|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| το ΙΕΕΕ έχει αναπτύξει περισσότερα από 900 ενεργά τεχνολογικά standard με γνωστότερη τη σειρά πρωτοκόλλων ΙΕΕΕ 802.x για δίκτυα υπολογιστών | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#42 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Πείτε μου ένα λόγο για να μην συγχωνεύσω αυτό το θέμα με το "Πες μας τι νιώθεις με ένα τραγουδάκι"
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#44 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ναι ναι, με ρυθμό
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#45 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
2. Εδώ σε διάφορες φάσεις ΚΛΑΙΜΕ,υποφέρουμε!! Δεν γίνεται κάθε βράδυ να καταστρεφόμαστε,όποτε μας έρθει... Συμπέρασμα: Κάτω τα χέρια από το θέμα!! Και για να τονώσω το θέμα... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟΨΕ??? ΓΙΑΤΙ??? ![]() ![]() ![]() Τσάμπα 70 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#46 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#49 (permalink) |
|
Οργίλος
![]() |
Αν δεν κοιτάζω εσένα-Μ******ς Χατζηmedia
Δεν πηγαίνει παρακάτω η καρδιά Δεν πηγαίνει βήμα η μέρα Εγώ έζησα μαζί σου τη χαρά Και έχω μείνει στον αέρα Έχω μείνει, έχω μείνει στον αέρα Εγώ εδώ, εσύ εκεί Κι η ζωή πιο πέρα Ποιά μέρα θες να δώ Ποιά θάλασσα να πιώ Ποιον ήλιο αν δεν κοιτάζω εσένα Ποιά μάτια να κοιτώ Τη δύναμη να βρώ Αν δεν κοιτάζω εσένα Ποιά; Ποιά; Τις εικόνες μου τις μοίραζα στα δυό Μια για μένα, μια για σένα Πως ζητάς τον κόσμο μόνος να κοιτώ Όλα μοιάζουνε σπασμένα Όλα μοιά- όλα μοιάζουνε σπασμένα Εγώ εδώ, εσύ εκεί Κι η ζωή πιο πέρα Ποιά μέρα θες να δώ Ποιά θάλασσα να πιώ Ποιον ήλιο αν δεν κοιτάζω εσένα Ποιά μάτια να κοιτώ Τη δύναμη να βρώ Αν δεν κοιτάζω εσένα Έχω μείνει, έχω μείνει στον αέρα Εγώ εδώ, εσύ εκεί Κι η ζωή πιο πέρα Ποιά μέρα θες να δώ Ποιά θάλασσα να πιώ Ποιον ήλιο αν δεν κοιτάζω εσένα Ποιά μάτια να κοιτώ Τη δύναμη να βρώ Αν δεν κοιτάζω εσένα ΓΙΩΤΑ ΣΕ ΘΕΛΩ.ΤΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΣ. .. |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kallithea4 : 25-06-2007 στις 12:57. |
|
|
|
|
|
|
#50 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Όσοι κλαίγονται είναι άξιοι της μοίρας τους. Τέλλλος.
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:07.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο