Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-10-2007, 11:42   #2450 (permalink)
Cantona13
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13
Προεπιλογή Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina Εμφάνιση μηνυμάτων
Τιμεί γείτονα που από τις 7 το πρωί έχει βάλει τρανς να βαράει στο τέρμα και μαζί με αυτόν 'διασκεδάζει' και όλη η γειτονιά ;;
Αναμένουμε και διανομή μάτζικ μάσρουμς σε λίγο..

Τιμεί τα αγγλικά μαζαγιά που φόρεσαν τα χριστουγεννιάτικά τους και όλοι τρέχουν σαν μαλάκες να αγοράσουν δώρα από τώρα ;;

Τιμεί Αγγλούς φίλους που κοροιδεύουν Λάρισα και Πανιώνιο και παρακαλάω το θεούλη να καρφώσουν γκολάκια ή έστω να φέρουν ισοπαλία για να γίνει κόλαση ;;
OXI....
Απο τωρα!;!;! Οχι
ΟΧΙ.... Αλλα δεν τους χαλασε ο αποκλεισμος της Μπλακμπερν απο την Λαρισα

Με τιμει που την Δευτερα που γυρισα Γιαννενα ενω το πρωι ειπα να αρχισω να εφαρμοζω το don't worry be happy (για διαφορους λογους) ολα πηγαν στραβα (συγκεκριμενα εκανα το ταξιδι απο 6 ωρες περιπου που κανει συνηθως 8, καπου στην Αμφιλοχια συνειδητοποιησα οτι ειχα ξεχασει τα κλειδια μου στην Αθηνα, περιμενα εναν φιλο μου καμποση ωρα μες στη βροχη γιατι δεν ηταν σπιτι οταν εφτασα και αλλες ομορφιες);
Με τιμει που αν εξαιρεσει κανεις τα πρωτα δευτερολεπτα απο οταν καταλαβα οτι ειχα ξεχασει τα κλειδια μου που πηγα να παθω συγκοπη οι αντιδρασεις μου ηταν μια χαρα (δηλαδη μεχρι και χιουμορ εκανα);
Με τιμει που προχθες ακουγα για 7 (τουλαχιστον) ωρες συνεχομενα μονο δυο τραγουδια (δεν ειναι τοοοοσο μεγαλα, 10 λεπτα και 41 δευτερολεπτα ειναι και τα δυο μαζι, απλως εγω τα ακουσα πολλες φορες);