Απάντηση: Μεταγραφές
Εσείς οι Παναθηναϊκοί παραπονιέστε για τα πάντα. Σε ποιά θέση πονούσες περισσότερο? Στην θέση του αριστερού μπακ, και μόλις αγόρασες για 4 χρόνια περίπου το καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος(που και εκεί παραπονεθήκατε επειδή παραέδωσε πολλά λεφτά!, λες και δικά σας ήτανε τα λεφτά). Αμέσως μετά ποιό ήτανε το επόμενο σου πρόβλημα? Το γκολ, ενώ ο ΠΑΟ σχεδόν σε όλα τα ματς βγάζει αρκετές ευκαιρίες, μόνο ο Σάλπι σκοράρει. Που είναι τα γκολ των Νντόι, Μάτζιου, Παπ? Και σου πηρε Πόστιγκα και Μανούτσο για να το λύσει και αυτό το πρόβλημα. Η μεσαία σου γραμμή που στο σύστημα που παίζει ο προπονητής σου έχει 4 θέσεις. Και για αυτές έχεις Ιβανσιτς, Νίνη, Καραγκούνη, Μάτος, Εκι, Τζιόλη, Σιμάο, Διμούτσο, Ρομέρο. Οι 6 πρώτοι είναι παίκτες βασικής εντεκάδας και αν σκεφτείς ότι φάσεις για γκολ βγάζεις σε όλα τα ματς γιατί το θες τόσο πολύ το χαφ σε σημείο που να ξενερώνεις έτσι? Να κλαίγεσαι και να τσαντίζεσαι που δεν σου παίρνει κεντρικό αμυντικό να το καταλάβω μιας και έχεις μόνο 3 διαθέσιμους αλλά θα σου βγει ο Τζίγγερ και θα σου πει "Έχω ή δεν έχω μια από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη βάση στατιστικών?" Και φυσικά δεν θα μπορείς να του πεις τπτ τώρα...
Γιαυτό ηρεμήστε λίγο, καταλαβαίνω την αντίδραση σου εν μέρη λόγω στέρησης τίτλων αλλά εγώ που τα θέματα του ΠΑΟ τα βλέπω λίγο πιο αντικειμενικά, φέτος δεν βλέπω λόγο να φωνάζεις στον ιδιοκτήτη της ομάδας σου. Κάνεις προσεγμένες μεταγραφικές κινήσεις σε θέσεις που πονάει η ομάδα και με όσο μικρότερο ρίσκο γίνεται. Δεν είναι τυχαίο ότι από τις 6-7 καλοκαιρινές μεταγραφές που έκανε μόνο ο Ενακαρίρε απέτυχε. Όλοι οι υπόλοιποι σου βγήκαν. Στο τέλος που θα γίνει το ταμείο να του κάνεις τα παράπονα σου…
|