![]() |
Απάντηση: Πες μας τι νιώθεις με ένα τραγουδάκι
Παράθεση:
R.J. Dio... ΤΕΛΟΣ:worship: |
Artist: The Last Shadow Puppets
Track: My Mistakes Were Made For You Συνεργασία δυο παιδιων από τους Rascals και τους Αrctic Monkeys. Aπορώ πως αυτό το κομμάτι δεν έγινε θέμα στο νέο Μποντ και έγινε η συνεργασία της Alicia Keys με τον Jack White. Αισθητική και ήχος 60's. Τα εγχορδα που παίζουν στον φόντο δίνουν στο κομμάτι τέλεια αίσθηση και θυμίζουν ενορχηστρώσεις παλιών κομματιών Bond από τον μέγιστο John Barry. Αφιερωμένο στην Δέσποινα ;) About as subtle as an earthquake, I know My mistakes were made for you And in the back room of a bad dream, she came And whisked me away, enthused And it's solid as a rock rolling down a hill The fact is that it probably will hit something On the hazardous terrain And were just following the flock, round And the inbetween, before we smash to smithereens Like they were, and we scrambled from the grain And its the fame that put words in her mouth She couldnt help, but spit em out Innocence and arrogance intwined In the filthiest of minds She's was bitten on her birthday, and now A face in the crowd, shes not And i suspect that now, forever the shape She came to escape, its forgot And it's alot to ask and not to sting1 Give her less than everything Around your crooked conscious she will wind Cos were just following the flock round And the in-between Before we smash to smithereens Like they were, and we scramble from the grain And it's the fame that put words in her mouth She couldnt help, but spit em out Around your crooked conscious she will wind And it's alot to ask and not to sting Giver her less than everything Innocence and arrogance intwined |
Παράθεση:
Μάσκες - Άρωμα (πανέμορφο κομμάτι) Αφιερωμένο στον Δημήτρη |
Παράθεση:
τον εχω ξαναδει να του αφιερωνεται τραγουδια:P |
Παράθεση:
Την επόμενη θα αφιερώσουμε σε σένα που είσαι πασίγνωστος ;D |
Όναρ - Αν μ΄αγαπάς
Ατέλειωτη μέρα με διώχνεις πιο πέρα ζω στη σιωπή ζεις στον αέρα Το φως μου θα κρύψω τις πόρτες θα κλείσω τίποτα μπροστά μου τίποτα ν΄αρχίσω Αν μ΄αγαπάς θα με θυμάσαι κάθε στιγμή σε κάθε βλέμμα Αν μ΄αγαπάς θα περνάς το ίδιο δύσκολα με μένα Αν μ΄αγαπάς θα με θυμάσαι κάθε στιγμή σε κάθε ψέμα Αν μ΄αγαπάς θα περνάς το ίδιο δύσκολα με μένα Ατέλειωτο βράδυ τρυπάς το σκοτάδι τρυπάς τη ψυχή κι αφήνεις σημάδι Σε ένοχη μνήμη ο χρόνος με κλείνει παίρνει πολλά λίγα μου αφήνει Αν μ΄αγαπάς θα με θυμάσαι κάθε στιγμή σε κάθε βλέμμα Αν μ΄αγαπάς θα περνάς το ίδιο δύσκολα με μένα Αν μ΄αγαπάς θα με θυμάσαι κάθε στιγμή σε κάθε ψέμα Αν μ΄αγαπάς θα περνάς το ίδιο δύσκολα με μένα... |
Artist: Sundayman
Track: Now That I Found You Κυριάκος Μουστάκας (AKA Sundayman).... Όσοι έχουν δει την διαφημιση του Cutty Shark με το πλοιο που λεει Different Cultures θα καταλαβουν τι λεω.... Το κομματι είναι αρκετά καλό και η βερσιον που παιζει στο βιντεο ειναι το vocal mix και οχι η dub version που παιζει στην διαφήμιση.... Αφιερωμένο σε όλους σας.... Δείτε το βίντεο. |
Δραπέτες - Το ασήμι που στάζει
Θέλω να μάθω να ζω μακριά σου θέλω να μάθω να ζω στη σκιά σου στα δάχτυλά σου να ισορροπήσω τις μαύρες στήλες σου να βρω να γκρεμίσω Θέλω ν' αγγίξω τα χείλη σου τόσο με χίλιους τρόπους φιλιά να σου δώσω χίλια τραγούδια για σένα να γράψω θέλω να ξέρω πριν σε ξεχάσω Τι θ' απογίνω αν γίνω ένα ψέμα ένα ταξίδι χωρίς εσένα εκεί που η αγάπη το μίσος κουρνιάζει εκεί που μοιάζει το ασήμι να στάζει Θέλω τους όρκους για πάντα ν' αλλάξω ότι φοβάμαι μακριά να πετάξω τα δάκρυά μου σκεπάζω στο χώμα πρέπει ν' αντέξω λιγάκι ακόμα Θέλω ν' αγγίξω χίλια φεγγάρια χιλιάδες ψέματα θεούς και σκοτάδια θέλω ν' αγγίξω χίλιες αγάπες που βασιλεύουν σε ουρανούς αυταπάτες θέλω ν' ανέβω στο γκρίζο σου σώμα θέλω τους δρόμους σου να φτιάξω με χρώμα εκεί που η θλίψη στο βυθό σου τρομάζει εκεί που μοιάζει το ασήμι να στάζει Ένα τραγούδι υπέροχο, αλλά όχι πολύ γνωστό, που το θυμήθηκα σήμερα κάνοντας βόλτα στο Ρέθυμνο. Αφιρωμένο στα μάτια που αγαπάω... |
Ο δρόμος για το τέλοςhttp://www.stixoi.info/skin/images/misc/back2.gif
Στίχοι: Σεβίλογλου Μάκης Μουσική: Σεβίλογλου Μάκης Ερμηνευτές: Αλεξίου Χαρούλα Πού να`βρω σκάλα ν`ανεβώ τον ήλιο σου να φτάσω πιό πάνω από τα σύννεφα κοντά σου να πλαγιάσω. Δρόμος κι άλλος δρόμος κι εσύ περνάς στο βάθος να μου κρύβεις λόγια κι εγω να ζω μονάχος να γυρνώ τις νύχτες με δανεικό κορμί. Δρόμος κι άλλος δρόμος χωρίς να ξέρω όμως αν θα τελειώσει ο δρόμος αν θα περάσει ο πόνος πες μου πόσο ακόμα θα πατώ στο χώμα κι εσύ ψηλά εκεί. Πού να`βρω λόγια να σου πω να δεις καημό που έχω να σ`αγαπάω να φαίνομαι κι αγάπη να μην έχω. |
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:14. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin