|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μετά την περίφημη εισβολή των Η.Π.Α. στην Γρενάδα, τον Οκτώβριο του 1983, ο αμερικανικός στρατός έκανε 9.000 παρασημοφορήσεις. Αν και στην απόβαση συμμετείχαν μόνο 7.000 άνδρες... | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Η Λεκιθίνη είναι μια συμπλήρωση της παλιάς σχολής που λέμε στο Bοdybuilding, που τώρα τελυταία έχει επανέλεθει στο προσκήνιο.
Η Λεκιθίνη ωφελεί πάρα πολύ τον οργανισμό μας καθώς επιταχύνει το ρυθμό που μεταβολίζεται το λίπος κατα τη διάρκεια της άσκησης, περιέχει μεγάλη ποσότητα φωσφατιδιχολίνης, η οποία αναστρέφει την απώλεια ελαστικότητας της μεμβράνης, κάτι το οποίο σχετίζεται με τη μείωση της νοητικής λειτουργίας λόγω γήρατος. Επιπλέον προστατεύει και το ήπαρ. Μερικές κάψουλες την ημέρα αρκούν για το μεταβολισμό σας. Όμως δε πρέπει να ξεχνάμε ότι λειτούργει μόνο εαν κάνουμε σωστή διατροφή και το βασικότερο όλων εαν ασκούμαστε με βάρη, καθώς αυξάνεται ο μεταβολισμός μας γενικά αλλά και ειδικότερα του λίπους. Θεωρώ ότι σε οργανισμούς με ήδη χαμηλά ποσοστά λίπους, που ασκούνται καθημερινά, θα βοηθήσει αρκετα. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Μερικές κάψουλες την ημέρα; Εγώ παίρνω 2 κατά το κύριο γεύμα μόνο. Είναι λίγες;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Πόσα κιλά είσαι Άστρο; Και ύψος πες μου
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Άστρο δε μου απαντάς οπότε το λέω απο μόνος μου!
![]() Η καλυτερη Λεκιθίνη είναι αυτή της Country Life. Σε κάψουλες, όχι σκόνη. Γενικά στα συμπληρώματα να ξέρεις ότι ισχύουν 2 περιπτώσεις: ή παίρνεις παραπάνω απο τη συνιστώμενη δόση για να δουλέψει, ή παίρνεις λιγότερη γιατί αυτή που γράφουν είναι υπεβολική. ΕΑΝ ΑΣΚEIΣΑΙ τότε να παίρνεις 3 κάψουλες όπως λέει κανονικά. Εαν όχι να παίρνεις 2. Εαν είσαι πολλά, πάρα πολλά κιλά παραπάνω απ' το κανονικό (π.χ. 1,80 μέχρι 82 κιλά είναι το κανονικό. Παραπάνω βγαίνεις προς τα υπερβαρα. Βρες το ύψος σου και υπολόγισε), και δεν ασκείσαι καθημερινά, τότε τσάμπα την παίρνεις. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Είμαι υπέρβαρος αλλά δεν αθλούμαι. Σίγουρα δεν έχω κανένα όφελος με το να παίρνω λεκιθίνη;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
Πήγαινε για κανα μπασκετάκι, λίγο γυμναστήριο... στρώσε λίγο διατροφή... Τη λεκιθίνη δε τη χρησιμοποιώ εγώ που είμαι και σε καλό δρόμο γιατί είναι ψιλοάχριστη... Άσκηση, διατροφή και ξεκούραση θα σε αδυνατίσουν. | |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Την διατροφή την έχω στρώσει, ελπίζω αρκετά. Ένα γεύμα την ημέρα, πολύ σαλάτα και δημητριακά. Γυμναστήριο δε θέλω να πάω ακόμα, παρά όταν χάσω βάρος.
Κοίτα, δε πιστεύω ότι η λεκιθίνη είναι το θαυματουργό χαπάκι το οποίο θα μου διώξει το λίπος. Το παίρνω με τη λογική ότι βοηθάει στην υγροποίηση του λίπους στις αρτηρίες. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο θα χάσεις με το γυμανστήριο.
Όσον αφορά στα γεύματα, τρως ένα γεύμα;! Δε πρόκειτε να χάσεις. Θα "κοιμήσεις" το μεταβολισμό σου. Θες 5 καλά γεύματα τη μέρα. Μικρά και σωστά. Σκέψου το. Καλή επιτυχία απο 'μένα! |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2009
![]() |
Καλησπέρα και από εμένα , θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα να μου πείτε αν ξέρετε για την λεκιθίνη .
Δεν έχω ξεκινήσει ακόμη να την παίρνω για ένα λόγο , δεν ξέρω πως να την χρησιμοποιώ και πώς / πότε να την καταναλώνω . Επίσης ένα ακόμη θέμα που με απασχολεί είναι ότι εφόσον ξεκινήσω να παίρνω τότε ο οργανισμός μου θα έχει συνηθίσει σε αυτή και κατά μεγάλο μέρος θα είναι η αιτία που καίω περισσότερο λίπη , αν θελήσω να την σταματήσω τότε πως την σταματάω ? " μαχαίρι " ή σταδιακά ? Αν είναι να χάσω κάποια κιλά με το τρέξιμο που κάνω τώρα σιγά σιγά και να μην τα ξαναπάρω θα κάνω υπομονή αν με τρέξιμο και λεκιθίνη τα χάσω ποιο γρήγορα και όταν την σταματήσω τα πάρω τότε με συμφέρει να κάνω υπομονή ![]() Ευχαριστώ |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:47.

Υβριδικός τρόπος