|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι ΗΠΑ αγόρασαν την Αλάσκα από την Ρωσία προς 2,5 δεκάρες το στρέμμα και το Mανχάταν από τους Ινδιάνους με 24 δολάρια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2482 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Με τιμει που εκλεισα το ville valo για να ακουσω Κωστα Σαμοθρακη?
|
|
|
|
|
|
|
#2485 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Σε τιμεί που έχεις αντιραδιοφωνική φωνή? Σε τιμεί που πρώτο τραγουδι οταν συντονιστηκα ήταν το umbrella των angelo & ingrosso. Δεν σε τιμεί που είπες ένα κομματι aspire - hysteria ή καπως έτσι ενώ πρέπει να ταν το Spiral του Robert Nickson.... Κeep on grooving man.... Και αν θες καμια προταση για house, prog, trance πες μου.... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2486 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Δεν τον τιμεί καθόλου που δεν είχε το "Wake me up when September ends" από Greenday
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#2487 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
ε,μαλλον θα ηταν ο αλλος που τα ελεγε... ![]() βασικα εχει γινει ενα πολυ μεγαλο μπερδεμα με ολα τα trance κομματια μου γιατι αυτα τα κοβω απο τα state of trance και εχει γινει μεγαλο μπερδεμα με τους τιτλους γιατι τα επαιρνα απο τα text που ειχε μεσα στο φακελο του αρμιν και αυτη τη στιγμη δεν μπορω να τα ξανακουσω ολα τα state of trance για να τα ξεμπερδεψω θα σε τιμει ακομα περισσοτερο αν την αλλη πεμτη ξαναμπεις για να διορθωνεις ![]() ![]() | |
|
|
|
|
#2489 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Με τιμεί που έχω πιει τα απίστευτα κρασιά και μπύρες και δεν έχω κταλάβει τίποτα ;;
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:24.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο