|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η γιαπωνέζικη πολεμική επιχείρηση "Fu-Go" είχε ως στόχο να πλήξει το εσωτερικό των Η.Π.Α. με 9.000 μπαλόνια από ριζόχαρτο, γεμάτα υδρογόνο. Τελικά, μόνο ένα πέτυχε την αποστολή του, σκοτώνοντας μια γυναίκα και πέντε παιδιά στο Όρεγκον. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Τζίμης Πανούσης και Μουσικές Ταξιαρχίες - Τρένο
Ανάσκελα πεσμένος στις σιδηροτροχιές και το φεγγάρι από πάνω μου αναμμένο, νύχτα, χειμώνας, άπνοια, πένθιμες μουσικές κι εγώ κουφάρι ζωντανό να περιμένω Εικόνες από έρωτες δήθεν κι ακρογιαλιές το τελευταίο μου τσιγάρο δαγκωμένο, πρεζόνια και εισπράκτορες, γριές υστερικές, στις ράγες και στις φλέβες μου το στρίγκλισμα των φρένων Κάνε κάτι λοιπόν να χάσω το τρένο κάνε κάτι να χάσω το τρένο* * Από το τραγούδι του Τάκη Μουσαφίρη |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Επειτα απο προτροπη του γατονιου (και του κοινου μας φιλου) θα ντεμπουταρω και εγω στο thread
Μάτια δίχως λογική Στίχοι: Ισαάκ Σούσης Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Πρώτη εκτέλεση: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Είναι τα μάτια σου ένας διάδρομος παλιός δάκρυα πνιγμένα ξεφλουδίζουνε τους τοίχους που ένας ένοικος αθόρυβος κρυφός αντί συνθήματα ζωγράφισε με στίχους Και μέσα υπάρχουν τα σκαλιά που οδηγούν σ' ένα υπόγειο με παιχνίδια χαλασμένα όσα οι άνθρωποι βαριούνται και ξεχνούν μετά τη χρήση τα φορτώνουνε σε σένα Μου λες τα μάτια σου να μη τα αγαπώ και να μη πάψω να πιστεύω στα δικά μου μα αυτά τα μάτια όπου χαθώ κι όπου βρεθώ τα έχω πίσω μου και μέσα και μπροστά μου Μέσα στην ίριδα ανάβει μια φωτιά που κάθε άστεγο και άνεργο ζεσταίνει κι η καλοσύνη τους απλώνει σαν λαδιά να μαλακώσει μιαν ανάγκη πετρωμένη Σ΄αυτά τα μάτια δεν υπάρχει λογική όσο βαθιά κι αν τα κοιτάζω μ΄αγαπούνε της ιστορίας πυρπολούν τη φυλακή στα παραμύθια και στ' αστέρια να με βρούνε Ααααααχ.... ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΟΛΕ.... ΓΙΑΤΙ..... |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Average ντεμπούτο. Αλλά δίνουμε χρόνο στον παίχτη να προσαρμοστεί στην ομάδα και να δείξει σε όλους τους άλλους τις δυνατότητές του και τον λόγο που προχωρήσαμε στ μεταγραφή του. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΔΙΑΟΛΕ!!
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Φεγγάρι μου χλωμό
Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος Μουσική: Χριστόφορος Γερμενής Πρώτη εκτέλεση: Πασχάλης Τερζής Μεσ' το άδειο σπίτι μπαίνω τ'άρωμα σου ανασαίνω λιώνω που δεν είσαι πια εδώ Σε θυμάμαι κι αρρωσταίνω δεν αντέχω να πεθαίνω πες μου που να ψάξω να σε βρω Κάθε βράδυ κλαίω και πονώ και κοιτώ ψηλά στον ουρανό Φεγγάρι μου χλωμό Φεγγάρι μου χλωμό φεγγάρι την αγάπη μου για πες μου που θα βρω Φεγγάρι μου χλωμό μια χαρη σου ζητώ φεγγάρι αν τη βλέπεις πες της πως την αγαπώ Δυο ποτήρια στο τραπέζι η ζωή παιχνίδια παίζει πίνω και απ'τα δυο τη φωτιά Μόνος πού να βρω την άκρη κόβει σαν γυαλί το δάκρυ και μου χαρακώνει τη ματιά Κάθε βράδυ κλαίω και πονώ και κοιτώ ψηλά στον ουρανό Φεγγάρι μου χλωμό Φεγγάρι μου χλωμό φεγγάρι την αγάπη μου για πες μου που θα βρω Φεγγάρι μου χλωμό μια χαρη σου ζητώ φεγγάρι αν τη βλέπεις πες της πως την αγαπώ |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
![]() |
Αν και κολλάει κομμάτι αλλουνού στις περιστάσεις αυτή τη βδομάδα ποστάρουμε μόνο άρχοντα...
Παρασκευή πρεμιέρα ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ![]() Ίσως η καλύτερη μπαλάντα του. Θέλω να σε ξαναδώ Στίχοι: Γιώργος Μουκίδης Μουσική: Γιώργος Μουκίδης Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης Είναι το γράμμα δράμα που σκοτώνει τις νύχτες δεν μπορώ να κοιμηθώ στο τζάμι μια γραμμή πάνω στη σκόνη είν' από τότε που ήσουνα εδώ Μου γράφεις η αγάπη δεν τελειώνει και από τότε έχω να σε δώ μου άφησες το χέρι και κρυώνει δεν ξέρω τι να κάνω τι να πω Θέλω να σε ξαναδώ δε θέλω πια να ζω χωρίς να σε αγγίζω Θέλω να σε ξαναδώ κουράστηκα να ζω στο μαύρο και στο γκρίζο Τα μάτια μου κοιτάζουν στη γωνιά σου εκείνο το γλαστράκι το μικρό που μου 'χες φέρει απ' τη γειτονιά σου και μου 'χες πει να ζήσεις Σ' αγαπώ Μου έλεγες θα είμαι εδώ κοντά σου και από τότε έχω να σε δω μυρίζει η κάμαρη απ 'τ' άρωμά σου δεν ξέρω τι να κάνω τι να πω Μόνο... Θέλω να σε ξαναδώ δε θέλω πια να ζω χωρίς να σε αγγίζω Θέλω να σε ξαναδώ κουράστηκα να ζω στο μαύρο και στο γκρίζο |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
![]() |
Εγώ δεν ξέρω ν' αγαπάω τόσο λίγο δίνω τα πάντα δίνω σώμα και ψυχή... .... Εγώ δεν ξέρω ν' αγαπάω σαν τους άλλους δίνω τα πάντα δίνω σώμα και ψυχή είμαι απ' τους έρωτες εκείνους τους μεγάλους που δεν αλλάζουνε σε κάθε εποχή. Γιατί αυτοί είμαστε και σε όποιον αρέσει! Οι υπόλοιποι στους τρεντοφλωροπουθενάδες, δόξα τω Θεώ έχει περίσσευμα εκεί έξω. Θα έλεγα και να πάψουν οι γυναίκες να περιμένουν τον ιππότη με το άσπρο άλογο αλλά δεν παίζει να γίνει ποτέ αυτό. Απλά με τα χρόνια κάποιες συμβιβάζονται click to show |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:18.

Υβριδικός τρόπος