|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ένας κεραυνός χτυπά κατά 6 φορές περισσότερο άντρες από ότι γυναίκες. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#156 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Ο τύπος είναι μεγάλο νούμερο, και μόνο το γεγονός ότι στην απονομή όταν πήρε το πρώτο πρωτάθλημα φορούσε μπλούζα που έλεγε "Michael who?" για να ειρωνευτεί τον Σούμι τα λέει όλα... | |
|
|
|
|
|
#157 (permalink) |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Πάντως ο Μάσσα δεν είχε δίκιο για αυτή τη φάση τον είχε προσπεράσει είδη απο την εξωτερική στη προηγούμενη στροφή και στην επόμενη είχε την εσωτερική κ του είχε ρίξει και μισό μονοθέσιο διαφορά τι να έκανε να πάταγε φρένο για να περάσει ο αλλός;
|
|
|
|
#158 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
οχι αλλα οταν κανεις προσπεραση σε τετοια φαση ξερεις οτι ο μασσα δεν θα σου χαριστει και καλα εκανε και δεν του χαριστικε.μηπως δεν επρεπε να υπερασπιστει τη θεση του ο μασσα?
τελος παντων κατα τα αλλα αν δεν ειχε κερδισει ο κομπλεξικος θα ηταν ο καλυτερος αγωνας της χρονιας.ειχε αγωνια εξοδους προσπερασεις. ο κλασσικος ραικονεν οση τυχη του λειπει αυτουνου τοση κωλοφαρδια εχει ο αλονσο. καλα ο χαμιλτον καταφερε να βγει 9ος και να τραβηξει παλι τα βλεμματα.το παιδι δεν παιζεται.την προηγουμενη μερα στουκαρει με 240χλμ. ξεκιναει 9ος φτανει 4ος στην πρωτη στροφη τον χτυπαει ο χαιενφιλντ μενει παλι πισω.λογω βροχης κανει εξοδο και μενει ενα γυρω πισω και παρολα αυτα ουτε τα παρατησε ουτε τερματησε τελευταιος και εκανε και το καλυτερο φετινο προσπερασμα |
|
|
|
|
#159 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Προφανώς και είχε δίκιο ο Αλόνσο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αλλά εγώ δεν εξετάζω αυτό. Το στυλάκι του και το υφάκι είναι άθλια,τραγικά. Όταν έχω δει πραγματικά μεγάλους οδηγούς (Σένα,Σούμι,Χάκινεν και άλλους) να σέβονται τον αντίπαλο τους (εκτός πίστας,εντός πρέπει να είσαι αγρίμι) και βλέπω αυτό το τσουτσέκι να μου το παίζει κόκορας με όλους όταν κερδίζει και όταν χάνει ΠΑΝΤΑ να λέει πως φταίει κάτι άλλο εκτός από τον ίδιο ε δεν μπορώ,κουρδίζομαι. Σε ταλέντο αυτή τη στιγμή είναι 3ος, Κίμι και Χάμιλτον είναι καλύτεροι οδηγοί. Σε φάρδος είναι στο top-3 όλων των εποχών εύκολα.
|
|
|
|
|
|
#160 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
εγω τον παραδεχομαι σε ενα πραγμα.οτι αφου δεν μπορει να κερδισει στα ισια τους αντιπαλους του τους κανει πολεμο νευρων.πολεμο νευρων εκανε στο χαμιλτον τοσο καιρο μεσω των ΜΜΕ, πολεμο νευρων εκανε και στο μασσα εχθες, το ιδιο θα κανει και στον κιμι "αν χρειαστει".
αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι ψωνιο κομπλεξικος και οτι παρολο το ταλεντο του απο χαρακτηρα ειναι σκατα. δεν μπορω να πω πως δεν ειναι καλος οδηγος και να τα ριξω ολα στην τυχη του αλλα εχθες ειδικα σε 3 σημεια του ανοιξε για τα καλα.1η' οταν στην εκκινηση τον περασαν και αμεσως μετα επιασε βροχη,2η' οταν εφυγε ο ραικονεν απο κιβωτιο ενω φαινοταν γρηγοροτερος,3η' οταν 5 γυρους πριν το τελος επιασε παλι βροχη. |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:35.

Πως μου είχε κολίσει ότι ήταν στο Μονακό; 

cker,burn
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο