![]() |
Απάντηση: Πες μας τι νιώθεις με ένα τραγουδάκι
Je te reve encore-Kyo
γαλλικό συγκρότημα που διαλύθηκε χρόνια πριν το βιντεακι είναι ερασιτεχνικό αλλα είναι πολυ όμορφο.. Un ange reste un ange, si on ne l'oublie pas Je t'emmène, tu me tords Un corps reste un corps, mais je ne l'oublie pas Je te fane, tu m'enterres Je te rêve encore je t'aime Je te rêve encore je t'aime Au dessus des toits tu règnes oh! Je frappe d'en bas Quelques gouttes de moi-même Et traverse là Je te rêve encore je t'aime Je te rêve encore je t'aime Je te rêve encore je t'aime Je te rêve encore je t'aime απο τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια |
Δυο υπέρτατα κομμάτια
Το ένα αφιερωμένο στο εορτάζοντα Τάλο.... Φίλιππος Νικολάου - Στο Άδειο Μου Πακέτο Και το άλλο στο gatoni καταρχάς που ξέρω πως θα το συμπαθεί το κομμάτι λόγω τίτλου αλλά και σε μένα.... Τα Παιδιά Από Την Πάτρα - Οι Μπύρες |
Η Μουσική είναι άψογη (Χατζιδάκις...) και οι στίχοι είναι ποίηση (Γκάτσος...).
Απλά καταπληκτικό τραγούδι. Άσπρο περιστέρι Στίχοι: Νίκος Γκάτσος Μουσική: Μάνος Χατζιδάκις Πρώτη εκτέλεση: Δήμητρα Γαλάνη Άλλες ερμηνείες: Γιώργος Νταλάρας Όποιος πόνεσε μέσα στη ζωή όποιος έκλαψε σαν μικρό παιδί τώρα τίποτα πια δε σου ζητά μόνο στ' όνειρο θα σ' αναζητά Άσπρο περιστέρι μεσ' τη συννεφιά μου 'δωσες το χέρι να 'χω συντροφιά άσπρο περιστέρι μαύρο μου φτερό κάθε καλοκαίρι θα σε καρτερώ Όταν σήκωσα το βαρύ σταυρό μου παράγγειλες να 'ρθω να σε βρω κι όταν δάκρυσα σαν την Παναγιά ήταν άνοιξη και Πρωτομαγιά Άσπρο περιστέρι μεσ' τη συννεφιά μου 'δωσες το χέρι να 'χω συντροφιά άσπρο περιστέρι μαύρο μου φτερό κάθε καλοκαίρι θα σε καρτερώ |
Artist: Guru Josh Project
Track: Infinity 2008 Αυτή είναι η φετινή έκδοση. Ρεμίξ του Klaas στο κομμάτι των Guru Josh Project Ιnfinity Αλλά αυτό είναι το original. Του 1995 απο τον Taucher. Oldskool trance. Θυμάμαι να λέω όταν ζητούσα να ακούσω το κομμάτι "αυτό το κομμάτι με το σαξόφωνο".... |
Παράθεση:
|
Αντώνης Ρέμος + Onirama -Νύχτες Μοναξιάς/Blue Hotel
Αφιερωμένο σε μένα :P Πέρασε τόσος καιρός και ακόμα μοιάζουν ψέμα Κάθε λέξη κεραυνός και το παγερό σου βλέμμα Στο ταξίδι της καρδιάς άλλες έχουν πάρει θέση Κλείνω πόρτα στα παλιά η καρδιά να μην πονέσει Είναι κάτι νύχτες μοναξιάς που δεν ξημερώνουν Τα δικά σου λόγια σαν καρφιά μέσα μου ματώνουν Πέρασε τόσος καιρός που το θέμα έχει κλείσει Που ο έρωτας αυτός δεν μπορεί να με διαλύσει Στο ταξίδι της καρδιάς άλλες έχουν πάρει θέση Κλείνω πόρτα στα παλιά η καρδιά να μην πονέσει |
ATB-Autumn Leaves
I woke under the cover of darkness Looked up into the television sky Tonight I wandered through the city alone this Rain wouldn't stop, I couldn't dry my eyes I cried Who is the one to blame Why is it that you never say ...when the feeling leaves ...if you're through with me As I'm walking through the rain Cold tears falling down my face ...like the autumn leaves ...on a windy day I went to the edge of town Over bright highways where the traffic was the only sound Around While my eyes were looking at the ground I could see pictures of you floating all around I didn't doubt Who is the one to blame Why is it that you never say ...when the feeling leaves ...if you're through with me As I'm walking through the rain Cold tears falling down my face ...like the autumn leaves ...on a windy day Who is the one to blame Why is it that you never say ...when the feeling leaves ...if you're through with me As I'm walking through the rain Cold tears falling down my face ...like the autumn leaves ...on a windy day Who is the one to blame Why is it that you never say ...when the feeling leaves ...if you're through with me As I'm walking through the rain Cold tears falling down my face ...like the autumn leaves ...on a windy day Who is the one to blame Why is it that you never say ...when the feeling leaves ...if you're through with me As I'm walking through the rain Cold tears falling down my face ...like the autumn leaves ...on a windy day |
Και επειδή το βράδυ που το μάτι γίνεται γαρίδα,ακούμε ραδιοφωνο πετύχαμε το παρακάτω και θυμηθήκαμε ωραίες εποχές!!;D:P
Christina Aguilera-Genie In A Bottle |
Απίστευτοι στίχοι, θεϊκή μουσική και εκπληκτική ερμηνεία...
Νίκς Γκάτσος, Μάνος Χατζιδάκις, Σαβίνα Γιαννάτου - Χάρτινο το φεγγαράκι Θα φέρει η θάλασσα πουλιά κι άστρα χρυσά τ' αγέρι να σου χαϊδεύουν τα μαλλιά να σου φιλούν το χέρι. Χάρτινο το φεγγαράκι ψεύτικη ακρογιαλιά αν με πίστευες λιγάκι θα 'σαν όλα αληθινά. Δίχως τη δική σου αγάπη δύσκολα περνά ο καιρός. Δίχως τη δική σου αγάπη είναι ο κόσμος πιο μικρός. Χάρτινο το φεγγαράκι ψεύτικη ακρογιαλιά αν με πίστευες λιγάκι θα 'σαν όλα αληθινά. Γιατί είναι πολύ όμορφο να αγαπάς κάποιον και να ακούς κάτι που σου τη φέρνει στο νου... |
Artist: Cerf, Mitiska & Jaren
Track: Light The Skies (Retrobyte Light The Sidechain Remix) And if you only knew Just how much the sun needs you To help him light the skies You would be surprised |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:25. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin