρχισαν να χοροπηδανε για να με ξυπνησουν?
Με τιμει που τα εδιωξα?
Τα τιμει στις 11 ξαναηρθαν, ανοιξα το ενα ματι, ρωτησα τι ωρα ειναι και τα ξαναδιωξα??
Τα τιμει τελος στις 12 που ματαξαναηρθαν φερνοντας ενισχυσεις (θειους θειες κλπ) και για να μην περασουν απ' το δωματιο και τα 10 ατομα που ηταν στο σπιτι σηκωθηκα??

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 26946)
Με τιμεί που πεινούσα,δεν είχα φαγητό σπίτι,δεν είχα παραγγείλει κι έφερε ένας ντελιβεράς καταλάθος σε μένα παραγγελία που πήγαινε για αλλού;
Με τιμεί που δεν του είπα πως έκανε λάθος αλλά πλήρωσα και πήρα το φαγητό χωρίς καν να ξέρω τι είναι;

Αυτο λεγεται ΤΥΧΗ!!! (και καπως αλλιως.... ;p)

Insomni@ 03-09-2007 00:58

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 27082)
Τιμει τα ξαδερφια μου που στις 10 το επομενο πρωι που ξυπνησαν αρχισαν να χοροπηδανε για να με ξυπνησουν?
Με τιμει που τα εδιωξα?
Τα τιμει στις 11 ξαναηρθαν, ανοιξα το ενα ματι, ρωτησα τι ωρα ειναι και τα ξαναδιωξα??
Τα τιμει τελος στις 12 που ματαξαναηρθαν φερνοντας ενισχυσεις (θειους θειες κλπ) και για να μην περασουν απ' το δωματιο και τα 10 ατομα που ηταν στο σπιτι σηκωθηκα??

Όχι
Ναι και πολύ καλά τους έκανες... :clap:
Δεν τα τιμεί,τιμεί όμως εσένα :rofl:
Ναι σε τιμεί

aitherovamon 03-09-2007 01:08

Τιμει τους παναθηναικακηδες του φορουμ που δεν εχουν δυναμικο για να την πουνε στους ολυμπιακακηδες;
εγω προτεινω τους αεκτζηδες να πανε με το μερος των βαζελων

Foley 03-09-2007 05:54

Δεν θα τιμεί τους αεκτζίδες μετά ;p

depoina 03-09-2007 10:32

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 27140)
Τιμει τους παναθηναικακηδες του φορουμ που δεν εχουν δυναμικο για να την πουνε στους ολυμπιακακηδες;
εγω προτεινω τους αεκτζηδες να πανε με το μερος των βαζελων

Τους τιμεί γιατί τους τα λένε οι βάζελοι παίχτες με την άψογη απόδοσή τους μέσα στο γήπεδο... :hehe:

hanter 03-09-2007 14:20

με τιμει που εχω βγαλει τα πρασινα γυαλια;
με τιμει που σε καθε αγωνα που βλεπω, θελω δεν θελω ,τα ξαναβαζω και με το σφυριγμα της ληξης τα βγαζω;:armed:

Asaverle 04-09-2007 02:26

Με τιμεί που δεν ξέρω για τί πράγμα μιλάτε; Με τιμεί που δεν ξέρω τι είναι (και που βρίσκεται) το φόρουμ του fight club;

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:59.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0