WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Ειδήσεις > Ελλάδα
Μεγάλες Αλήθειες
Οι επιβάτες της πρώτης θέσης λαμβάνουν τρεις φορές περισσότερο οξυγόνο απ' τους επιβάτες της οικονομικής θέσης. Ο πιλότος του αεροπλάνου λαμβάνει 10 φορές περισσότερο οξυγόνο απ' όλους.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-04-2008, 18:46   #11 (permalink)
World Wide Poster

Το avatar του χρήστη Mazda 6

Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Mazda 6 is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Κατάργηση των προνομίων στους πρωταθλητές,ως μέτρο καταπολέμησης ντόπινγκ

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την διαφορά. Και φυσικά δεν δέχομαι την καραμέλα που ακούγεται "δόξασε τη χώρα". Ούτε η ζωή μου θα φτιάξει ούτε θα νιώσω περισσότερο Έλληνας ή περήφανος επειδή κάποιος στο χ,ψ,ζ άθλημα πήρε χρυσό μετάλλιο.
Συγνωμη, αντιλαμβάνεσαι τι πρέπει να κάνεις για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο;! Έχεις κάνει μισή ώρα προπόνηση στη ζωή σου για να ξέρεις τι κούραση βγάζει; Και μιας και παραπάνω λες για άρση βαρών... Έχεις κάνει ρε γατόνι αρασέ και ζετέ ποτέ σου; Έχεις κάνει κανα βαθύ κάθισμα με μπάρα; Έχεις τραβήξει σα σκύλος σε καμιά τέτοια προπόνηση; Ξέρεις τη κούραση που έχεις μετά, να μη μπορείς ούτε σκαλί να ανέβεις και να πονάνε τα πόδια σου απο τα βάρη και τη προσπάθεια;
Κι όλα αυτά για να πάρεις ένα μετάλλιο σε κάποια διοργάνωση και να φοράς το εθνόσημο στο στήθος. Κι είμαι σίγουρος ότι το Euro το πανηγύρισες. Αυτά τα παιδιά όμως δε σε κάνουν να αισθάνεσαι περισσότερο Έλληνας ή περήφανος ε;

Άντε να πούμε γιατί όλα τα ρίχνουμε στο φάρμακο και στη ντόπα και τον αθλητή τον ξεχνάμε.

Ας μπούνε και στην Αστροφυσική να πούμε αν έχουν κάνει διάκριση σε επίπεδο. Δε με νοιάζει, γιατί υπάρχει ειδική κατηγορία, δε παίρνουν τη θέση κανενός. Αμα έχουν τα ας τελειώσουν...
Παλιά 25-04-2008, 19:04   #12 (permalink)
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Κατάργηση των προνομίων στους πρωταθλητές,ως μέτρο καταπολέμησης ντόπινγκ

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνωμη, αντιλαμβάνεσαι τι πρέπει να κάνεις για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο;! Έχεις κάνει μισή ώρα προπόνηση στη ζωή σου για να ξέρεις τι κούραση βγάζει; Και μιας και παραπάνω λες για άρση βαρών... Έχεις κάνει ρε γατόνι αρασέ και ζετέ ποτέ σου; Έχεις κάνει κανα βαθύ κάθισμα με μπάρα; Έχεις τραβήξει σα σκύλος σε καμιά τέτοια προπόνηση; Ξέρεις τη κούραση που έχεις μετά, να μη μπορείς ούτε σκαλί να ανέβεις και να πονάνε τα πόδια σου απο τα βάρη και τη προσπάθεια;
Κι όλα αυτά για να πάρεις ένα μετάλλιο σε κάποια διοργάνωση και να φοράς το εθνόσημο στο στήθος. Κι είμαι σίγουρος ότι το Euro το πανηγύρισες. Αυτά τα παιδιά όμως δε σε κάνουν να αισθάνεσαι περισσότερο Έλληνας ή περήφανος ε;
Όχι,δεν έχω κάνε ούτε αρασέ ούτε ζετέ. Ούτε έχω σκοπό. Εσύ έχεις κάτσει ποτέ να κάνεις ηλεκτρολογική εγκατάσταση ενός κτηρίου ή την αρχιτεκτονική σχεδίαση του που το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει ζωές; Αντιλαμβάνεσαι πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις στο επίπεδο να το κάνεις και πόσο διάβασμα πρέπει να ρίξεις στη ζωή σου; Και από που κι ως που είναι σημαντικότερο για την κοινωνία το οποιοδήποτε άθλημα από έναν μηχανικό έναν γιατρό ή έναν δάσκαλο;
Το ότι αυτός που κάνει άρση βαρών ή οποιοδήποτε άλλο αθλημα κουράζεται είναι επιλογή του,δεν τον ανάγκασε κανένας να το κάνει. Το ότι το κάνει για την χώρα και το εθνόσημο το ακούω και γελάω,τόσο απλά. Για την κ@υλα του και την τσέπη του το κάνει.
Το Euro φυσικά και το πανηγυρίσα αλλά σε καμία περίπτωση δεν με έκανε περισσότερο περήφανο ως Έλληνα. Η περηφάνια ή μη για τη χώρα μου κρίνεται 100% από εντελώς διαφορετικά πράγματα, σίγουρα όμως όχι από τις αθλητικές επιτυχίες.
Στην τελική η ανταμοιβή των πρωταθλητών και αυτών που πήραν τα μετάλλια είναι τα πριμ και οι χορηγίες που παίρνουν. Που δεν είναι μικροποσά... Το να εξασφαλίζονται όμως εφ' όρου ζωής από το ελληνικό δημόσιο για μένα είναι τραγικό. Δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να συμβαίνει αυτό το πράγμα.

Παράθεση:
Ας μπούνε και στην Αστροφυσική να πούμε αν έχουν κάνει διάκριση σε επίπεδο. Δε με νοιάζει, γιατί υπάρχει ειδική κατηγορία, δε παίρνουν τη θέση κανενός. Αμα έχουν τα ας τελειώσουν...
Δεν υπάρχει καμία ειδική κατηγορία. Καμία. Πριμοδοτούνται με επιπλέον μόρια.
Και ας μου εξηγήσει κάποιος με λογικά επιχειρήματα γιατί κάποιος που κάνει αθλητική διάκριση είναι αξιότερος να γίνει Αστροφυσικός όπως αναφέρεις από κάποιον που απλά διάβασε περισσότερο για τον ίδιο σκοπό και έχει περισσότερες γνώσεις.
Παλιά 25-04-2008, 19:22   #13 (permalink)
Super Moderator

Το avatar του χρήστη depoina

Περιοχή: LonDoN
depoina is on a distinguished road

Παράθεση:
Καταρχήν στην Ελλάδα όταν μπαίνεις σε μια σχολή είναι σαν να έχεις υπογράψει συμβόλαιο πως θα πάρεις πτυχίο άσχετα με το τι προσπάθεια θα καταβάλεις και με το αν βγαίνοντας έχεις και μεγάλη σχέση με αυτό που σπούδασες.
Αλλά κι έτσι να μην ήταν και να υποθέσουμε πως αυτοί δεν θα τελειώσουν υπάρχει το ερώτημα "Γιατί να μπουν στη θέση κάποιου άλλου που και περισσότερο ενδιαφέρεται και μεγαλύτερη προσπάθεια κατέβαλε για να περάσει στη σχολή και τελειώνοντας είναι πιθανότερο να είναι χρησιμότερος στο επάγγελμα;"

Αυτή είναι ακριβώς η λογική που διαφωνώ. Γιατί να εξασφαλίζει το κράτος δίνοντας του οποιαδήποτε θέση στο δημόσιο κάποιον που ασχολείται επαγγελματικά με τον (πρωτ)αθλητισμό; Ρισκάρει κάνοντας πρωταθλητισμό και πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την αποτυχία του όσο κι εγώ που μπορεί να ανοίξω αύριο μια επιχείρηση και να πέσει έξω.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την διαφορά. Και φυσικά δεν δέχομαι την καραμέλα που ακούγεται "δόξασε τη χώρα". Ούτε η ζωή μου θα φτιάξει ούτε θα νιώσω περισσότερο Έλληνας ή περήφανος επειδή κάποιος στο χ,ψ,ζ άθλημα πήρε χρυσό μετάλλιο.
Κάπως έτσι τα σκεφτόμουν και εγώ αρχικά τα πράγματα, αλλά από τη στιγμή που η χώρα σου σε καλεί να την εκπροσωπήσεις δεν πρόκειται για μια απλή κα*λα, όπως την αποκαλείς.
Πολλά αθλήματα δεν έχουν τους σπόνσορες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και είναι τρελό να δίνεις από την τσέπη σου και να σου κάνεις όλα τα έξοδα για να πας σε άλλη χώρα να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα.
Πρέπει το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του. Και επειδή το κράτος μονίμως δεν έχει, εφαρμόζει την εύκολη λύση 'Γίνε πρωταθλητής και θα σε βολέψουμε'!

Συμφωνώ και με αυτό που λες για τις θέσεις. Γιατί να παίρνουν τη θέση κάποιου.
Αν το σκεφτείς όμως καλύτερα, εδώ παίρνει μεταγραφή από ΤΕΙ σε ΑΕΙ το κάθε άσχετο κωλόπαιδο του πολιτικού και κανείς δεν κάνει τίποτα γι' αυτό και εμείς καθόμαστε και βρίζουμε τους αθλητές που τουλάχιστον πάλεψαν για μια θέση στο βάθρο ;;

Οι αθλητές δε φταίνε σε τίποτα. Το κράτος φταίει που εφάρμοσε τέτοιους νόμους και κανόνες που δεν έχουν καμία λογική.
You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Ο χρήστης depoina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-04-2008, 19:23   #14 (permalink)
World Wide Poster

Παράθεση:
Όχι,δεν έχω κάνε ούτε αρασέ ούτε ζετέ. Ούτε έχω σκοπό. Εσύ έχεις κάτσει ποτέ να κάνεις ηλεκτρολογική εγκατάσταση ενός κτηρίου ή την αρχιτεκτονική σχεδίαση του που το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει ζωές; Αντιλαμβάνεσαι πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις στο επίπεδο να το κάνεις και πόσο διάβασμα πρέπει να ρίξεις στη ζωή σου; Και από που κι ως που είναι σημαντικότερο για την κοινωνία το οποιοδήποτε άθλημα από έναν μηχανικό έναν γιατρό ή έναν δάσκαλο;
Το ότι αυτός που κάνει άρση βαρών ή οποιοδήποτε άλλο αθλημα κουράζεται είναι επιλογή του,δεν τον ανάγκασε κανένας να το κάνει. Το ότι το κάνει για την χώρα και το εθνόσημο το ακούω και γελάω,τόσο απλά. Για την κ@υλα του και την τσέπη του το κάνει.
Το Euro φυσικά και το πανηγυρίσα αλλά σε καμία περίπτωση δεν με έκανε περισσότερο περήφανο ως Έλληνα. Η περηφάνια ή μη για τη χώρα μου κρίνεται 100% από εντελώς διαφορετικά πράγματα, σίγουρα όμως όχι από τις αθλητικές επιτυχίες.
Στην τελική η ανταμοιβή των πρωταθλητών και αυτών που πήραν τα μετάλλια είναι τα πριμ και οι χορηγίες που παίρνουν. Που δεν είναι μικροποσά... Το να εξασφαλίζονται όμως εφ' όρου ζωής από το ελληνικό δημόσιο για μένα είναι τραγικό. Δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να συμβαίνει αυτό το πράγμα.

Δεν υπάρχει καμία ειδική κατηγορία. Καμία. Πριμοδοτούνται με επιπλέον μόρια.
Για την ειδική κατηγορία άφησέ με να ξέρω. Προβλέπεται ακόμη και στο νέο Νόμο Πλαίσιο, αλλά και στο παλιό. Εκεί εντάσσονται και οι Πανεπιστημιάδες.

Δεν έχω κάτσει ποτέ να κάνω καμιά ηλεκτρονική εγκατάσταση γιατί δεν ήταν η επιλογή μου και με τη δική σου λογική δε σε ανάγκασε κανείς.

Όμως. Μιλάς για τσέπες. Ξέρεις πόσα παιδιά αναγκάζονται και αθλούνται και καλύπτουν τις ανάγκες τους απο θυσίες της οικογένειάς τους ή απο την ίδια τους τη δουλειά; Και μαγκιά τους και μπράβο τους. Δεν υπάρχουν ούτε πριμ ούτε τίποτα για μερικά άτομα που δεν είναι στα κυκλώματα. Ούτε η ίδια η ομοσπονδία τους δεν τους βοηθά. Κι όμως εκείνοι κάνουν τη κ@υλα τους όπως λες κι εσύ με όποια θυσία πρέπει να κάνουν ταυτόχρονα.

Κι αν δεν υπήρχαν αυτά τα προνόμια σε πληροφορώ, δεν θα υπήρχαν ατομικά αθλήματα, όπως ο στίβος, η ενόργανη, η κολύμβηση και τόσα άλλα.

Ας είχαν τα , αυτοί που έβγαλαν το νόμο, να κάνουν ότι κάνουν αυτά τα παιδιά, που σαν υποκριτές τους υποδέχονται στο Προεδρικό Μέγαρο και στέλνουν ευχαριστήρια και τηλεγραφήματα και ανθοδέσμες όταν πάρουν μετάλλιο και διακρίσεις, κι ας μην ζητούσαν μετά τίποτα απο το κράτος σαν ανταπόδωση!!!

Υ.Γ. Μιλάω μόνο για μικρές ηλικίες και εισαγωγή σε ΑΕΙ κ.λπ. Για το στρατό και το δημόσιο συμφωνώ απόλυτα. Για μεγαλύτερες ηλικίες παίρνουν μια άδεια για Προπατζίδικο που κι αυτή καλή είναι.
Παλιά 25-04-2008, 21:56   #15 (permalink)
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni

Ρε παιδιά προφανώς και δεν λειτουργούν σωστά τα πράγματα στις ομοσπονδίες, υποστήριξα το αντίθετο;
Κατά του βολέματος σε δημόσια αξιώματα είμαι,όχι υπερ της απόλυτης αδιαφορίας.
Θες να τους δώσεις μεγαλύτερα κίνητρα και να τους επιβραβεύσεις ως κράτος για τις επιτυχίες τους; Διπλασίασε τα πριμ,κάνε κάτι άλλο. Αυτό με την άδεια Προπο ας πούμε είναι απόλυτα θεμιτό. Αλλά αν πχ σε κατάσταση επιστράτευσης έχω ως ανώτερο αξιωματικό τον Δήμα ή τον Καχιασβίλι ή τον Μελισσανίδη να μου το πείτε να πάω να αυτοκτονήσω από μόνος μου!

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάπως έτσι τα σκεφτόμουν και εγώ αρχικά τα πράγματα, αλλά από τη στιγμή που η χώρα σου σε καλεί να την εκπροσωπήσεις δεν πρόκειται για μια απλή κα*λα, όπως την αποκαλείς.
Πολλά αθλήματα δεν έχουν τους σπόνσορες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και είναι τρελό να δίνεις από την τσέπη σου και να σου κάνεις όλα τα έξοδα για να πας σε άλλη χώρα να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα.
Πρέπει το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του. Και επειδή το κράτος μονίμως δεν έχει, εφαρμόζει την εύκολη λύση 'Γίνε πρωταθλητής και θα σε βολέψουμε'!
Καταρχήν όταν σε καλούνε έχεις μισθό. Εκτός από τα πριμ πιθανής επιτυχίας. Στις εθνικές ομάδες των επαγγελματικών αθλημάτων αυτό συμβαίνει.
Από εκεί και πέρα σε ατομικά αθλήματα αν δεν σου καλύπτουν τα έξοδα (πάντως φαντάζεστε να λέγαμε 5-6 χιλιάδες άτομα πως θέλουμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα με απαίτηση να μας καλύψουν τα έξοδα; ) και δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα, τότε σταματάς και κάνεις κάτι για τα προς το ζειν. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται έτσι είναι τα πράγματα.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ και με αυτό που λες για τις θέσεις. Γιατί να παίρνουν τη θέση κάποιου.
Αν το σκεφτείς όμως καλύτερα, εδώ παίρνει μεταγραφή από ΤΕΙ σε ΑΕΙ το κάθε άσχετο κωλόπαιδο του πολιτικού και κανείς δεν κάνει τίποτα γι' αυτό και εμείς καθόμαστε και βρίζουμε τους αθλητές που τουλάχιστον πάλεψαν για μια θέση στο βάθρο ;;
Εντάξει,το ότι γίνονται τέτοια τραγικά πράγματα δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να αλλάξει και κάτι άλλο που είναι και αυτό λάθος. Και ωραία στη θεωρία όταν είμαστε απ' έξω και σχολιάζουμε αλλά αν έχανα προσωπικά τη θέση στη σχολή μου επειδή κάποιος άλλος για παράδειγμα τρέχει ή κολυμπάει πιό γρήγορα θα ένιωθα απίστευτα μλκας που εγώ καθόμουν και διάβαζα.

Παράθεση:
Όμως. Μιλάς για τσέπες. Ξέρεις πόσα παιδιά αναγκάζονται και αθλούνται και καλύπτουν τις ανάγκες τους απο θυσίες της οικογένειάς τους ή απο την ίδια τους τη δουλειά; Και μαγκιά τους και μπράβο τους. Δεν υπάρχουν ούτε πριμ ούτε τίποτα για μερικά άτομα που δεν είναι στα κυκλώματα. Ούτε η ίδια η ομοσπονδία τους δεν τους βοηθά. Κι όμως εκείνοι κάνουν τη κ@υλα τους όπως λες κι εσύ με όποια θυσία πρέπει να κάνουν ταυτόχρονα.
Καταρχήν δεν καταλαβαίνω το "αναγκάζονται και αθλούνται". Ποιός τους αναγκάζει;
Σαφώς μαγκιά τους από εκεί και πέρα και καταδικαστέες οι περισσότερες ομοσπονδίες για τον τρόπο λειτουργίας τους.

Παράθεση:
Κι αν δεν υπήρχαν αυτά τα προνόμια σε πληροφορώ, δεν θα υπήρχαν ατομικά αθλήματα, όπως ο στίβος, η ενόργανη, η κολύμβηση και τόσα άλλα.
Κοίτα,αν δεν μπορείς να τα στηρίξεις όλα ας μην υπάρχουν κάποια. Τόσο απλά. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα να λύσει το κράτος από την άνθηση κάποιων ατομικών αθλημάτων.

Παράθεση:
Ας είχαν τα , αυτοί που έβγαλαν το νόμο, να κάνουν ότι κάνουν αυτά τα παιδιά, που σαν υποκριτές τους υποδέχονται στο Προεδρικό Μέγαρο και στέλνουν ευχαριστήρια και τηλεγραφήματα και ανθοδέσμες όταν πάρουν μετάλλιο και διακρίσεις, κι ας μην ζητούσαν μετά τίποτα απο το κράτος σαν ανταπόδωση!!!
Καλά,αυτό δυστυχώς δεν θα αλλάξει ποτέ. Όπου υπάρχει επιτυχία τα λαμόγια θα πηγαίνουν για φωτογραφίες.

Πάντως δεν θα σταματήσω να πιστεύω πως δεν μπορείς να απαιτείς από το κράτος να σε βολέψει μόνιμα επειδή έφερες κάποιο μετάλλιο ή γενικά είχες κάποια επιτυχία.
Παλιά 25-04-2008, 23:03   #16 (permalink)
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road

Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως υπάρχουν οι αθλητές και οι υπεραθλητές.
Οι υπεραθλητές - πρωταθλητές έχουν χορηγούς. Μπορεί το ύψος των χορηγιών να μην είναι σαν του μπασκετ ή του ποδοσφαίρου αλλα δεν είναι και ευκαταφρονητο. Ολοι οι πρωταθλητές λοιπόν έχουν δυο και τρεις χορηγούς απο πίσω που χώνουν φράγκα....

Τώρα αυτό με την εισαγωγή στην τριτοβαθμια δεν με νοιάζει. Αν τα καταφέρνουν, καλό είναι να μπαίνουν σε ένα πανεπιστήμιο σαν ανταμοιβή, αν και π.χ. σε ομάδες ποδοσφαίρου έξω πρώτα κοιτάζουν να πας καλα στο σχολείο και μετά προωθείσαι να παίζεις αλλα αυτά έξω που έχουν άλλα ήθη και έθιμα.

Αυτό με τους πρωταθλητές που μπαινουν στο στρατο ισα ισα για να έχουν ένα μισθο όταν τελειώσουν την καριέρα τους είναι ανέκδοτο.
Παλιά 29-04-2008, 09:46   #17 (permalink)
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη glazar

glazar is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην glazar

Αν δεν κάνω λάθος και ο mazda και το gatoni έχουν δίκιο.
Υπάρχει ειδική κατηγορία για αθλητές μεγάλων διακρίσεων (1-3 σε πανευρωπαικό 1-6 σε παγκοσμιο 1-12 σε ολυμπιάδες) υπάρχει όμως και μοριοδότηση για αθλητές που έχουν κατακτήσει πανελλήνια μετάλια εντός 2ετίας νομίζω. (Πάνε χρόνια απο τότε που το είχα ψάξει το θέμα, για ιδιον όφελος, αν και δεν το χρησιμοποίησα γιατί υπήρχε καποιο μπέρδεμα για τους αποφοίτους ΤΕΛ)

Το ερώτημα είναι το εξής.
Πριμοδοτούμε την προσπάθεια του αθλητή και τις διακρίσεις του και το μέτρο αυτό είναι ώς επιβραβευση για τις προσπάθειες του ή έχει καταντήσει το μέτρο ώς προσπάθεια κάποιων αθλητών για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.
Πιστεύω οτι η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.
1. Ένας μεγάλος αριθμός αθλητών αφου επιτύχουν σε καποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα, σταματάνε τον πρωταθλητισμό ή ελλατώνουν την ένταση των προπονήσεων τους με σκοπό την παρακολούθηση των μαθημάτων, υπάρχουν όμως και άτομα τα οποία παράλληλα έχουν καταφέρει να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και να σπουδάζουν σε κάποια σχολή.

Να υπάρχει κάποια επιχορήγηση για τους αθλητές αυτού του επιπέδου (που υπάρχει και είναι ελάχιστη), και στην ουσία να μήν υπάρχει "εξασφάλιση" για ενεργούς αθλητές, θα μπορούσε να δοθεί μετά το τέλος της καριέρας τους.
Αλλα επειδή η πολιτεία είναι απούσα στο θέμα του αθλητισμού και περισσότερο του πρωταθλητισμού (Πόσοι αθλητες πληρώνουν μόνοι τους τα έξοδα προπόνησης και αγώνων και περιμένουν απο τις ομοσπονδίες ακομα και χρόνο για να τα πάρουν και αν) έχουμε τα "νομοθετικά πλαίσια" που μας αξίζουν.

Αυτή τη δύσκολη ώρα υπάρχει κάτι που μπορεί να σας σώσει... Δύο ταμπλέτες την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό είναι αρκετές τέτοιες ώρες...
Ο χρήστης glazar δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-04-2008, 10:48   #18 (permalink)
World Wide Poster

Να συμπληρώσω ότι εκτός απο τις μεγάλες διακρίσεις μοριοδοτηση υπάρχει και στα Σχολικά Πρωταθλήματα και αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που γίνονται.

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές