|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η γιαπωνέζικη πολεμική επιχείρηση "Fu-Go" είχε ως στόχο να πλήξει το εσωτερικό των Η.Π.Α. με 9.000 μπαλόνια από ριζόχαρτο, γεμάτα υδρογόνο. Τελικά, μόνο ένα πέτυχε την αποστολή του, σκοτώνοντας μια γυναίκα και πέντε παιδιά στο Όρεγκον. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2411 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Μας τιμεί εμένα και άλλα 2-3 παιδιά που στην κρασοκατάνυξη που έκανε ένα φιλαράκι επειδή παίρνει πτυχίο και ορκίζεται αύριο τον ποτίσαμε τόσο πολύ που στο τέλος βάζαμε στοιχήματα αν θα καταφέρει να έρθει αύριο;
Μας τιμεί που ποτίσαμε και άλλα 2 άμαθα άτομα και στο τέλος κλαίγαμε από τα γέλια με τους απίστευτους διαλόγους που ακούγαμε (ντάξει,αυτά τα πράγματα που ακούγαμε απλά δεν υπάρχουν); Μας τιμεί που πάνω στο χαβαλέ γνωρίσαμε σχεδόν το μισό μαγαζί; Τιμεί όλους αυτούς που ποτίσαμε που μετά πήγαν να κάνουν την γνωστή αντίδραση coca cola light με mentos σε κεντρική πλατεία; Τους τιμεί που στην πρώτη προσπάθεια πήραν sprite αντί για coca cola; Τους τιμεί που μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες αποφάσισαν να το διαλύσουν; Με τιμεί που το κάψιμο των τελευταίων ημερών είναι εύκολα το χειρότερο ever και σκοπεύω να το κάνω ακόμα χειρότερο; |
|
|
|
|
|
|
#2412 (permalink) | |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Παράθεση:
![]() ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!! ![]() σε τιμει αλλα ως μελος των B.A.(Burned Anonymous) κι εγω εχω εγκαταλειψει την ιδεα της αξιολογησης των εγκαυματων(περαν μιας βιβλικης καταστροφης περσι τα χριστουγεννα που εκαψα τοσα κυτταρα που την επομενη μερα ξυπνησα σε ενα καναπε και για 2μιση ωρες κοιταγα ενα ενυδρειο και στην οποια ειμαι σιγουρος οτι εφτασα στα ορια της ανθρωπινης αντοχης και λιγο παραπανω) οποτε θυμισου οτι the sky is the limit που λενε και οι φιλοι μας οι αμερικανοι και καψτο και για μας που λογω συνθηκων δεν το καιμε αυτες τις μερες(καλα οχι και ανακωχη, αλλα καταλαβαινεις) Οδηγια προς νεους φοιτητες: ο φραπες ειναι το καυσιμο του μελλοντος, μπορει να σε κρατησει ξυπνιο εκει που οι αλλοι σταματανε, μπορει να σε βοηθησει να καεις αυτο το λιγο παραπανω που κανει τη διαφορα. Εξισου μεγαλη τονωτικη αξια εχει το ντους. Με τιμει που, αφου χρησιμοποιησα τις 2 αυτες μεθοδους για διαβασμα μεσα στην εξεταστικη(για ολονυκτιες, διαβασμα-εξπρες ενα μαθημα/3ωρο κλπ) σημερα τις ακολουθω με demo FM2008 για αναπληρωση των χαμενων σε ασκοπο διαβασμα ωρων?? Επισης οδηγια προς νεους φοιτητες: ''Εγκαταλειψτε καθε ελπιδα, εσεις που μπαινετε στο ελληνικο πανεπιστημιο'' Με τιμει που τελικα χθες εκανα το σερι, εδωσα το μαθημα(περναω-δεν περναω καπου 50-50 το βλεπω) εκανα υποχρεωτικα μαθημα μεχρι τις 4, γυρισα σπιτι κοιμηθηκα 2ωρακι και απο τοτε παιζω fm με μερικα διαλειμματα για NBA Live07(λιγο πριν βγει το καινουργιο)? Τιμει τον Θεο που εδωσε τον χυμο ανανα-καρυδα στον ανθρωπο? Με τιμει που εχω μαθημα παλι στις 8 σημερα και παλι μεχρι τις 4 ? Στο τελος της χρονιας θα αυτοπροταθω για George Cross. | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Commando7hh : 16-10-2007 στις 04:49. |
||
|
|
|
|
|
#2413 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Τελικα ειναι κολητικο μαλλον
Με τιμει που το πρωτο πραμα που εκανα τωρα που ξυπνησα ηταν να σφουγγαρισω το δωματιο, να πλυνω τη λεκανη και να κανω μπανιο? (ο νοων νοητο) Με τιμει που θυμαμαι μεχρι τις 4 και σπιτι γυρισα στις 8? Με τιμει που παρκαρα οπισθογωνια κανονικοτατα στο παρκιν? Με τιμει που θελω να πιω 232213214564569998342986 τρισεκατομμυρια γαλονια νερο αλλά αν πιω εστω μισο ποτηρι θα ξερασω τα αντερα μου? |
|
|
|
|
|
|
#2414 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
ταλεντάρα...όχι... ποιος ξέρει τι θέλεις να ξεχάσεις τι έκανες αυτές τισ 4 ώρες... έλα ρε... ουαου! μονό εσύ το κάνεις αυτό! όχι... ξέρασέ τα να τελειώνουμε... | |
|
|
|
|
|
#2415 (permalink) | ||
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Σε τιμούν όλα άκοπα,keep burning... Παράθεση:
![]() ![]() ![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#2416 (permalink) |
|
Crazy Bastard
![]() Εγγραφή: Sep 2007
![]() |
Με τιμει που σημερα πηγα για πρωτη φορα στη σχολη για μαθημα μετα απο πααααααααρα πολυ καιρο και εκατσα στο μαθημα και τις 3 ωρες αν και ο καθηγητης ηταν τοσο μα τοσο βαρετος που παραλιγο να μας παρει ο υπνος και εμενα και τους φιλους μου; Πειτε μου οτι με τιμει μονο αυτο πειτε μου. Τελος!!!
|
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lefti : 16-10-2007 στις 22:13. |
|
|
|
|
|
|
#2417 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
Με τιμεί που συμπλήρωσα 41 από τις 45 ώρες στη δήλωση μαθημάτων; (ας πρόσεχα ) | |
|
|
|
|
#2419 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Εγώ είχα πάει στη σχολή μιας φίλης μου και άντεξα για 1,5 ώρες(απο τις 3) έναν που μίλαγε χαμηλά και έλεγε βλακείες,άσχετες με το μάθημα...ότι του κατέβαινε το έλεγε,πολύ καμμένος ο τύπος... ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:44.

και παλι μεχρι τις 4 ?
ταλεντάρα...

(ας πρόσεχα 

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο