Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-04-2008, 19:04   #12 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Κατάργηση των προνομίων στους πρωταθλητές,ως μέτρο καταπολέμησης ντόπινγκ

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνωμη, αντιλαμβάνεσαι τι πρέπει να κάνεις για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο;! Έχεις κάνει μισή ώρα προπόνηση στη ζωή σου για να ξέρεις τι κούραση βγάζει; Και μιας και παραπάνω λες για άρση βαρών... Έχεις κάνει ρε γατόνι αρασέ και ζετέ ποτέ σου; Έχεις κάνει κανα βαθύ κάθισμα με μπάρα; Έχεις τραβήξει σα σκύλος σε καμιά τέτοια προπόνηση; Ξέρεις τη κούραση που έχεις μετά, να μη μπορείς ούτε σκαλί να ανέβεις και να πονάνε τα πόδια σου απο τα βάρη και τη προσπάθεια;
Κι όλα αυτά για να πάρεις ένα μετάλλιο σε κάποια διοργάνωση και να φοράς το εθνόσημο στο στήθος. Κι είμαι σίγουρος ότι το Euro το πανηγύρισες. Αυτά τα παιδιά όμως δε σε κάνουν να αισθάνεσαι περισσότερο Έλληνας ή περήφανος ε;
Όχι,δεν έχω κάνε ούτε αρασέ ούτε ζετέ. Ούτε έχω σκοπό. Εσύ έχεις κάτσει ποτέ να κάνεις ηλεκτρολογική εγκατάσταση ενός κτηρίου ή την αρχιτεκτονική σχεδίαση του που το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει ζωές; Αντιλαμβάνεσαι πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις στο επίπεδο να το κάνεις και πόσο διάβασμα πρέπει να ρίξεις στη ζωή σου; Και από που κι ως που είναι σημαντικότερο για την κοινωνία το οποιοδήποτε άθλημα από έναν μηχανικό έναν γιατρό ή έναν δάσκαλο;
Το ότι αυτός που κάνει άρση βαρών ή οποιοδήποτε άλλο αθλημα κουράζεται είναι επιλογή του,δεν τον ανάγκασε κανένας να το κάνει. Το ότι το κάνει για την χώρα και το εθνόσημο το ακούω και γελάω,τόσο απλά. Για την κ@υλα του και την τσέπη του το κάνει.
Το Euro φυσικά και το πανηγυρίσα αλλά σε καμία περίπτωση δεν με έκανε περισσότερο περήφανο ως Έλληνα. Η περηφάνια ή μη για τη χώρα μου κρίνεται 100% από εντελώς διαφορετικά πράγματα, σίγουρα όμως όχι από τις αθλητικές επιτυχίες.
Στην τελική η ανταμοιβή των πρωταθλητών και αυτών που πήραν τα μετάλλια είναι τα πριμ και οι χορηγίες που παίρνουν. Που δεν είναι μικροποσά... Το να εξασφαλίζονται όμως εφ' όρου ζωής από το ελληνικό δημόσιο για μένα είναι τραγικό. Δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να συμβαίνει αυτό το πράγμα.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ας μπούνε και στην Αστροφυσική να πούμε αν έχουν κάνει διάκριση σε επίπεδο. Δε με νοιάζει, γιατί υπάρχει ειδική κατηγορία, δε παίρνουν τη θέση κανενός. Αμα έχουν τα ας τελειώσουν...
Δεν υπάρχει καμία ειδική κατηγορία. Καμία. Πριμοδοτούνται με επιπλέον μόρια.
Και ας μου εξηγήσει κάποιος με λογικά επιχειρήματα γιατί κάποιος που κάνει αθλητική διάκριση είναι αξιότερος να γίνει Αστροφυσικός όπως αναφέρεις από κάποιον που απλά διάβασε περισσότερο για τον ίδιο σκοπό και έχει περισσότερες γνώσεις.