![]() |
Απάντηση: Πες μας τι νιώθεις με ένα τραγουδάκι
Μπράβο Elina, είναι μια τρομερή διασκευή το κομμάτι αυτό!
|
Αφιερωμένο στους 2 σεισμούς το πρωί...:rofl:
Savage Garden-Break Me,Shake Me |
Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα
Στίχοι: Πυθαγόρας Μουσική: Lang-Bergman-Bernheim Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Πάριος Όλοι με ρωτάνε να τους πω, άραγε γιατί να σ' αγαπώ; Κι όλοι απορούν γιατί να είσ' εσύ σώμα μου μυαλό μου και ψυχή. Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα και όσο ζω θα σ' αγαπώ. Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα, σ' όλο τον κόσμο θα το πω. Γιατί 'σαι η αλήθεια μεσ' στην ψευτιά, στα γκρίζα όνειρά μου η ξαστεριά και μάνα κι αδερφή μου κι αγάπη εσύ τι άλλο να ζητήσω απ' τη ζωή; Ούτε που το είχα φανταστεί, πως υπάρχει αγάπη σαν κι αυτή, που να δίνει Θεέ μου μεσ' στον κόσμο αυτό, νόημα, κουράγιο και σκοπό. Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα και όσο ζω θα σ' αγαπώ. Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα, σ' όλο τον κόσμο θα το πω. Γιατί 'σαι η αλήθεια μεσ' στην ψευτιά, στα γκρίζα όνειρά μου η ξαστεριά και μάνα κι αδερφή μου κι αγάπη εσύ τι άλλο να ζητήσω απ' τη ζωή; Αν και το προτιμώ απο τον Πάριο, συμβιβάζομαι με αυτό. |
Παλιό κι αγαπημένο...
Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου Μουσική: Παραδοσιακό Πρώτη εκτέλεση: Άλκηστις Πρωτοψάλτη Να μπορούσα στα σύννεφα να 'χα εγώ βενζινάδικο στο κενό να κινδύνευα για τ' αστέρι μου τ' άδικο. Οι καρδιές παλιοσίδερα σ' ένα σώμα κατάδικο. Φέρτε μου ποτήρια και σπάστε το γυαλί Κόφτε το φιλί να πίνω να μεθώ. Που όλα τα χατίρια μου τ' άργησες πολύ κι έφυγα η τρελή ψηλά στον ουρανό. Να λησμονήσω μπορεί στον κόσμο πάλι να φτάνω Είμαι φορτίο βαρύ για τον καιρό τον τσιγγάνο. Φωτιές καρδιές παλιοσίδερα κι ένας Θεός πάνω απ' τ' άδικο Άσε με εμένα στα σύννεφα σ' ένα παλιό βενζινάδικο. Να μπορούσα στα σύννεφα την ψυχή μου ν' ανέβαζα Μ' αστραπές τα γαλήνευα Τα παράπονα που έβαζα Στο μυαλό μου κι αρχίναγα Κι απ' την λύπη διασκέδαζα. |
|
Τέλος λέμε... Μακράν ο κορυφαίος εν ενεργεία λαϊκός τραγουδιστής και από τους καλύτερους όλων των εποχών. Θα τραγουδάει και στο Κέντρο Αθηνών φέτος, όποιος το χάσει κακό του κεφαλιού του!
|
θεος ο μητροπανος...
επειδη δεν ακουσα καλα, ειπε κατι ο λακης οτι μολις περασε ο μητροπανος ενα προβλημα υγειας..μηπως ξερει κανενας τι ακριβως;αυτο που ειχε και παλιοτερα; |
Ναι,το ίδιο...
|
Μολις βρηκα παρεα για Μητροπανο ή μου φανηκε? :hehe:
Ακουσα επισης οτι μαλλον ειναι η τελευταια χρονια που τραγουδαει φετος... Αχαστο πραγματικα. |
Σιωπή
Ξύλινα Σπαθιά Παλιά φωτογραφία στην άδεια παραλία σιωπή κοιτάζω απ'το μπαλκόνι το δρόμο που θολώνει η βροχή. Λένε πως στη χώρα που ναυάγησες βασιλεύουν οι μάγισσες βουλιάζουνε στο βυθό και σε βγάζουνε στον αφρό. Λένε πως μας άφηνες στα κύματα φυλαχτά και μηνύματα τα βρήκανε τα παιδιά και χαθήκανε ξαφνικά. Η πόλη σαν καράβι τα φώτα της ανάβει γιορτή. Θυμάμαι που γελούσες να μείνω μου ζητούσες παιδί. Λένε πως στη χώρα που ναυάγησες βασιλεύουν οι μάγισσες βουλιάζουνε στο βυθό και σε βγάζουνε στον αφρό Καλα... τι να πω τωρα.... Απλα κομματαρα....... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:57. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin