|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Για να καταφέρει να περπατάει με τον περίφημο σέξι τρόπο της, η Μέριλιν Μονρόε είχε πριονίσει ένα κομμάτι από το τακούνι του ενός παπουτσιού της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() Ελα μωρη παιχτουρα Νερι που σφαζονταν ολες οι ομαδαρες της Ευρωπης για χατιρι σου ![]() ΥΓ: Ναι ειμαι γραφικος........ ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΟΣΦΠ ενδιαφέρεται για τους:
Γιεπες, Πολγκα, Ντραγκουτινοβιτς, Ντελγαδο, Σεζαρ Σαμπαιο, Ντουντου Σεαρενσε, Κολοτσίνι, Σορίν, Σίμονς και άλλοι και άλλοι.... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Η Λυών συμφώνησε με την Άρσεναλ να της παραχωρήσει τον Μπεν Αρφά. Το κόστος πήγε στα 16 μυρια λίρες.
Πωλήθηκε ο Φλαμινί στην Μίλαν και ο Ρίνο Γκατούζο συμφώνησε με την Μπάγερν Μονάχου. Ο Ροναλντινιο θέλει να ενταχθεί στην Μίλαν αλλά τσινά η Nαικι σε αυτή την μεταγραφή που θα τον ηθελε να τον δει στην Ιντερ.Η Μαντσεστερ Γ. θέλει να πάρει από την Μαντσεστερ Σ. τον Μικα Ριτσαρντς για αντικαταστάτη του Γκ. Νέβιλ. Μόνο εμένα δεν μου αρέσει αυτός ο τύπος? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Ο Ριβάλντο θα παραμείνει και του χρόνου στην ΑΕΚ όπως ανακοίνωσε.
Ο Γκαλίνοβιτς ανανέωσε με Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός λέγεται πως έχει κλείσει τον Καρντόσο. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:01.

Υβριδικός τρόπος