WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

Neacel 31-08-2007 13:15

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 26615)
με τιμεί που το βραδάκι πετάω για γερμανία και αντί να μαζεύω πράγματα το ξύνω εδώ μέσα?

με τιμεί που βαριέμαι να πάω πάλι στο κωλοντίσελντορφ?

με τιμεί που την είδα στατιστικολόγος σήμερα ?

Nαι σε τιμεί....

Όχι δεν σε τιμει. Τι λέει η ομογένεια καλά? Κάνα ματς του παιδιού με το μπουζούκι θα πας να δεις?

Εσύ και η Galanis Sports Data.....;p

hanter 31-08-2007 14:31

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 26559)
Σε τιμεί. ΠΗΞΕ ΨΑΡΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :rofl::rofl::rofl:

Με τιμεί που ξύπνησα 3 το μεσημέρι λέγοντας "σήμερα θα μαμηθώ στο διάβασμα" και τελικά πήγα 2 φορές για καφέ,ενδιάμεσα για χαρτιά και τελικά για ποτό και δεν άνοιξα βιβλίο πάλι;
Με τιμεί που σκέφτομαι να διαβάσω τώρα κανα 2ωράκι;

με τιμει που πιστευω οτι δεν μπηκες καν στον κοπο να βαλεις το βιβλιο μπροστα σου και να ανοιξεις την πρωτη σελιδα;

gatoni 31-08-2007 15:13

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο hanter (Μήνυμα 26638)
με τιμει που πιστευω οτι δεν μπηκες καν στον κοπο να βαλεις το βιβλιο μπροστα σου και να ανοιξεις την πρωτη σελιδα;

Κι όμως σε διέψευσα και έκανα τον άθλο να διαβάσω τις 3 πρώτες σελίδες! :clap:

Insomni@ 31-08-2007 20:04

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 26609)
Με τιμει που θα γινω θεια??
Με τιμει που εκανα εναν τοιχο του δωματιου μου patchwork με φωτογραφιες και πολυ μ' αρεσει?? ;p

Ναι! :clap:Συγχαρητήρια!
Ναι :worship:

Insomni@ 31-08-2007 20:08

Με τιμεί που επιτέλους ετοίμασα την εκθεση? ;p
Με τιμεί που τρελλένομαι μόνο και στην ιδέα ότι σχεδόν όλο το Σεπτέμβρη θα κάθομαι?:clap:

prokroustis 31-08-2007 20:12

με τιμει που τα εχω με αλλη γκομενα απο την πρωην μου που ειχα κολλησει, αλλα δεν μου αρεσει η νυν αλλα η κολλητη μου που δεν τολμαω να της το πω,επειδη ειναι πολυ ωραια για να κοιυαξει εμενα,οχι πως ειμαι ασχημος..απλα..κολωνω??:(:cry:

gatoni 31-08-2007 20:16

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 26756)
Με τιμεί που επιτέλους ετοίμασα την εκθεση? ;p
Με τιμεί που τρελλένομαι μόνο και στην ιδέα ότι σχεδόν όλο το Σεπτέμβρη θα κάθομαι?:clap:

Ναι,κάλλιο αργά παρά αργότερα! :P
:angry::angry::angry:

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο prokroustis (Μήνυμα 26760)
με τιμει που τα εχω με αλλη γκομενα απο την πρωην μου που ειχα κολλησει, αλλα δεν μου αρεσει η νυν αλλα η κολλητη μου που δεν τολμαω να της το πω,επειδη ειναι πολυ ωραια για να κοιυαξει εμενα,οχι πως ειμαι ασχημος..απλα..κολωνω??:(:cry:

Όχι.

Insomni@ 31-08-2007 20:18

Παράθεση:

Όχι δεν σε τιμεί,ειδικά που κολώνεις...

Commando7hh 31-08-2007 20:50

Παράθεση:

αφου φτασατε να γινετε κολλητοι καλυτερα ξεχνα το :P

kallithea4 31-08-2007 23:35

Ερώτηση που θα εξοργίσει το γατόνι->
Τιμεί την γκαρσόνα που την ρωτάω \'\'έχετε\'\' Budweiser και μου λέει τι είναι αυτό???
-------------------------------------------------------------------------------
Τιμεί τον πατέρα μου και έναν συνάδελφο που είδαν στο δρόμο τον Φερέρ ενώ ψάχνανε άτομο για να ρωτήσουν κάτι?
Τιμεί τον πατέρα μου που τον αναγνώρισε και λέει στον συνάδελφο να μην τον ρωτήσουνε γιατί δεν ξέρει Ελληνικά?
Τον τιμεί που δεν πήρε αυτόγραφο?:angry:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:36.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0