|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| «I am.» : Είναι η πιο σύντομη ολοκληρωμένη πρόταση στην Αγγλική γλώσσα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2443 (permalink) | ||
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
![]() καλα εσυ χρωστας πολλα.Ξεκινα απ την κορνιζα για την ακριβεια στους ναυτες σκετο ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
καλα εσυ κρυψου στη σωστικη λεμβο της φρεγατας και θα ρχομαι να σε νταχτιρντιζω τα βραδυα | ||
|
|
|
|
|
|
#2445 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Τιμεί γείτονα που από τις 7 το πρωί έχει βάλει τρανς να βαράει στο τέρμα και μαζί με αυτόν 'διασκεδάζει' και όλη η γειτονιά ;;
![]() Αναμένουμε και διανομή μάτζικ μάσρουμς σε λίγο.. Τιμεί τα αγγλικά μαζαγιά που φόρεσαν τα χριστουγεννιάτικά τους και όλοι τρέχουν σαν μαλάκες να αγοράσουν δώρα από τώρα ;; ![]() Τιμεί Αγγλούς φίλους που κοροιδεύουν Λάρισα και Πανιώνιο και παρακαλάω το θεούλη να καρφώσουν γκολάκια ή έστω να φέρουν ισοπαλία για να γίνει κόλαση ;; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2446 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
όχι όχι και μακάρι να βρέξει και να λιώσουν τα ηλίθια ζαχαρωτά | |
|
|
|
|
|
|
#2447 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Ναι τον τιμεί τον μικρό θεούλη. Έεεεετσι trance κάθε ώρα πρωί, μεσημέρι, βράδυ....![]() Όχι δεν τα τιμεί.... Όχι δεν τους τιμεί που κοροιδεύουν.... | |
|
|
|
|
|
|
#2449 (permalink) | ||
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Μην ξεχάσουν να πάρουν και αρνί για το Πάσχα. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ Η ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ. Παράθεση:
Ναι. Με τιμεί που εδώ και 3 μέρες κοιμάμαι στον καναπέ γιατί βαριέμαι να στρώσω σεντόνια στο κρεβάτι από τη Δευτέρα που ήρθα Πάτρα; | ||
|
|
|
|
|
|
#2450 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Απο τωρα!;!;! Οχι ΟΧΙ.... Αλλα δεν τους χαλασε ο αποκλεισμος της Μπλακμπερν απο την Λαρισα Με τιμει που την Δευτερα που γυρισα Γιαννενα ενω το πρωι ειπα να αρχισω να εφαρμοζω το don't worry be happy (για διαφορους λογους) ολα πηγαν στραβα (συγκεκριμενα εκανα το ταξιδι απο 6 ωρες περιπου που κανει συνηθως 8, καπου στην Αμφιλοχια συνειδητοποιησα οτι ειχα ξεχασει τα κλειδια μου στην Αθηνα, περιμενα εναν φιλο μου καμποση ωρα μες στη βροχη γιατι δεν ηταν σπιτι οταν εφτασα και αλλες ομορφιες); Με τιμει που αν εξαιρεσει κανεις τα πρωτα δευτερολεπτα απο οταν καταλαβα οτι ειχα ξεχασει τα κλειδια μου που πηγα να παθω συγκοπη οι αντιδρασεις μου ηταν μια χαρα (δηλαδη μεχρι και χιουμορ εκανα); Με τιμει που προχθες ακουγα για 7 (τουλαχιστον) ωρες συνεχομενα μονο δυο τραγουδια (δεν ειναι τοοοοσο μεγαλα, 10 λεπτα και 41 δευτερολεπτα ειναι και τα δυο μαζι, απλως εγω τα ακουσα πολλες φορες); | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:34.

cker,burn

Ναι τον τιμεί τον μικρό θεούλη. Έεεεετσι trance κάθε ώρα πρωί, μεσημέρι, βράδυ....

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο