Ρε παιδιά προφανώς και δεν λειτουργούν σωστά τα πράγματα στις ομοσπονδίες, υποστήριξα το αντίθετο;
Κατά του βολέματος σε δημόσια αξιώματα είμαι,όχι υπερ της απόλυτης αδιαφορίας.
Θες να τους δώσεις μεγαλύτερα κίνητρα και να τους επιβραβεύσεις ως κράτος για τις επιτυχίες τους; Διπλασίασε τα πριμ,κάνε κάτι άλλο. Αυτό με την άδεια Προπο ας πούμε είναι απόλυτα θεμιτό. Αλλά αν πχ σε κατάσταση επιστράτευσης έχω ως ανώτερο αξιωματικό τον Δήμα ή τον Καχιασβίλι ή τον Μελισσανίδη να μου το πείτε να πάω να αυτοκτονήσω από μόνος μου!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina
Κάπως έτσι τα σκεφτόμουν και εγώ αρχικά τα πράγματα, αλλά από τη στιγμή που η χώρα σου σε καλεί να την εκπροσωπήσεις δεν πρόκειται για μια απλή κα*λα, όπως την αποκαλείς.
Πολλά αθλήματα δεν έχουν τους σπόνσορες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και είναι τρελό να δίνεις από την τσέπη σου και να σου κάνεις όλα τα έξοδα για να πας σε άλλη χώρα να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα.
Πρέπει το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του. Και επειδή το κράτος μονίμως δεν έχει, εφαρμόζει την εύκολη λύση 'Γίνε πρωταθλητής και θα σε βολέψουμε'!
|
Καταρχήν όταν σε καλούνε έχεις μισθό. Εκτός από τα πριμ πιθανής επιτυχίας. Στις εθνικές ομάδες των επαγγελματικών αθλημάτων αυτό συμβαίνει.
Από εκεί και πέρα σε ατομικά αθλήματα αν δεν σου καλύπτουν τα έξοδα (πάντως φαντάζεστε να λέγαμε 5-6 χιλιάδες άτομα πως θέλουμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα με απαίτηση να μας καλύψουν τα έξοδα; ) και δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα, τότε σταματάς και κάνεις κάτι για τα προς το ζειν. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται έτσι είναι τα πράγματα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina
Συμφωνώ και με αυτό που λες για τις θέσεις. Γιατί να παίρνουν τη θέση κάποιου.
Αν το σκεφτείς όμως καλύτερα, εδώ παίρνει μεταγραφή από ΤΕΙ σε ΑΕΙ το κάθε άσχετο κωλόπαιδο του πολιτικού και κανείς δεν κάνει τίποτα γι' αυτό και εμείς καθόμαστε και βρίζουμε τους αθλητές που τουλάχιστον πάλεψαν για μια θέση στο βάθρο ;;
|
Εντάξει,το ότι γίνονται τέτοια τραγικά πράγματα δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να αλλάξει και κάτι άλλο που είναι και αυτό λάθος. Και ωραία στη θεωρία όταν είμαστε απ' έξω και σχολιάζουμε αλλά αν έχανα προσωπικά τη θέση στη σχολή μου επειδή κάποιος άλλος για παράδειγμα τρέχει ή κολυμπάει πιό γρήγορα θα ένιωθα απίστευτα μλκας που εγώ καθόμουν και διάβαζα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6
Όμως. Μιλάς για τσέπες. Ξέρεις πόσα παιδιά αναγκάζονται και αθλούνται και καλύπτουν τις ανάγκες τους απο θυσίες της οικογένειάς τους ή απο την ίδια τους τη δουλειά; Και μαγκιά τους και μπράβο τους. Δεν υπάρχουν ούτε πριμ ούτε τίποτα για μερικά άτομα που δεν είναι στα κυκλώματα. Ούτε η ίδια η ομοσπονδία τους δεν τους βοηθά. Κι όμως εκείνοι κάνουν τη κ@υλα τους όπως λες κι εσύ με όποια θυσία πρέπει να κάνουν ταυτόχρονα.
|
Καταρχήν δεν καταλαβαίνω το "αναγκάζονται και αθλούνται". Ποιός τους αναγκάζει;
Σαφώς μαγκιά τους από εκεί και πέρα και καταδικαστέες οι περισσότερες ομοσπονδίες για τον τρόπο λειτουργίας τους.
Παράθεση:
Κι αν δεν υπήρχαν αυτά τα προνόμια σε πληροφορώ, δεν θα υπήρχαν ατομικά αθλήματα, όπως ο στίβος, η ενόργανη, η κολύμβηση και τόσα άλλα.
|
Κοίτα,αν δεν μπορείς να τα στηρίξεις όλα ας μην υπάρχουν κάποια. Τόσο απλά. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα να λύσει το κράτος από την άνθηση κάποιων ατομικών αθλημάτων.
Παράθεση:
Ας είχαν τα  , αυτοί που έβγαλαν το νόμο, να κάνουν ότι κάνουν αυτά τα παιδιά, που σαν υποκριτές τους υποδέχονται στο Προεδρικό Μέγαρο και στέλνουν ευχαριστήρια και τηλεγραφήματα και ανθοδέσμες όταν πάρουν μετάλλιο και διακρίσεις, κι ας μην ζητούσαν μετά τίποτα απο το κράτος σαν ανταπόδωση!!!
|
Καλά,αυτό δυστυχώς δεν θα αλλάξει ποτέ. Όπου υπάρχει επιτυχία τα λαμόγια θα πηγαίνουν για φωτογραφίες.
Πάντως δεν θα σταματήσω να πιστεύω πως δεν μπορείς να απαιτείς από το κράτος να σε βολέψει
μόνιμα επειδή έφερες κάποιο μετάλλιο ή γενικά είχες κάποια επιτυχία.