WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   World Sports (http://www.world.gr/forum/world-sports/)
-   -   Formula 1 2007 (http://www.world.gr/forum/world-sports/formula-1-2007-a-48.html)

mpcom 21-10-2007 20:49

Απάντηση: Formula 1 2007

ΚΥΠΕΛΛΟ !! - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!!

depoina 21-10-2007 20:49

Lewis δε σε χάλασε... :hehe: :hehe: :hehe:

Commando7hh 21-10-2007 20:53

Εσυ μαλλον εισαι απο αλλο αθλημα :P

ΕΤΣΙ ΡΕ ΚΙΜΙ :armed:

Το αξιζε εδω και χρονια. Καλος ο Χαμιλτον αλλα προφανως δεν ειναι ετοιμος να γινει παγκοσμιος πρωταθλητης ακομα. Δεν πειραζει ουτως η αλλως εχει πολλα χρονια μπροστα του.

Ο Αλονσο τερματισε η θα γινει η συνεντευξη τυπου μεσω του ασυρματου για να μην καθυστερουν περιμενοντας τον :hehe: ?

FORZA FERRARI :worship:

Karmakosmik 21-10-2007 21:05

Μπράβο ρε Κίμι. Επιτέλους παίρνει τον τίτλο κάποιος που το αξίζει. Βεντούζα στον Ισπανούλη γραφικούλη.

Commando7hh 21-10-2007 21:08

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 34107)
Lewis δε σε χάλασε... :hehe: :hehe: :hehe:

Ποιον να χαλασει μωρε, θυληκε Αλονσο ;p το καημενο το παιδακι?? Που ειχε συμβολαιο 340.000 λιρες?? Που ουτε στην καντινα στο pit lane δεν μπορουσε να πιει μια πορτοκαλαδα :P

Και το οτι δεν καταφερε να παρει το πρωταθλημα δεν αλλαζει τιποτα. Παραμενει παιδι-θαυμα και σιγουρα ειναι the next big thing που λενε και οι φιλοι μου οι αμερικανοι.

Commando7hh 21-10-2007 21:34

RESPECT στον μικρο θεουλη Kimi που ειναι και αυτος καμμενος σαν και μας :P

τα παρακατω βιντεο τα αφιερωνο στον Neacel(κυριως) αλλα και στο γατονι και σε οποιον αλλο καμμενο.

http://www.youtube.com/watch?v=CK3BrGOIwxI

http://www.youtube.com/watch?v=Wvgj5...elated&search=

http://www.youtube.com/watch?v=uvJxP...elated&search=

http://www.youtube.com/watch?v=WJ17w...elated&search=

μηπως τελικα δεν ειναι τοσο iceman και ειναι λιγο πιο κοντα στον κοινο καμμενο, αλλα και μια τρανη αποδειξη οτι το να εισαι καμμενος δεν σημαινει οτι εισαι αποτυχημενος :P ?

KIMI λαμπρος μας οδηγει

greekfansws 21-10-2007 23:02

γι αυτό δεν αφήνει μονοθέσιο για μονοθέσιο :P

Neacel 21-10-2007 23:49

Ok Alonso τώρα πάρε τον πούλο μάγκα. Δεν φτάνει που μας χαντάκωσες και μηδενιστήκαμε στο κατασκευαστών, έσκαψες και τον λάκκο του Χαμιλτον και του στέρησες την πιθανότητα να πάρει τίτλο στην πρώτη του χρονιά. Aει στον π#ύτσο

Kimi συγχαρητήρια αλλά δεν είσαι ο καλύτερος οδηγός F1 όταν εγκαταλειπεις με σπασμενο κινητήρα 2 φορές. Πάντως πανηγύρισε τώρα γιατί χλωμό σε βλέπω....

Lewis αγόρι μου έκανες μ@λακία αλλά είσαι 22 μόνο οπότε συγχωρείσαι. Αλλά εντάξει είσαι τοπ οδηγός και αν χριστείς εσύ πρώτο βιολί στην ομάδα όλα θα πάνε καλά.

Πιστεύω ήμουν αντικειμενικός

Του χρόνου χωρίς τα traction control θα ξεχωρίσουν οι γκέι από τους οδηγούς....

gatoni 22-10-2007 00:42

Έτσι μωρή αρρώστια Κίμι!!!
Τελικά όλα δανεικά είναι,τόσα χρόνια γκαντεμιάς ρεφαρίστηκαν σήμερα.
Από τους υπάρχοντες οδηγούς είναι ο καλύτερος κατά τη γνώμη μου,ο Χάμιλτον ίσως τον ξεπεράσει σε κάποια χρόνια. Από του χρόνου χωρίς traction control θα τους κάνει πλάκα ο Κίμις...

Αλόνσο,τράβα στην Τόρο Ρόσο αγόρι μου...Ασταδιαλα ξεκωλιάρη γραφικέ. 2 πρωταθλήματα επειδή έσπαγε ό,τι γινόταν να σπάσει στα μονοθέσια των ανταγωνιστών σου...

Commando7hh 22-10-2007 01:04

εεεε....

ισως η γκαντεμια να μην τελειωσε ακομα!!!

λενε οτι βρεθηκε προβλημα στη θερμοκρασια του καυσιμου των heidfeld, kubica, rosberg με αποτελεσμα να κινδυνεουν με μηδενισμο.

δηλαδη αν υπαρξει οντως προβλημα, πρωταθλητης θα ειναι τελικα ο Χαμιλτον.

http://f1.msfree.gr/core/details.php?id=3672

δεν γινεται να γινει αυτο. δηλαδη ελεος. αποκλειεται.

αυριο θα ξερουμε περισσοτερα λογικα.

Commando7hh 22-10-2007 02:25

ΤΕΛΛΛΛΛΛΛΟΣ

http://uk.eurosport.yahoo.com/211020...confirmed.html

οριστικα και αμετακλητα τελειωνει αυτη η σεζον.

Πρωταθλητης ο κυριος Kimi Matias Räikkönen.

depoina 22-10-2007 10:24

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Commando7hh (Μήνυμα 34110)
Ποιον να χαλασει μωρε, θυληκε Αλονσο ;p το καημενο το παιδακι?? Που ειχε συμβολαιο 340.000 λιρες?? Που ουτε στην καντινα στο pit lane δεν μπορουσε να πιει μια πορτοκαλαδα :P

Και το οτι δεν καταφερε να παρει το πρωταθλημα δεν αλλαζει τιποτα. Παραμενει παιδι-θαυμα και σιγουρα ειναι the next big thing που λενε και οι φιλοι μου οι αμερικανοι.

Ναι ρε γαμώτο..Διψασμένος έμεινε όλο το χρόνο... :hehe:
Το ότι είναι παιδί-θαύμα έχεις δίκιο...Το ποστ μου μάλλον θα έπρεπε να λέει 'Δε σας χάλασε αγγλάκια', διότι δε χάρηκα που έχασε ο Lewis αλλά που τα γραφικόμετρα εδώ είχαν πάρει φωτιά και στο τέλος πήραν τα @@ τους.... ;D

Commando7hh 22-10-2007 17:26

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 34143)
Ναι ρε γαμώτο..Διψασμένος έμεινε όλο το χρόνο... :hehe:
Το ότι είναι παιδί-θαύμα έχεις δίκιο...Το ποστ μου μάλλον θα έπρεπε να λέει 'Δε σας χάλασε αγγλάκια', διότι δε χάρηκα που έχασε ο Lewis αλλά που τα γραφικόμετρα εδώ είχαν πάρει φωτιά και στο τέλος πήραν τα @@ τους.... ;D

τοτε, και για πρωτη φορα απο καταβολης φορουμ(η και κοσμου ακομα) εχω να πω: κι εγω μαζι σου :P

οι αγγλοι ειναι οντως τρισαθλιοι και τους αξιζει η νιλα με την εθνικη που επαθαν.

greekfansws 23-10-2007 01:11

http://media2.feed.gr/filesystem/ima...881_457329.JPG

Aλόνσο: «Θα είναι αστείο αν το πάρει ο Χάμιλτον»

Η McLaren θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης των αγωνοδικών του GP Βραζιλίας και το τίτλος του Πρωταθλητή, δυστυχώς, θα κριθεί στα δικαστήρια.

Σίγουρα αυτή η εξέλιξη μόνο καλό δεν κάνει στην χιλιοταλαιπωρημένη φέτος εικόνα της F1.

«Θα είναι αστείο και ήδη φέτος είχαμε πολλά. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα είναι μεγάλο χτύπημα για το σπορ», είπε ο Φερνάντο Αλόνσο αναφερόμενος στην περίπτωση που η McLaren δικαιωθεί στο Διεθνές δικαστήριο της FIA, τιμωρηθούν τα μονοθέσια της Williams Toyota και BMW Sauber και ο τίτλος του Πρωταθλητή καταλήξει στα χέρια του Χάμιλτον...

Από κει και πέρα, ο Ισπανός έριξε τα βέλη του στη McLaren για τον τρόπο που η McLaren έχασε το Πρωτάθλημα. «Aπ' ότι φάνηκε δεν υπήρξε σωστή διαχείριση. Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Η McLaren έχασε το Πρωτάθλημα από κάποιες αποφάσεις που πήρε, ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν. Δεν είναι μυστικό ότι δεν με βοήθησαν πολύ. Αυτό που είπε το αφεντικό μου (Ρον Ντένις) στην Κίνα, ότι δεν αγωνίζονται κόντρα στον Ράικονεν, αλλά εναντίον μου, τα λέει όλα. Έτσι, η McLaren είχε τον δικό της ρόλο στην απώλεια του τίτλου, αλλά και η Ferrari έκανε καλύτερη δουλειά από όλους. Στους τελευταίους αγώνες, τα χέρια και τα πόδια μου ήταν 'δεμένα. Δεν είχα καθόλου δύναμη. Έπρεπε να κάνω τα όλα με τον τρόπο που μου έλεγαν και αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθειά μου να κλείσω τη διαφορά».

Όσον αφορά στο μέλλον του, ο Αλόνσο διέψευσε ότι έχει αποφασίσει να αφήσει τη McLaren όπως και τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στη Renault: «Ξέρω ότι υπάρχουν φήμες, αλλά δεν έχω μιλήσει με καμιά άλλη ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν δεν μείνω στη McLaren, δεν μπορώ να πω ότι η Renault είναι η πρώτη επιλογή μου».

O Ρον Ντένις από την πλευρά του τόνισε πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα: «Έχουμε πει επανειλημμένως ότι το θέμα των πιλότων θα το διευθετήσουμε μετά το τέλος του Πρωταθλήματος. Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα υπάρξουν εξελίξεις».

Να σου τύχει συνοδηγός στην ομάδα, τί να πεις; :jerk:

Commando7hh 23-10-2007 02:12

Παντως και ο ιδιος ο Hamilton δηλωσε οτι δεν θελει να παρει με αυτο τον τροπο το πρωταθλημα.

Και δεν νομιζω να κανει κατι τετοιο η FIA. Θα ηταν καταστροφη για το αθλημα.

gatoni 23-10-2007 02:16

Αν δεν είχε γίνει το σκάνδαλο με την κατασκοπία είχε μια ελπίδα η Μακλάρεν,τώρα δεν την δικαιώνουν με την καμία.

Katalanos 23-10-2007 14:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws (Μήνυμα 34226)
http://media2.feed.gr/filesystem/ima...881_457329.JPG

Aλόνσο: «Θα είναι αστείο αν το πάρει ο Χάμιλτον»

Η McLaren θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης των αγωνοδικών του GP Βραζιλίας και το τίτλος του Πρωταθλητή, δυστυχώς, θα κριθεί στα δικαστήρια.

Σίγουρα αυτή η εξέλιξη μόνο καλό δεν κάνει στην χιλιοταλαιπωρημένη φέτος εικόνα της F1.

«Θα είναι αστείο και ήδη φέτος είχαμε πολλά. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα είναι μεγάλο χτύπημα για το σπορ», είπε ο Φερνάντο Αλόνσο αναφερόμενος στην περίπτωση που η McLaren δικαιωθεί στο Διεθνές δικαστήριο της FIA, τιμωρηθούν τα μονοθέσια της Williams Toyota και BMW Sauber και ο τίτλος του Πρωταθλητή καταλήξει στα χέρια του Χάμιλτον...

Από κει και πέρα, ο Ισπανός έριξε τα βέλη του στη McLaren για τον τρόπο που η McLaren έχασε το Πρωτάθλημα. «Aπ' ότι φάνηκε δεν υπήρξε σωστή διαχείριση. Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Η McLaren έχασε το Πρωτάθλημα από κάποιες αποφάσεις που πήρε, ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν. Δεν είναι μυστικό ότι δεν με βοήθησαν πολύ. Αυτό που είπε το αφεντικό μου (Ρον Ντένις) στην Κίνα, ότι δεν αγωνίζονται κόντρα στον Ράικονεν, αλλά εναντίον μου, τα λέει όλα. Έτσι, η McLaren είχε τον δικό της ρόλο στην απώλεια του τίτλου, αλλά και η Ferrari έκανε καλύτερη δουλειά από όλους. Στους τελευταίους αγώνες, τα χέρια και τα πόδια μου ήταν 'δεμένα. Δεν είχα καθόλου δύναμη. Έπρεπε να κάνω τα όλα με τον τρόπο που μου έλεγαν και αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθειά μου να κλείσω τη διαφορά».

Όσον αφορά στο μέλλον του, ο Αλόνσο διέψευσε ότι έχει αποφασίσει να αφήσει τη McLaren όπως και τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στη Renault: «Ξέρω ότι υπάρχουν φήμες, αλλά δεν έχω μιλήσει με καμιά άλλη ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν δεν μείνω στη McLaren, δεν μπορώ να πω ότι η Renault είναι η πρώτη επιλογή μου».

O Ρον Ντένις από την πλευρά του τόνισε πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα: «Έχουμε πει επανειλημμένως ότι το θέμα των πιλότων θα το διευθετήσουμε μετά το τέλος του Πρωταθλήματος. Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα υπάρξουν εξελίξεις».

Να σου τύχει συνοδηγός στην ομάδα, τί να πεις; :jerk:

αφου δεν το πηρε ο κομπλεξικος ισπανος ας λεει οτι θελει δεν με νοιζει;p.
και αφου το πηρε και η φεραρι ακομα καλυτερα

aitherovamon 23-10-2007 15:24

καλυτερα να γυρισει πισω στη ρενο ο ισπανος...η τουλαχιστον στη bmw αν μπορει..τουλαχιστον να εχουμε τρεις ομαδες που θα παλευουν για το κατασκευαστων..

αληθεια,,ο μοντογια που βρισκεται;

Katalanos 23-10-2007 15:32

στο τρτ αν δεν κανω λαθος

aitherovamon 23-10-2007 15:55

πολυ κατωτερο ειναι αυτο το τρτ?

depoina 23-10-2007 16:14

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Commando7hh (Μήνυμα 34186)
τοτε, και για πρωτη φορα απο καταβολης φορουμ(η και κοσμου ακομα) εχω να πω: κι εγω μαζι σου :P

:banana::yahoo:Αυτή η ιστορική στιγμή πρέπει να καταγραφεί στο 'Σαν Σήμερα' ;D

Πάντως δυο αγγλικές εφημερίδες που διάβασα, αναφέρουν πως η McLaren δε το βάζει κάτω και πως οι εφέσεις έχουν ήδη αρχίσει... :amhn:

Katalanos 25-10-2007 15:16

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 34304)
:banana::yahoo:Αυτή η ιστορική στιγμή πρέπει να καταγραφεί στο 'Σαν Σήμερα' ;D

Πάντως δυο αγγλικές εφημερίδες που διάβασα, αναφέρουν πως η McLaren δε το βάζει κάτω και πως οι εφέσεις έχουν ήδη αρχίσει... :amhn:

αυτοι στην μακλαρεν παντως μου θυμιζουν την ιντερ.το ιδιο λουζερ ειναι και οι δυο και θελουν και πρωταθλημα στα χαρτια{δεν εννοω την ξερη}:rofl:

greekfansws 26-10-2007 22:40

http://media2.feed.gr/filesystem/ima...741_458470.JPG

«Παγώνει» για 10 χρόνια η εξέλιξη των κινητήρων!

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού συνεδρίασε την Τετάρτη (24/10) στο Παρίσι και μεταξύ άλλων αποφάσισε το πλήρες «πάγωμα» της εξέλιξης των κινητήρων για 10 χρόνια, αρχής γενομένης από το 2008.

Με βάση τα ως τώρα ισχύοντα (από την αρχή της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε), εξέλιξη κινητήρων δεν μπορούσε να υπάρχει παρά μόνο σε συγκεκριμένα τμήματα, τα οποία προσδιορίζονταν με απόλυτη ακρίβεια από την FIA. Πλέον και αυτή η «εξαίρεση» παύει να υπάρχει.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της FIA ανέφερε: «Θα υπάρξει πλήρες πάγωμα στην εξέλιξη των κινητήρων για δέκα χρόνια, αρχής γενομένης από το 2008. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές μετά την πενταετία αλλά μόνο ύστερα από ομόφωνη απόφαση όλων των εμπλεκόμενων και με δεδομένη την κοινοποίηση της δύο χρόνια νωρίτερα. Λέγοντας «πλήρες πάγωμα», αποκλείουμε κάθε εξαίρεση σε ότι αφορά στην εξέλιξη συγκεκριμένων μερών του κινητήρα».

Επιπλέον, διευκρινίστηκε ότι το πρόστιμο που θα πληρώσει η McLaren για το σκάνδαλο της κατασκοπείας θα υπερβαίνει, τελικά, τα 50 εκατ. δολάρια και θα καταβληθεί τον Δεκέμβριο, χωρίς να προσδιορίζεται το ακριβές ποσό. Η «έκπτωση» προήλθε με βάση τα έσοδα (από το τηλεοπτικό συμβόλαιο) που έχασε η βρετανική ομάδα από την αφαίρεση όλων των βαθμών από το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

«Πράσινο φως» για το νυχτερινό GP της Σιγκαπούρης

Η Σιγκαπούρη έλαβε το «πράσινο φως» για να τελέσει τον πρώτο νυχτερινό αγώνα στην F1, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (25/10) ο διοργανωτής του GP.

Οπως γνωστοποίησε η εταιρεία «Singapore GP Pte Ltd», η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) έδωσε τη σχετική έγκριση για τον συγκεκριμένο αγώνα μέσω του Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Σιγκαπούρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το GP είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στους δρόμους γύρω από το λιμάνι στο κέντρο της πόλης της Σιγκαπούρης.

depoina 09-11-2007 11:57

Απάντηση: Άρχισε η κατασκευή του πρώτου πάρκου αφιερωμένου στη Ferrari

Στο Αμπού Ντάμπι εγκαινιάστηκαν το Σαββατοκύριακο οι εργασίες για την κατασκευή του πρώτου πάρκου αφιερωμένου στα αυτοκίνητα Ferrari, ένα ακόμα βήμα του πλούσιου σε πετρέλαιο εμιράτου για να γίνει σπουδαίο κέντρο ψυχαγωγίας, πολιτισμού και ακριβών σπορ.

Με μια τελετή για την τοποθέτηση της θεμέλιας λίθου του πάρκου στο νησί Γιας, ανοικτά των ακτών του Αμπού Ντάμπι, ξεκίνησε η κατασκευή του πάρκου έκτασης 250.000 τετραγωνικών μέτρων.
Το έργο θα ολοκληρωθεί το 2009 και περιλαμβάνει πίστα όπου και θα φιλοξενηθεί το πρώτο Grand Prix της Φόρμουλα 1 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων την ίδια χρονιά.
Θα υπάρχουν επίσης λούνα παρκ με τεράστιες ρόδες που υπόσχονται μοναδική πανοραμική θέα όλου του εμιράτου και αίθουσες θεάτρου.

Ο πρόεδρος του προγράμματος κατασκευής ALDAR τόνισε ότι η συνεργασία με την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία θα δημιουργήσει έναν προορισμό που θα γίνει γνωστός στους λάτρεις του αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο.
Ήδη μια ομάδα επενδυτών, ιδιοκτήτες του πλούσιου εμιράτου του Κόλπου, αγόρασε τον Ιούλιο το 5% της Φεράρι αντί 114 εκατομμυρίων δολαρίων.

gatoni 14-12-2007 22:36

Ο Φερνάντο el grafico Αλόνσο υπέγραψε στην Renault για 1+2 χρόνια και ο Heikki Kovalainen στην Mclaren.

greekfansws 15-12-2007 00:22

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 38591)
Ο Φερνάντο el grafico Αλόνσο υπέγραψε στην Renault για 1+2 χρόνια και ο Heikki Kovalainen στην Mclaren.

Θέλω να δω τι θα του φταίει αν η Renault έχει την ίδια απόδοση με πέρσι ;D

greekfansws 25-12-2007 01:21

http://media2.feed.gr/filesystem/ima...741_527942.JPG

Ferrari: Στις 6/1 η παρουσίαση του νέου μονοθεσίου!

Στις 6 Ιανουαρίου, στην πίστα του Φιοράνο θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Ferrari.

Ο Ζαν Τοντ δεν θα δώσει το παρών στην παρουσίαση καθώς θα βρίσκεται σε διακοπές στη Μαλαισία, ενώ παράλληλα τόνισε πως φέτος «...θα πηγαίνω μια στο τόσο σε αγώνες».

Σε ό,τι αφορά τώρα στο νέο μονοθέσιο, αυτό «...θα είναι εντελώς καινούργιο, αν και δεν μπορείς να κάνεις δραστικές αλλαγές, λόγω των κανονισμών», σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Ferrari, Άλντο Κόστα.

Μιλώντας για την F2008, ο 46χρονος Ιταλός μηχανικός είπε: «Το εμπρός μέρος του μονοθεσίου θα είναι διαφορετικό, όσον αφορά το monocoque, με διαφορετικού σχήματος καλύμματα ψυγείων ενώ και η αεροτομή θα είναι καινούργια. Τα ηλεκτρονικά αλλάζουν εντελώς, με την ενιαία μονάδα ελέγχου κινητήρα, η οποία μας ανάγκασε να εργαστούμε στον κινητήρα και το κιβώτιο. Το τελευταίο θα πρέπει να χρησιμοποιείται για τέσσερις αγώνες το 2008. Τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών στη Βαρκελώνη και στη Χερέθ ήταν θετικά. Προσομοιώσαμε τέσσερις αγώνες χωρίς προβλήματα. Θα υπάρχουν καινούργια εξαρτήματα στις αναρτήσεις και το κιβώτιο, με ακόμη ταχύτερες αλλαγές σχέσεων».

Ο Κόστα είπε επίσης ότι πρόθεση της ομάδας είναι «...να ξεκινήσουμε δυνατά το 2008», για τον λόγο αυτό «...θα πιέσουμε στο μέγιστο κατά τη διάρκεια του χειμώνα για να εμφανιστούμε πανέτοιμοι στην αρχή της σεζόν». Κλείνοντας, ο Ιταλός τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη δουλειά πάνω στην αξιοπιστία του μονοθεσίου, τομέας στον οποίο φέτος η Ferrari ταλαιπωρήθηκε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των παρουσιάσεων:

Ferrari: 6 Ιανουαρίου (Φιοράνο)
Toyota: 10 Ιανουαρίου (Κολωνία)
BMW Sauber: 14 Ιανουαρίου (Μόναχο)
Red Bull Racing: 16 Ιανουαρίου (Χερέθ)
Honda: 29 Ιανουαρίου (Μπράκλεϊ)
Renault: 31 Ιανουαρίου (Παρίσι)

ΥΓ: πρέπει να κάνουμε καινούγιο θρεντ Formula1 2008 :P

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:17.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0