![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
Παράθεση:
Με τιμει που ζαλιστηκα??;p |
Παράθεση:
Εχω παραδείγματα γενικά όχι μόνο απο την δική μου παιδική ηλικία... |
Παράθεση:
|
Mε τιμει που ολα αυτα τα βραδια που εχουν επισημως ξεκινησει τα μαθηματα τα συνοδευουμε απο αγριο μεθυσι και πονοκεφαλο;;
Μας τιμει που σκεφτομαστε να το κανουμε καθε χρονο τετοια εποχη,δηλαδη 5 μερες ασταματητο μεθυσιου για την εναρξη της χρονιας; Με τιμει που καθε μερα οταν τελειωνα απο το μεθυσι και επεφτα στο κρεβατι ελεγα οτι ναι οντως αυτη ειναι η τελευταια φορα που πινω;; Με τιμει που αυτη την φορα ειπα οτι ειναι η τελευταια φορα αλλα το εννοω αληθινα;;;;;πραγματικα ομως και οσο γραφικος και να γινομαι δεν θα ξαναπιω;D |
Παράθεση:
Όχι.Γιατί μόνο 5 μέρες; Ναι.. kalo!!! Ναι σε πιστεύω,δεν θα ξαναπιείς... μέχρι αύριο το βράδυ ;D |
τιμει την αδελφη μου που οταν ακουσε τη βαθμολογια της ελλαδας στην ουεφα γυρναει και μου λεει " καλα μας περναει η βουλγαρια; παιζουν ποδοσφαιρο αυτοι; ":clap:
τι θα ελεγε για τους βελγους δηλαδη;;p |
τιμει τον αδερφο μου που πεφτοντας για υπνο μου λεει ''πατα το κουμπι της τηλεορασης να ναι στο stand by ετοιμη για το πρωι'' κι οταν τον ρωτησα ''γιατι? βλεπεις πρωινο καφε πριν το σχολειο'' μου απαντησε ''οχι αλλα παντα την κλεινω πριν φυγω για εξοικονομηση ενεργειας''.
Δηλαδη ποσο πιο Οκκας να ειναι.......... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Δε φτανει που σου δινει το καλο παραδειγμα, μιλας κιολας!! Και στις 7 δεν εχει πρωινο καφε!!:P |
με τιμεί που πρέπει να πληρώσω στην εφορία μέχρι τέλος του μήνα 28.000ευρω????
:clap: :( |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:58. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin