![]() |
Απάντηση: Πες μας τι νιώθεις με ένα τραγουδάκι
Κορυφαίο κομμάτι όντως...
|
|
Ένα άνοιγμα ψυχής για να δώσει τέλος σε μια βδομάδα που (για μένα) ήταν σκέτη κόλαση.. έτσι.. μπας κι έρθω λίγο στα ίσια μου.
Αφιερωμένο σε όλα τα μέλη αυτού του φόρουμ με τις ευχές μου για ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο. Miserere, miserere, Miserere, misero me Pero' brindo alla vita! Ma che mistero, e'la mia vita Che mistero! Sono un peccatore dell'anno ottantamila Un menzognero! Ma dove sono e cosa faccio Come vivo? Vivo nell'anima del mondo Perso nel vivere profondo! Miserere, misero me Pero' brindo alla vita! Io sono il santo che ti ha tradito quando eri solo E vivo altrove e osservo il mondo dal cielo, e vedo il mare e le foreste, vedo me che.... Vivo nell'anima del mondo Perso nel vivere profondo! Miserere, misero me Pero brindo alla vita! Se c'e' una notte buia abbastanza Da nascondermi, nascondermi, Se c'e' una luce, una speranza Sole magnifico che splendi dentro me dammi la gioia di vivere che ancora non ce'? Miserere, miserere Quella gioia di vivere Che forse, ancora non ce'? Miserere ---------------------------- Wretched, wretched Wretched, wretched me But I toast life! What a mystery my life is what a mystery! I am a sinner from the year 80,000 A liar! But where am I, what am I doing How do I live I live in the soul of the world Lost in the depths of life Wretched, wretched me But I toast life! I am the saint who betrayed you when you were alone I live elsewhere and observe the world from the sky and I see the sea and the forests, I see myself... I live in the soul of the world lost in the depths of life! Wretched, wretched me, but I toast life! If there is a night dark enough To hide me, to hide me, If there is a light, a hope A magnificent sun that shines Inside of me Give me the joy to live that is not yet there. Wretched, wretched me That joy to live that perhaps, is not yet there. |
Στίχοι: Μάρκος Βαμβακάρης, Φράγκος Μουσική: Μάρκος Βαμβακάρης, Φράγκος Πρώτη εκτέλεση: Μάρκος Βαμβακάρης, Φράγκος Άλλες ερμηνείες: Γρηγόρης Μπιθικώτσης || Γιώργος Νταλάρας Τα ματόκλαδά σου λάμπουν βρε σαν τα λούλουδα του κάμπου σαν τα λούλουδα του κάμπου βρε τα ματόκλαδά σου λάμπουν Τα ματάκια σου αδερφούλα βρε μου ραγίζουν την καρδούλα μου ραγίζουν την καρδούλα βρε τα ματάκια σου αδερφούλα Τα ματόκλαδά σου γέρνεις βρε νου και λογισμό μου παίρνεις νου και λογισμό μου παίρνεις βρε Τα ματόκλαδά σου γέρνεις βρε Τα ματάκια σου να βγούνε βρε σαν και μένα δε θα βρούνε σαν και μένα δε θα βρούνε βρε τα ματάκια σου να βγούνε |
Madonna-Isaac
πιο πολύ απ' όλα αξίζει η χορεύτρια Sofia Boutella που πιστεύω είναι απ τις καλύτερες Im nin'alu Dal thae na di vim Dal thae na di vim Dal thae ma rom Im nin'alu (repeat 7 times) Staring up into the heavens In this hell that binds your hands Will you sacrifice your comfort Make your way in a foreign land Wrestle with your darkness Angels call your name Can you hear what they are saying Will you ever be the same Chorus: Mmmmmm Im nin'alu, Im nin'alu Mmmmmm Im nin'alu, Im nin'alu Remember, remember, never forget All of your life has all been a test You will find the gate that's open Even though your spirit's broken Open up my heart And cause my lips to speak Bring the heaven and the stars Down to Earth for me (Chants:) Im nin'alu Dal thae na di vim (chorus, repeat) (Chant:) El hai El hai maromam 'al karuvim Kolam baruchu ya'alu Wrestle with your darkness Angels call your name Can you hear what they are saying Will you ever be the same (chorus, repeat) (Chant:) El hai El hai maromam 'al karuvim (Spoken:) The generous truly know What will be given Even if it does stop, you know The gates of heaven are always open And there's this God in the sky and the angels How they sit, you know, in front of the light And that's what it's about |
Artist: Andy Duguid Feat. Julie Thompson
Track: Falling Το κομμάτι έχει απίστευτο vibe.... Eίναι καταπληκτικό. Night mood. Σπουδαία χρήση πιάνου και μια εξαιρετική bassline. Συμπεριλαμβάνεται στο νέο cd του Andy Duguid. H Julie Thompson είναι καταπληκτική και σε αυτό το κομμάτι. Aφιερωμένο στην Elina.... i never thought i could move this mountain i never thought i could even try i never thought i could make this happen but i was wrong i never thought i could build these bridges i never thought i could do it right i never thought i will ever feel this but i was wrong 'cause i am not alone no i have found my home it's where the darkness feels like moonlight where the stars keep burning in your eyes no i am not alone no i have found my home it's where the moon won't contain the winter where the sun keeps smiling in your eyes all i want is you catch me when i'm falling through 'cause i belong to you i never thought i could reach this distance i never thought i could even try i never thought i could stop to listen but i was wrong i never thought it would bring us closer i never thought it would turn out right i never thought i would see right through this but i was wrong 'cause i am not alone no i have found my home it's where the darkness feels like moonlight where the stars keep burning in your eyes no i am not alone no i have found my home it's where the moon won't contain the winter where the sun keeps smiling in your eyes all i need is you catch me when i'm falling through all i need is you catch me when i'm falling through 'cause i belong to you |
Όταν το "μηχάνημα" δουλεύει πολύ καιρό στο κόκκινο καταλήγει κάπως έτσι και η παίρνει η μπάλα δίκαιους και άδικους. Κοντά είμαστε...
Θα εκραγώ Στίχοι: Αντώνης Ανδρικάκης Μουσική: Αντώνης Βαρδής Πρώτη εκτέλεση: Αντώνης Βαρδής Σε ποιον να μιλήσω, αλήθεια να πω τα μάτια να κλείσω, να ονειρευτώ. Ανώνυμο θύμα κρυφής μηχανής, εκπέμπω ένα σήμα, μ’ ακούει κανείς; Έχω τόσο κουραστεί να μοιράζομαι και μετά να την πληρώνω εγώ, σ’ ένα κόσμο εχθρικό κομματιάζομαι, για τους άλλους πάντα αιμορραγώ, θα εκραγώ. Σε κάθε μου βήμα και ένα γιατί, κακότεχνο ποίημα αυτή η ζωή. Πώς να σ’ αγκαλιάσω χωρίς να σκεφτώ πως κάτι θα χάσω, πως θα προδοθώ. Έχω τόσο κουραστεί... Και τα δύο επόμενα για μερικούς που νομίζουν πως θα μας μάθουν να σκεφτόμαστε όπως αυτοί κρίνουν σωστά. ΠΟΤΕ λέμε ρε... Δέντρο Στίχοι: Γιώργος Παπαγιαννόπουλος Μουσική: Ανδρέας Μέξας Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης Όλους του δήθεν ας τους να λένε Λογαριασμό δεν θα τους δώσω πια ξανά Έχω βαδίσει δρόμους που καίνε και έχω περάσει ανηφόρες και στενά Δέντρο που όλοι το πετροβολούν Είναι αυτό που έχει για αν δώσει τον αετό πολλοί πυροβολούν μα δύσκολα κανείς θα τον σκοτώσει Όλους τους δήθεν καταλαβαίνω αυτοί ποτέ τους δεν πετάξανε ψηλά στα όνειρά τους πατάνε φρένο και με στις φλέβες τους δεν ξέρουν τι κυλά Δέντρο που όλοι το πετροβολούν Είναι αυτό που έχει για αν δώσει τον αετό πολλοί πυροβολούν μα δύσκολα κανείς θα τον σκοτώσει Είμαι εδώ Στίχοι: John Rzeznik Μουσική: John Rzeznik Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Τι μ' έχει φέρει ως εδώ, μια απάντηση ζητώ, Μια στιγμούλα, γλυκιά μου αγκαλιά Κι εσύ που νομίζεις πως μπορείς κάτι νέο να μου πείς Δε με ξέρεις και δε θα με μάθεις ποτέ, δυστυχώς Μα κι αν δεν το θέλεις, θα το δεις πως δεν είμαι πια παιδί μη διατάζεις και μη μ'αγνοείς Το ποιος θα μου μάθει τη ζωή την αλήθεια αν θα μου πει Δε με ξέρεις, δεν είμαι εδώ Στη γη θέλω πια να περπατώ και ν' αγγίζω ο,τι δω, να γελάσω,να ζήσω κι εγώ Γιατί να μ' αλλάξουν προσπαθούν να μ'ακούσουν δε μπορούν δε με ξέρουν κι ας είμαι εδώ Μα εσύ την αλήθεια έχεις δει και σε μένα έχεις βρει ένα λόγο ν'αρχίσεις ξανά Γι'αυτό δε φοβάμαι τώρα πια, έχω εσένα συντροφιά, η καρδιά μου ανοίγει καινούρια φτερά Ποιος το ξέρει να μου πει τι ζητάει η ψυχή Τότε είχα ένα όνειρο που έγινε στάχτη με μιας Τώρα έχω αλλάξει κι ο δρόμος μου δε σταματά Στη γη θέλω πια να περπατώ και ν'αγγίζω ό,τι δω, να γελάσω, να ζήσω κι εγώ Εδώ, θα ανήκω πια εδώ έχω δύναμη, μπορώ Τώρα ξέρω ποιος είμαι εγώ ξέρω πια ποιος είμαι εγώ Είμαι εδώ, είμαι εδώ KAI... |
Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ
Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης Ερμηνεία: Γιώτα Νέγκα και Άγγελος Παπανδριανός Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ γιατί ποτέ να σ’ αποκτήσω δε μπορώ Δεν είχα φταίξει πουθενά κι άσε με δω στα σκοτεινά να προχωρώ Κυκλοφορώ κι αδιαφορώ κι αν υποφέρω κι αν ανοίγω σα φτερό Για κείνο που ’χει πια χαθεί κάνω το τραύμα πιο βαθύ κι αποχωρώ Και απορώ που μια ζωή κυκλοφορώ και σε λατρεύω αλλά δεν είμαι και Θεός να σε παιδεύω Και απορώ που μια ζωή από παιδί παρακαλάω Μα ούτε σ’ ένα παραμύθι δε χωράω Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ γιατί ποτέ να σ’ αποκτήσω δε μπορώ Δεν είχα φταίξει πουθενά κι άσε με δω στα σκοτεινά να προχωρώ Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ και σ’ έχω απάνω μου σα ρούχο καθαρό Μες στου μυαλού μου τις φωτιές τις μαγεμένες σου ματιές να λαχταρώ Κυκλοφορώ κι αδιαφορώ κι ούτε που θέλω της αλήθειας το νερό Κι αν ήταν ψέμα το φιλί, εγώ που το ’θελα πολύ, το συγχωρώ Και απορώ που μια ζωή... Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ γιατί ποτέ να σ’ αποκτήσω δε μπορώ Δεν είχα φταίξει πουθενά κι άσε με δω στα σκοτεινά να προχωρώ Ένα υπέροχο τραγούδι του Κραουνάκη, με τρομερούς στίχους της Νικολακοπούλου και την μαγευτική φωνή της Γιώτας Νέγκα... Αφιερωμένο στην αγάπη μου, που της μίλησα σήμερα... |
Παράθεση:
|
Artist: Kevin Sunray & Agent Greg Feat. Lori J. Ward
Track: Breathe Easy Δυο ελληνόπουλα ο Βασιλης και ο Γρηγόρης συνεργάστηκαν με την Lori Ward και έφτιαξαν αυτό το υπέροχο house κομμάτι.... Μεγάλη επιτυχία.... Επειδή βλέπω αρκετούς να αφιερωνουν πραγματα σε φιλους/ες τους. Το αφιερώνω σε όσους είναι ερωτευμένοι εδώ μέσα και νιώθουν αυτά που λέει το τραγούδιιιιι. Το γατόνι ξέρω θα το κραξειιιιι. :hehe: Ακούστε το να γκρουβάρετε που λένε και στο χωριό μου.... It's a new day And I'm trying Open my eyes I'm not lying Put the shadows Far behind me It's a new life When you're near me I breathe easy Your love makes me Oh so crazy Put the shadows Far behind me It's a new life It's a new day And I'm trying Open my eyes I'm not lying Put the shadows Far behind me It's a new life When you're near me I breathe easy Your love makes me Oh so crazy Put the shadows Far behind me It's a new life When I hear you calling me Your love makes me So crazy When I hear you calling me Wanna feel you next to me When I hear you I breathe easy Wanna feel you next to me When I hear you calling me When I hear you I breathe easy |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:14. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin