![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
με τιμει που δεν ξερω πως να βρω τις εικονιτσες μηκους 10 εκατοστων και υψους 2 εκ οπου μεσα μπορεις να γραψεις πως εισαι φιλος της μαντσεστερ για παραδειγμα?εχουν ολοι στο φορουμ μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει?
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΧΡΙΤΣΑ!!! kalo!!!:hehe::rofl: |
Παράθεση:
Τιμει τα ξαδερφια μου που στις 10 το επομενο πρωι που ξυπνησαν αρχισαν να χοροπηδανε για να με ξυπνησουν? Με τιμει που τα εδιωξα? Τα τιμει στις 11 ξαναηρθαν, ανοιξα το ενα ματι, ρωτησα τι ωρα ειναι και τα ξαναδιωξα?? Τα τιμει τελος στις 12 που ματαξαναηρθαν φερνοντας ενισχυσεις (θειους θειες κλπ) και για να μην περασουν απ' το δωματιο και τα 10 ατομα που ηταν στο σπιτι σηκωθηκα?? Παράθεση:
Αυτο λεγεται ΤΥΧΗ!!! (και καπως αλλιως.... ;p) |
Παράθεση:
Ναι και πολύ καλά τους έκανες... :clap: Δεν τα τιμεί,τιμεί όμως εσένα :rofl: Ναι σε τιμεί |
Τιμει τους παναθηναικακηδες του φορουμ που δεν εχουν δυναμικο για να την πουνε στους ολυμπιακακηδες;
εγω προτεινω τους αεκτζηδες να πανε με το μερος των βαζελων |
Δεν θα τιμεί τους αεκτζίδες μετά ;p
|
Παράθεση:
|
με τιμει που εχω βγαλει τα πρασινα γυαλια;
με τιμει που σε καθε αγωνα που βλεπω, θελω δεν θελω ,τα ξαναβαζω και με το σφυριγμα της ληξης τα βγαζω;:armed: |
Με τιμεί που δεν ξέρω για τί πράγμα μιλάτε; Με τιμεί που δεν ξέρω τι είναι (και που βρίσκεται) το φόρουμ του fight club;
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:59. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin