WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Xavier 05-09-2007 13:17

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο thra http://www.world.gr/../images/buttons_mns/viewpost.gif
με τιμεί που είμαι πορωμένος με τον ναρκαλιευτή??? σας προκαλώ όλους
σε τιμεί που προκαλείς εκ του ασφαλούς αφού δεν υπάρχει μουλτιπλέηερ ναρκαλιευτής μέσω ίντερνετ?

pink 05-09-2007 13:24

Με τιμει που αυτη τη στιγμη εχω στο φουρνο τα πρωτα μου μπιφτεκια??

thra 05-09-2007 13:44

με τιμεί που αν και έχω conn- 1024 η μέγιστη ταχύτητα που λαμβάνω συνήθως δεν υπερβαίνει τα 500:angry:

aggelm 05-09-2007 14:00

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 27636)

Φυσικά και σε τιμεί, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος. ;p

Insomni@ 05-09-2007 15:26

Παράθεση:

Ναι σε τιμεί:clap:

Cantona13 05-09-2007 15:30

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 27443)
Εννοείται!
Με τιμεί που έχω σπάσει πορτατίφ μετά από χαμένη στο fm;

Ναι γιατι δειχνει οτι εισαι προπονητης που τα ζει τα παιχνιδια με ενταση και παθος (κατι σαν τον Μαλεζανι και εμενα;p)
Με τιμει που χθες αντι να διαβασω (αφου αυριο γραφω και εχω ενα σωρο υλη) επαιζα fm, τρωγοντας "πουρακια" (κανοντας μαλιστα και τη γνωστη γραφικοτητα που κανω σαν να τα καπνιζω), πινοντας amita και ακουγοντας διαφορες ροκιες στο pc;
Με τιμει που βλεπω και σημερα να κανω το ιδιο μετα απο ενα "ξεσκονισμα" στις σημειωσεις;
Με τιμει που στις εξεταστικες που εχω γραψει εχω παρει πολλα τριαρια(γενικως εχω παρει τα τρια);

@pink: ναι σε τιμει! Κρατα ενα και για μενα;p

ΥΓ:ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑΑΑΑΑΑ

Insomni@ 05-09-2007 15:33

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 27683)
Με τιμει που χθες αντι να διαβασω (αφου αυριο γραφω και εχω ενα σωρο υλη) επαιζα fm, τρωγοντας "πουρακια" (κανοντας μαλιστα και τη γνωστη γραφικοτητα που κανω σαν να τα καπνιζω), πινοντας amita και ακουγοντας διαφορες ροκιες στο pc;
Με τιμει που βλεπω και σημερα να κανω το ιδιο μετα απο ενα "ξεσκονισμα" στις σημειωσεις;
Με τιμει που στις εξεταστικες που εχω γραψει εχω παρει πολλα τριαρια(γενικως εχω παρει τα τρια);

Κανονικά όχι αλλά θα πώ ναι για τις ροκιές...;D
Καλό και το ξεσκόνισμα
Όχι

gatoni 05-09-2007 15:43

Παράθεση:

Ναι. :clap:
Εύκολα...
Το 3 είναι τίμιος βαθμός,δείχνει πως το πάλεψες αλλά σε λύγισε. Μικρός είσαι ακόμα αλλά κοίτα μην σου μείνουν πολλά γιατί μετά δεν μαζεύονται...

Asaverle 05-09-2007 18:04

Παράθεση:

Ναι γιατι δειχνει οτι εισαι προπονητης που τα ζει τα παιχνιδια με ενταση και παθος (κατι σαν τον Μαλεζανι και εμενα;p)

@pink: ναι σε τιμει! Κρατα ενα και για μενα;p

ΥΓ:ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑΑΑΑΑΑ

Δεν σε τιμεί καθόλου. kalo!!!

depoina 05-09-2007 18:17

Παράθεση:

:clap: :clap:

Με τιμεί που απόψε ετοιμάζω τσιμπούσι με γαρίδες, χταποδάκι ξυδάτο, σαλάτα, πατάτες τηγανιτές, τζατζίκι και ουζάκι ;; ;D

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:17.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0