WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

pink 03-10-2007 14:17

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 32162)
γινΕΤΑΙ εγραψε οχι γινΟΤΑΝ

Το οτι γινΟΤΑΝ στη δικια της περιπτωση, δε σημαινει οτι δε γινΕΤΑΙ και τωρα σε αλλες...

Με τιμει που ζαλιστηκα??;p

Insomni@ 03-10-2007 20:46

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 32155)

Εχεις πολλες κορες ε?(66)

:PΚαι πως ξέρεις ότι δεν έχω...?:rofl::rofl::rofl:
Εχω παραδείγματα γενικά όχι μόνο απο την δική μου παιδική ηλικία...

Insomni@ 03-10-2007 20:47

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 32163)

Με τιμει που ζαλιστηκα??;p

Λογικά ναί...;D

aitherovamon 05-10-2007 01:56

Mε τιμει που ολα αυτα τα βραδια που εχουν επισημως ξεκινησει τα μαθηματα τα συνοδευουμε απο αγριο μεθυσι και πονοκεφαλο;;
Μας τιμει που σκεφτομαστε να το κανουμε καθε χρονο τετοια εποχη,δηλαδη 5 μερες ασταματητο μεθυσιου για την εναρξη της χρονιας;
Με τιμει που καθε μερα οταν τελειωνα απο το μεθυσι και επεφτα στο κρεβατι ελεγα οτι ναι οντως αυτη ειναι η τελευταια φορα που πινω;;

Με τιμει που αυτη την φορα ειπα οτι ειναι η τελευταια φορα αλλα το εννοω αληθινα;;;;;πραγματικα ομως και οσο γραφικος και να γινομαι δεν θα ξαναπιω;D

gatoni 05-10-2007 02:12

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 32388)
Mε τιμει που ολα αυτα τα βραδια που εχουν επισημως ξεκινησει τα μαθηματα τα συνοδευουμε απο αγριο μεθυσι και πονοκεφαλο;;
Μας τιμει που σκεφτομαστε να το κανουμε καθε χρονο τετοια εποχη,δηλαδη 5 μερες ασταματητο μεθυσιου για την εναρξη της χρονιας;
Με τιμει που καθε μερα οταν τελειωνα απο το μεθυσι και επεφτα στο κρεβατι ελεγα οτι ναι οντως αυτη ειναι η τελευταια φορα που πινω;;

Με τιμει που αυτη την φορα ειπα οτι ειναι η τελευταια φορα αλλα το εννοω αληθινα;;;;;πραγματικα ομως και οσο γραφικος και να γινομαι δεν θα ξαναπιω;D

:clap::clap::clap:
Όχι.Γιατί μόνο 5 μέρες;
Ναι.. kalo!!!

Ναι σε πιστεύω,δεν θα ξαναπιείς...

μέχρι αύριο το βράδυ ;D

hanter 08-10-2007 00:24

τιμει την αδελφη μου που οταν ακουσε τη βαθμολογια της ελλαδας στην ουεφα γυρναει και μου λεει " καλα μας περναει η βουλγαρια; παιζουν ποδοσφαιρο αυτοι; ":clap:

τι θα ελεγε για τους βελγους δηλαδη;;p

TALOS 08-10-2007 00:39

τιμει τον αδερφο μου που πεφτοντας για υπνο μου λεει ''πατα το κουμπι της τηλεορασης να ναι στο stand by ετοιμη για το πρωι'' κι οταν τον ρωτησα ''γιατι? βλεπεις πρωινο καφε πριν το σχολειο'' μου απαντησε ''οχι αλλα παντα την κλεινω πριν φυγω για εξοικονομηση ενεργειας''.

Δηλαδη ποσο πιο Οκκας να ειναι..........

Insomni@ 08-10-2007 10:55

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο hanter (Μήνυμα 32708)
τιμει την αδελφη μου που οταν ακουσε τη βαθμολογια της ελλαδας στην ουεφα γυρναει και μου λεει " καλα μας περναει η βουλγαρια; παιζουν ποδοσφαιρο αυτοι; ":clap:

τι θα ελεγε για τους βελγους δηλαδη;;p

Ναι:worship:

pink 08-10-2007 14:32

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 32711)
τιμει τον αδερφο μου που πεφτοντας για υπνο μου λεει ''πατα το κουμπι της τηλεορασης να ναι στο stand by ετοιμη για το πρωι'' κι οταν τον ρωτησα ''γιατι? βλεπεις πρωινο καφε πριν το σχολειο'' μου απαντησε ''οχι αλλα παντα την κλεινω πριν φυγω για εξοικονομηση ενεργειας''.

Δηλαδη ποσο πιο Οκκας να ειναι..........

Δε φτανει που σου δινει το καλο παραδειγμα, μιλας κιολας!!
Και στις 7 δεν εχει πρωινο καφε!!:P

MaDa 08-10-2007 18:22

με τιμεί που πρέπει να πληρώσω στην εφορία μέχρι τέλος του μήνα 28.000ευρω????

:clap:

:(

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:58.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0