|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην αρχαία Αγγλία κάποιος δεν μπορούσε να κάνει σεξ εκτός και αν είχε την συγκατάθεση του Βασιλιά (εξαιρούνταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας). Όποιοι ήθελαν να αποκτήσουν παιδί, έπαιρναν την συγκατάθεση του Βασιλιά και έτσι τους δινόταν μια μεταλλική πλάκα που κρεμούσαν στην πόρτα τους όταν έκαναν σεξ. Η πλάκα έγραφε ότι διέπρατταν F. U. C. K. δηλαδή "Fornication Under Consent of the King " (συνουσία υπό την συγκατάθεση του Βασιλιά). | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#11 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Για να συνηθίσει ο οργανισμός μας σε ένα συμπλήρωμα ή σε μια διατροφή θέλει το λιγότερο 15 μέρες για να κάνει τη σωστή αφομίωσηκαι να δουλέψει σωστά.
Απο εκεί και πέρα εξαρτάται απο το τι είδους άσκηση κάνεις και αν κάνεις βάρη. Αυτά παίζουν σπουδαίο ρόλο στο μεταβολιμό. Όπως είπα και παραπάνω δεν τη κατατάσουμε στα σοβαρά συμπληρώματα, οπότε μη περιμένεις πολλά πράγματα εκτός διατροφής και άσκησης απο τη λεκιθίνη. Δε παίζει ρόλο εαν τηκόψεις μαχαίρι ή σταδιακά. Το εαν θα πάρεις κιλά μετά απο μια δίαιτα δεν εξαρτάται απο συμπληρώματα!!! Μην τρέφεις αυταπάτες! Εαν μετά απο μια δίαιτα (σοβαρή, όχι αυτές των διαιτολόγων που σε βάζουν να τως γλυκάκι μια φορά τη βδομάδα και ένα σουβλάκι...) πάρεις πίσω τα κιλά είναι αποκλειστικά στο πως θα τρέφεσαι και εαν θα ασκείσαι μετά. |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2009
![]() |
Η άσκηση που κάνω είναι 4 χιλιόμετρα τρέξιμο τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα και τις μέρες που δεν πάω για το λόγο του καιρό κάνω step στο σπίτι μου
Δεν περιμένω να τα χάσω και όλα απο τη λεκιθίνη αν δεν τρέχω δεν θα έχω αποτελέσματα . Ποια μου προτείνεις και σε ποια μορφή ( αν μπορείς να μου εξηγήσεις και την χρήση της ) |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Εαν ήμουν στη θέση σου...
Βήμα πρώτο: Θα γραφόμουν σε γυμναστήριο και θα έκανα βάρη συστηματικά σε συνδιασμό με το διάδρομο και το στεπ. Βήμα δεύτερο: Θα έφτιαχνα μια σωστή και ολοκληρωμένη διατροφή για χάσιμο λίπους ή βάρους. Βήμα τρίτο: Θα έπαιρνα οποιαδήποτε λεκιθίνη απο ένα φαρμακείο και απλά θα ακολουθούσα τις οδηγίες χρήσης που έχει πάνω. Σε μορφή σκόνης ή κάψουλας δεν αλλάζει κάτι. Αλλά αν δε φτιάξεις διατροφή μη περιμένεις και πολλά. Τα συμπληρώματα όπως έχω ξαναπεί απλά συμπληρώνουν μια ήδη σωστή και ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ διατροφή. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:57.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο