![]() |
Απάντηση: Formula 1 2008
Το δείχνει στις 2:30 στον Alpha. Ζωντανό νομίζω.
|
Παράθεση:
Η πιστα του Μονακο δεν εχει τοσο μεγαλες τελικες... Επισης ελπιζω αντιθετα με την αρχικη μου εντυπωση να δουμε αρκετα προσπερασματα και οχι αλλη μια Valencia(αν και νταξει η μερα με τη νυχτα τα διο σιρκουι :P πραγματικα ομως) |
Ολοι στη Ferrari ειναι ηλιθιοι και τους αξιζει η Χρυση Παλαμη.-
Ιδιαιτερη μνεια να γινει για την κουλαμαρα του Piquet ο οποιος δυστυχως κατεστρεψε τον αγωνα πανω στο καλυτερο, ενω πηγαιναμε για μονομαχια Κιμι με Χαμιλτον. Να τι γινεται οταν εχεις κακομαθημενα πλουσιοπαιδα που τυχαινει να κουβαλανε βαρυ ονομα να παιζουν με παιχνιδια που ειναι για αντρες. Ουστ αχρηστε. |
Ο ανάδρομος ερμής φταίει μην τα ξαναλέμε :hehe:
|
XAXAXXAXAXAXXAXAXAX τα καταφερε ;p
|
Παράθεση:
Α ρε Enzo και θα τρίζον τα κόκκαλά σου... |
Επειδη δεν καταλαβα σιγουρα ποιον εχεις στο νου σου, μιλωντας για κακομαθημενα πλουσιοπαιδα εννοουσα τον Piquet.
Ξεχασα να αναφερθω στον Vettel ο οποιος κατα τη γνωμη μου εκανε αλλη μια πολυ καλη εμφανιση ασχετα απο το αμα ειχε ησυχο αγωνα. Αν προσεξατε ειναι απο τους λιγους που δεν επηρεαστηκαν απο ολα τα κουλα γεγονοτα που εφεραν τους πρωτους τελευταιους και τους τελευταιους πρωτους. Κερδιζει ποντους συνεχως ο μικρος και η ζητουμενη συνεπεια ερχεται σιγα σιγα. Και για να επανελθω στη Ferrari.Πρεπει να παραιτηθουν ολοι και να γυρισει ο Todt με τον Brawn, να παρει το μπουλο ο φιλτατος Massa(ο οποιος βεβαια καηκε εξ αιτιας τους σημερα αλλα εχουμε πει ειναι λιγος) και να υπογραψουν τον Vettel και να αφησουν τις μαγκιες και τις καινοτομιες με τα φωτακια. Αντε γιναμε ρεζιλι των σκυλιων. |
Τα ίδια εννοούσαμε.. περίπου... Κι εγώ επιστροφή Todt θέλω... κι αυτός ο Μοντιτσέμολο, μου κάθετε στο λαιμό!!!
|
Παράθεση:
εδω να μου πεις βγαλαν τον τρουλι νικητη επειδη εκανε ενα μονο ανεφοδιασμο η πιστα γενικα ειχε πολλα προβληματα κυριως οργανωσης , καπου ειχε φυγει κομματι απο τα κερμπ , αλλα γενικα σαν ιδεα της νυχτας πηγε αρκετα καλα! |
Είχε φύγει κομμάτι απο τα κερμπ και μάλιστα στη είσοδο της στροφής, ήταν γεμάτη φύλλα σε κάποια σημεία, εκτός της γραμμής των μονοθεσίων και φαινόταν καθαρά στη κάμερα α παρασέρνει ο αέρας σκόνη ή χώμα, δε μπόρεσα να καταλάβω.
Αλλά ήταν καλή φάση το νυχτερινό. Άσε που μας βόλεψε και η ώρα και δε σηκωθήκαμε αξημέρωτα! :) |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:15. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin