Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10
Ποση υπομονη ακομα;;
Τοσα χρονια ξεφτιλιζομαστε...βγαινουμε τριτοι,αποκλειομαστε απο το κυπελλο με 4αρες η απο τον Εργοτελη η χανουμε τελικο απο την Λαρισα κ δν μας περνει πια κ το ευρωπαικη ομαδα.
Αριστερο μπακ εφερε Σπυροπουλο.Εγω δν φωναξα που εδωσε πολλα.Απλως ειπα οτι τον επιασαν λλκ.
Μπροστα εφερε Ποστιγκα.Καλος παικτης αλλα διαφωνω με τους δανεισμους.
Εφερε Πετροπουλο.Καλος, νεαρος(οπως το εννοουμε στην Ελλαδα το νεαρος)κ τον δινεις δανεικο για να παιξει ο Μανουτσο επειδη ειναι παικτης της Μαντσεστερ.
Στο κεντρο τον Νινη τον καψανε.Ο Καρα δν παιζει τπτ.Ο Εκι δν μπορει να παιξει οσο πρεπει.Δημουτσος χαθηκε.Τζιολης,Ρομερο δν υπαρχουν.Σιμαο ειναι καλυτερος απο το Τζιωλη αλλα για κπ λογο ειναι παγκο.Ιβανσιτς ειναι πολυ καλος αλλα δυσκολα θα μεινει μετα το καλοκαιρι.
Δεξι μπακ εχω;Η καλη μ αμυνα φανηκε στην 4αρα με το γαυρο...με κατι Ατρομητους το δυσκολο ειναι να φας γκολ κ οχι να μν φας.
Οι Φυσσας, Καρα, Νταμε θεωρουνται καλες μεταγραφες.Ακομα κ ο Δημουτσος χαθηκε τωρα τελευταια για να παιζει ο Τζιωλης.
Τι πιστευεις οτι μπορεις να κανει με δανεικους παικτες;;
Οι μεταγραφες δν ειναι χωρις ρισκο, ειναι χωρις πολλα λεφτα.
Γτ να μν δωσει 1.5 εκ για να παρει το Ντ'Αλεσαντρο;;
|
Εγώ φταίω που προσπαθώ να λογικέψω ένα 14χρονο...
Εγώ για φέτος μιλάω, ΜΟΝΟ, απλά σου εξηγώ ότι με αυτά που βλέπεις φέτος θα έπρεπε να κάνεις υπομονή και να τον κρίνεις στο τέλος, άσε τις προηγούμενες χρονιές, δεν θα αλλάξει τπτ αν το σκεύτεσαι.
ΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ? Έλεος δλδ... Σου είπε κανένας ότι δεν έκανε πρόταση να τον πάρει? Απότι ακούγεται ο παίκτης ήθελε να γυρίσει στην Αργεντινή.
Το ότι έφαγες σε ένα ματς 4 γκολ δεν λέει τπτ, ειδικά αν τα 2 είναι από αυτά που μπαίνουν 1 στις 100. Όταν στα 13-14 από τα 20 σου ματς πάνω κάτω έχεις κρατήσει το 0 στην άμυνα κάτι λέει αυτό. Δες τις περσινές σου χρονιές τα στατιστικά σου να καταλάβεις τι εννοώ.
Που το ξέρεις ότι δεν θα μείνει ο Ιβ? Εσύ εκτός απο πρόεδρος του ΠΑΟ πρέπει να γίνεις και προπονητής του. Με το ΠΑΟΚ είδες πόσο σου προσέφερε ο Εκί μόλις μπήκε? Από που και ως που βγάζεις το συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να παίξει όσο πρέπει? Είμαι σίγουρη τα ίδια έλεγες για τον Καρα και προ 4ετίας, ότι δεν παίζει τπτ, το ίδιο κράξιμο άκουγε πριν φύγει γιατί μετά… "που είναι ο Κάρα η χαφάρα που διώξαμε". Ο Τζιόλης σε όλα τα μεγάλα ματς είναι από τους διακριθέντες, με ΠΑΟΚ ΟΣΦΠ ΑΕΚ και δεν αξίζει τόσο κράξιμο, δεν είναι δουλειά του να βγάζει άσσιστ στο ματς με Εργοτέλη, ούτε να τριπλάρει τους αντιπάλους για να ξεκλειδώσει μια άμυνα.
Αφού για τα πάντα γκρινιάζεις γιατί ασχολείσαι? Η μήπως είσαι απλά απίστευτα προκατειλημμένος με τον Τζίγγερ και απλά θες να φύγει ότι και να κάνει? Γιατί πάνω από τους μισούς βάζελους που αντικρίζω αυτό ισχύει. Δεν λέω ότι έχουν άδικο για όλα αυτά που του χρεώνουν για το πρόσφατο παρελθόν αλλά γιατί να τα πληρώνει φέτος η ομάδα σας που και στόχους έχει και να τους πετύχει μπορεί δεν το καταλαβαίνω…