|
|
#1251 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
Θα μεινει κ μετα το καλοκαιρι αν δν συμπληρωσει τα ματς με την Ανγκολα. click to show | |
|
|
|
|
#1252 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
click to show Ο Μανούτσο φέρεται να δήλωσε πως αμέσως μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα θα πάει στην Λουάντα και μετά αμέσως θα ρθει Αθήνα για να ενταχθεί στον ΠΑΟ.... Η ΑΕΚ το παλεύει για τον Εντίνιο που λένε πως είναι καλός παίκτης.... Λέει ψέματα το FM? Χάλια μου τον έβγαζε.... Σήμερα αποφασίζει τι θα κάνει η Βαλένθια με τον Σάνι. Αν τύχει και κλείσει θα μαστε μια χαρά.... Η Ίντερ θέλει να μπει σφήνα στην Σαμπντόρια και να κλείσει από Ρεάλ τον μικρό θεό Αντόνιο Κασσάνο.... ![]() Τελικά έκλεισε ο Άλαν Χάτον στην Τότεναμ. Πολύ καλή μεταγραφή και αυτό σημαίνει πως μάλλον ο Πασκάλ Τσιμποντα μας χαιρετά.... | |
|
|
|
|
|
#1253 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Εσείς οι Παναθηναϊκοί παραπονιέστε για τα πάντα. Σε ποιά θέση πονούσες περισσότερο? Στην θέση του αριστερού μπακ, και μόλις αγόρασες για 4 χρόνια περίπου το καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος(που και εκεί παραπονεθήκατε επειδή παραέδωσε πολλά λεφτά!, λες και δικά σας ήτανε τα λεφτά). Αμέσως μετά ποιό ήτανε το επόμενο σου πρόβλημα? Το γκολ, ενώ ο ΠΑΟ σχεδόν σε όλα τα ματς βγάζει αρκετές ευκαιρίες, μόνο ο Σάλπι σκοράρει. Που είναι τα γκολ των Νντόι, Μάτζιου, Παπ? Και σου πηρε Πόστιγκα και Μανούτσο για να το λύσει και αυτό το πρόβλημα. Η μεσαία σου γραμμή που στο σύστημα που παίζει ο προπονητής σου έχει 4 θέσεις. Και για αυτές έχεις Ιβανσιτς, Νίνη, Καραγκούνη, Μάτος, Εκι, Τζιόλη, Σιμάο, Διμούτσο, Ρομέρο. Οι 6 πρώτοι είναι παίκτες βασικής εντεκάδας και αν σκεφτείς ότι φάσεις για γκολ βγάζεις σε όλα τα ματς γιατί το θες τόσο πολύ το χαφ σε σημείο που να ξενερώνεις έτσι? Να κλαίγεσαι και να τσαντίζεσαι που δεν σου παίρνει κεντρικό αμυντικό να το καταλάβω μιας και έχεις μόνο 3 διαθέσιμους αλλά θα σου βγει ο Τζίγγερ και θα σου πει "Έχω ή δεν έχω μια από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη βάση στατιστικών?" Και φυσικά δεν θα μπορείς να του πεις τπτ τώρα...
Γιαυτό ηρεμήστε λίγο, καταλαβαίνω την αντίδραση σου εν μέρη λόγω στέρησης τίτλων αλλά εγώ που τα θέματα του ΠΑΟ τα βλέπω λίγο πιο αντικειμενικά, φέτος δεν βλέπω λόγο να φωνάζεις στον ιδιοκτήτη της ομάδας σου. Κάνεις προσεγμένες μεταγραφικές κινήσεις σε θέσεις που πονάει η ομάδα και με όσο μικρότερο ρίσκο γίνεται. Δεν είναι τυχαίο ότι από τις 6-7 καλοκαιρινές μεταγραφές που έκανε μόνο ο Ενακαρίρε απέτυχε. Όλοι οι υπόλοιποι σου βγήκαν. Στο τέλος που θα γίνει το ταμείο να του κάνεις τα παράπονα σου… |
|
|
|
|
|
|
|
#1254 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() |
Η ομάδα μου φέτος στο πρωτάθλημα Μουσακά αν έχεις προσέξει δεν έχει παίξει καλύτερη μπάλα από τον ΠΑΟ και ας έχει δώσει 20 φορές περισσότερα χρήματα για μεταγραφές. Δεν κάνουμε όπως εσείς όμως...λίγη υπομονή δεν βλάπτει. Και σκέψου έχουμε χρυσοπληρώσει κάτι Μπράβο, Νούνιες και ο Αρτσούμπι πέρασε και δεν ακούμπησε. Η καλύτερη μας μεταγραφή μακράν ήτανε η πιο φτηνή μας και αυτή που κατέκριναν οι περισσότεροι το καλοκαίρι, ο 34ρης Ντάρκο. Αν τον είχε φέρει ο Τζίγγερ θα του καίγατε το σπίτι πριν καν τον δείτε να παίζει!
|
|
|
|
|
|
|
|
#1255 (permalink) | ||
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Τοσα χρονια ξεφτιλιζομαστε...βγαινουμε τριτοι,αποκλειομαστε απο το κυπελλο με 4αρες η απο τον Εργοτελη η χανουμε τελικο απο την Λαρισα κ δν μας περνει πια κ το ευρωπαικη ομαδα. Αριστερο μπακ εφερε Σπυροπουλο.Εγω δν φωναξα που εδωσε πολλα.Απλως ειπα οτι τον επιασαν λλκ. Μπροστα εφερε Ποστιγκα.Καλος παικτης αλλα διαφωνω με τους δανεισμους. Εφερε Πετροπουλο.Καλος, νεαρος(οπως το εννοουμε στην Ελλαδα το νεαρος)κ τον δινεις δανεικο για να παιξει ο Μανουτσο επειδη ειναι παικτης της Μαντσεστερ. Στο κεντρο τον Νινη τον καψανε.Ο Καρα δν παιζει τπτ.Ο Εκι δν μπορει να παιξει οσο πρεπει.Δημουτσος χαθηκε.Τζιολης,Ρομερο δν υπαρχουν.Σιμαο ειναι καλυτερος απο το Τζιωλη αλλα για κπ λογο ειναι παγκο.Ιβανσιτς ειναι πολυ καλος αλλα δυσκολα θα μεινει μετα το καλοκαιρι. Δεξι μπακ εχω;Η καλη μ αμυνα φανηκε στην 4αρα με το γαυρο...με κατι Ατρομητους το δυσκολο ειναι να φας γκολ κ οχι να μν φας. Οι Φυσσας, Καρα, Νταμε θεωρουνται καλες μεταγραφες.Ακομα κ ο Δημουτσος χαθηκε τωρα τελευταια για να παιζει ο Τζιωλης. Τι πιστευεις οτι μπορεις να κανει με δανεικους παικτες;; Οι μεταγραφες δν ειναι χωρις ρισκο, ειναι χωρις πολλα λεφτα. Γτ να μν δωσει 1.5 εκ για να παρει το Ντ'Αλεσαντρο;; | ||
|
|
|
|
#1256 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
αλλαξε ομαδα αν δν μπορεις να περιμενεις να την δεις να πετυχαινει στο συντομο μελλον ![]() ![]() καλα για τον ντ'αλλεσαντρο μην εισαι τοσο σιγουρος οτι θα ηταν καλη μεταγραφη..προσωπικα μου ηταν αγαπημενος παιχτης μολις τον εφερε η βολφσμπουργκ απο την αργεντινη αλλα δυστυχως ποτε δεν ταιριαξε στο γερμανικο τροπο παιχνιδιου , οποτε περιμενα να τον δω να παιζει και στην ισπανια αλλα και ενα διαστημα στην αγγλια αλλα δυστυχως ποτε δεν καταφερε να κανει ολα αυτα οσα εκανε στην εθνικη...προσωπικα αν ερχοταν θα τον θεωρουσα πολυ μεγαλο μπαμ για τη μεταγραφικη περιοδο αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα καταφερνε να παρει τα παιχνιδια μονος του η να βγαλει τον παο απο τα σκ@τ@ που εχει πεσει...οποτε και ενας μανουτσο γκονζαλεζ μου ειναι υπερ-αρκετος για να μου δωσει ελπιδες για εναν καλυτερο βαζελο! | |
|
|
|
|
#1257 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() Ρε δν θα βοηθαγε ο Ντ'Αλεσαντρο να νικησουμε την Ξανθη κ το Κρυονερι;; Ειναι καλυτερος ο Μανουτσο;; | |
|
|
|
|
#1258 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
δεν τον εχω δει το μανουτσο , αλλα ο ντ'αλλεσαντρο απλως δεν πετυχε στην ευρωπη και πολυ απλα δεν θα χωρουσε στο σχημα...παρε ποσα παλτα εχεις ηδη στο κεντρο..ποιον θα πρωτοβγαλεις..εκτος και αν πουλησεις τον εκι...
|
|
|
|
|
#1259 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() |
Παράθεση:
Εγώ φταίω που προσπαθώ να λογικέψω ένα 14χρονο... Εγώ για φέτος μιλάω, ΜΟΝΟ, απλά σου εξηγώ ότι με αυτά που βλέπεις φέτος θα έπρεπε να κάνεις υπομονή και να τον κρίνεις στο τέλος, άσε τις προηγούμενες χρονιές, δεν θα αλλάξει τπτ αν το σκεύτεσαι. ΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ? Έλεος δλδ... Σου είπε κανένας ότι δεν έκανε πρόταση να τον πάρει? Απότι ακούγεται ο παίκτης ήθελε να γυρίσει στην Αργεντινή. Το ότι έφαγες σε ένα ματς 4 γκολ δεν λέει τπτ, ειδικά αν τα 2 είναι από αυτά που μπαίνουν 1 στις 100. Όταν στα 13-14 από τα 20 σου ματς πάνω κάτω έχεις κρατήσει το 0 στην άμυνα κάτι λέει αυτό. Δες τις περσινές σου χρονιές τα στατιστικά σου να καταλάβεις τι εννοώ. Που το ξέρεις ότι δεν θα μείνει ο Ιβ? Εσύ εκτός απο πρόεδρος του ΠΑΟ πρέπει να γίνεις και προπονητής του. Με το ΠΑΟΚ είδες πόσο σου προσέφερε ο Εκί μόλις μπήκε? Από που και ως που βγάζεις το συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να παίξει όσο πρέπει? Είμαι σίγουρη τα ίδια έλεγες για τον Καρα και προ 4ετίας, ότι δεν παίζει τπτ, το ίδιο κράξιμο άκουγε πριν φύγει γιατί μετά… "που είναι ο Κάρα η χαφάρα που διώξαμε". Ο Τζιόλης σε όλα τα μεγάλα ματς είναι από τους διακριθέντες, με ΠΑΟΚ ΟΣΦΠ ΑΕΚ και δεν αξίζει τόσο κράξιμο, δεν είναι δουλειά του να βγάζει άσσιστ στο ματς με Εργοτέλη, ούτε να τριπλάρει τους αντιπάλους για να ξεκλειδώσει μια άμυνα. Αφού για τα πάντα γκρινιάζεις γιατί ασχολείσαι? Η μήπως είσαι απλά απίστευτα προκατειλημμένος με τον Τζίγγερ και απλά θες να φύγει ότι και να κάνει? Γιατί πάνω από τους μισούς βάζελους που αντικρίζω αυτό ισχύει. Δεν λέω ότι έχουν άδικο για όλα αυτά που του χρεώνουν για το πρόσφατο παρελθόν αλλά γιατί να τα πληρώνει φέτος η ομάδα σας που και στόχους έχει και να τους πετύχει μπορεί δεν το καταλαβαίνω… | |
|
||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:02.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο