|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| 1 στους 4 αμερικανούς έχουν εμφανιστεί στην τηλεόραση | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#141 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Χωρις βιντεο για την παρτη μου μονο
Is it getting better? Or do you feel the same? Will it make it easier on you now? You got someone to blame You say One love One life When it's one need In the night One love We get to share it Leaves you baby if you Don't care for it Did I disappoint you? Or leave a bad taste in your mouth? You act like you never had love And you want me to go without Well it's Too late Tonight To drag the past out into the light We're one, but we're not the same We get to Carry each other Carry each other One Have you come here for forgiveness? Have you come to raise the dead? Have you come here to play Jesus? To the lepers in your head Did I ask too much? More than a lot. You gave me nothing, Now it's all I got We're one But we're not the same Well we Hurt each other Then we do it again You say Love is a temple Love a higher law Love is a temple Love the higher law You ask me to enter But then you make me crawl And I can't be holding on To what you got When all you got is hurt One love One blood One life You got to do what you should One life With each other Sisters Brothers One life But we're not the same We get to Carry each other Carry each other One One |
|
|
|
|
|
|
#142 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Για μπροστά τους καλά τα λες αλλά μόνος σου δεν το πολυελέγχεις γιατί ο εγωϊσμός πάει περίπατο και γυρνώντας σου φέρνει και κανα μπουκάλι επιπλέον να έχεις. Ό,τι πέφτει το άπειρο κάψιμο στο θέμα πέφτει αλλά για μποϊκοταζ όπως θα διαπίστωσες είναι λίγο δύσκολο! Έχουμε πολλά επείγοντα περιστατικά! Όπου 'ναι ξανακυλάω και εγώ για τα καλά,θα γίνουμε περισσότεροι... ![]() Προς το παρόν ΑΥΤΟ: Δάνειο ζωής Στίχοι: Νίκος Φραγκούλης Μουσική: Γιώργος Ιωαννίδης Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης Ζωή πικρή πες μου λοιπόν τι έχω κάνει Και με παιδεύεις και φαρμάκι με κερνάς Ασε με λίγο μήπως βρω κι εγώ λιμάνι Δώσε μου πίσω τη χαρά που μου χρωστάς Δως μου ένα δάνειο ζωή Δυο μήνες ευτυχία Και βάλε επιτόκιο Δυο χρόνια δυστυχία Εγώ ζητάω φάρμακο για τις πληγές μου Κι εσύ φαρμάκι έχεις μάθει να κερνάς Αφού τα χρέη μου τα πλήρωσα για πες μου Πότε θα πάψεις επιτέλους να χτυπάς | |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 15-10-2007 στις 03:52. |
||
|
|
|
|
|
#143 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Καλα τα τραγουδια ειναι ΕΛΕΟΣ ετσι
Εμενα που με εχει καταστρεψει το πανεπιστημιο μπορω να λεω τον πονο μου εδω μεσα ?? Καποτε ηταν ενας μικρος μαθητης που επαιρνε καλους βαθμους και ειχε αγωνια για το αν θα καταφερει να μπει στη σχολη που ηθελε γιατι αλλιως τον πουλο δεν θα ειχε μελλον κλπ και τα καταφερε αλλα δεν του ειχαν πει πως στην ελλαδα ο πηχυς ειναι ψηλα αλλα μολις τον πηδηξεις πεφτεις στα σκατα! δεν υπαρχει μαξιλαρι, πεφτεις στα σκατα του συστηματος της δημοσιας παιδειας(ανωτατης). και ετσι κατεληξα εδω που ειμαι Πραγματικα ειναι μοναδικο αυτο που σου κανουν, σε κανουν να νιωσεις πραγματικα αχρηστος, αργοσχολος και (σχεδον) δημοσιος υπαλληλος. Και να θελεις να μην την παθεις δεν γινεται, ειναι υποχρεωτικο το εγκαυμα. Ασε αμα θες να την πατησεις κιολας.. τοτε γινεσαι Commando7hh ![]() |
|
|
|
|
|
|
#144 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
WHAT ARE WE SUPPOSED TO DO
AFTER ALL THAT WE'VE BEEN THROUGH WHEN EVERYTHING THAT FELT SO RIGHT IS WRONG NOW THAT THE LOVE IS GONE THERE IS NOTHING LEFT TO PROOF NOW YOU STILL DENY THE SIMPLE TRUTH CAN'T FIND A REASON TO KEEP HOLDING ON NOW THAT THE LOVE IS GONE |
|
|
|
|
|
|
#146 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΞΑΝΑΖΩ.................
ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#147 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Φέρτε τον Ζαππίδη, φέρτε τον ντεεεεεε | |
|
|
|
|
|
|
#148 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ο ταλος τραγουδαει οτι τον εκφραζει καθε στιγμη χωρις κοληματα και κομπλεξ!
|
|
|
|
|
|
|
#149 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Ύστερα από 293474744 μπύρες, δηλώνω με τεράστια σιγουριά, πως απόψε δεν την παλεύω....
![]() |
|
|
|
|
|
|
#150 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Τι σχέση ο TALOS με τον Ζαππίδη; Ο Ζαππίδης μας ανήκει ΕΔΩ,εμείς τον φτιάξαμε,εμείς του χτίζαμε το μαγαζί,εμείς γουστάραμε με την μεταγραφή του! Και λίγα με τον Μάκαρο,εκέι πίναμε ξύδια σε ώρες δύσκολες,εκεί πήραμε μικρόφωνο από το χέρι του και τραγουδήσαμε με κίνδυνο να αδειάσει το μαγαζί,εκεί φάγαμε όλο το 3ο έτος της σχολής λέμε!
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:17.

) 

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο