|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο Charles Osborne είχε λόξιγκα για 69 χρόνια! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1153 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχει σημασία ποια είναι η πραγματική αξία του παίκτη σε αυτή την περίπτωση. Μπορεί εσυ να πιστεύεις ότι ο παίκτης κάνει μέχρι 1 μύριο και οι διοικούντες του ΠΑΟ πιθανώς το ίδιο και εγώ σου λέω αν δεν είχαν προσφέρει 2.5 εκατ οι Ιταλοί ο ΠΑΟ θα είχε δεχτεί την προσφορά. Αλλά αφού βλέπει ότι υπάρχει ζήτηση στα 2.5 μόνο αν είσαι χαζός τον δίνεις για λιγότερα. Και προφανώς έχει μεγάλη σημασία για ποιούς λόγους δίνεις έναν παίκτη. Καθορίζει την τιμή του. Αν η ομάδα δεν είναι ευχαριστημένη και θέλει να τον δώσει η άλλη ομάδα θα το εκμεταλευτεί και θα σου προσφέρει πολύ λιγότερα λεφτά απότι αξίζει γιατί σε βρίσκει στην ανάγκη. Φυσικά ισχύει και το αντίθετο που μπορεί να αναγκάσει την ενδιαφερόμενη ομάδα να δώσει 2 φόρες τα λεφτα που αξίζει. Πολλά παίζουν ρόλο που δεν έχουν σχέση με την αξία του παίκτη μόνο. | |
|
||
|
|
|
|
|
#1154 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Και μόλις ακούστηκε στο τοπικό ραδιόφωνο, στον Χανια Σπορ ΦΜ 90,5 για άλλη μια φορά οι ικανότητες του Γιαννιτσανάκη, και έδωσα ρεπορτάζ τα άλλα 2 ονόματα!!! Πήγα γυμναστήριο με έναν δημοσιογράφο και παλιό φίλαθλο του ΑΟΧ! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1155 (permalink) | ||
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Δηλαδη εγω ειπα κατι διαφορετικο?Αμα ο προπονητης τον θελει στην ομαδα καλα κανει και δεν τον δινει με 1,5. Εγω δεν εχω ακουσει προταση για Μαντζιο 2,5 μυρια εκτος ιταλιας οπου δεν θελει να παει ο ποδοσφαιριστης Προφανως ο παναθηναικος νομιζει οτι θα βρει τετοια προταση και εκτος Ιταλιας και δε τον δινει | ||
|
|
|
|
|
#1159 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Ψιλοσυμφωνω.
Η μονη διαφωνια ειναι οτι ο παο δεν ειναι να πεις οτι εχει προβλημα στην επιθεση, εχει ικανοτατους παικτες μπροστα. Αν δεν φυγει ο Μαντζιος δεν χρειαζεται να παρει παικτη εκει. Πχ δεξι εξτρεμ αρχιδατο θα προτιμουσα αν ημουν ο πεσειρο. Οποτε δεν ειναι και τοσο κακη προοπτικη ο δανεισμος. Ποτε δεν ειχα τον Ποστιγκα στο μυαλο μου ως παικταρα αλλα σιγουρα ειναι μια χαρα για τον παο. Εμεις επιθετικο δεν θα παρουμε??? |
|
|
|
|
|
|
#1160 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Οχι κ δε θελει επιθετικο...
Μαντζιος,Παπ απλως δν υπαρχουν κ ο Τσιγκας ουτε που υπαρχει ως παικτης του Παναθηναικου εκτος χαρτιων. Δεξι χαφ εχουμε κι ενα Νινη νομιζω αλλα... ![]() Δεξι μπακ,αριστερο μπακ κ 10αρι θελουμε γτ Εκι ειναι φανερο οτι δν μπορει κ ο Καρα περισσοτερο χαλαει το παιχνιδι παρα το φτιαχνει. |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:14.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο