|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι αγελάδες παράγουν περισσότερο γάλα όταν ακούν μουσική. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Το fantasy για την Ευρωλίγκα.
Το link για να γραφτείτε: http://fantasychallenge.euroleague.net/ Φτιάχνετε την ομάδα σας και πάτε στο Private Leagues -> join a private league. Το δικό μας είναι το world league (μην μπερδευτείτε με το World League(123) που επίσης υπάρχει) password: world.gr H δική μου ομάδα λέγεται zavarakatranemia! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Αυτά που βλέπεις είναι η πρώτη και η τελευταία λίγκα σε κάθε υποενότητα. Τα ταξινομεί αλφαβητικά. Η δικιά μας θα είναι προς το τέλος,αυτή τη στιγμή είναι μέσα στην προτελευταία υποενότητα που λέει From vinuesa league to Zalgiris (pass: zal). Εκεί μπαίνεις και το βρίσκεις. Αλλά όσο δημιουργούνται νέες λίγκες προφανώς θα αλλάζουν η πρώτη και η τελευταία κάθε υποενότητας.
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
1st Nekro8aftes E.P.E astrolabos 0.0
2nd Xavalencia 14412 Xavalencia 0.0 3rd zavarakatranemia cpyrpyris 0.0 ![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Proud Member of Γ.Α.Κ And Π.Ε.Λ.Π.Α
![]() Εγγραφή: May 2005
Περιοχή: Μπραχάμι
![]() |
1st Gnwstoi Agnwstoi Kafroi PIPPO9
2nd Nekro8aftes E.P.E astrolabos 3rd Xavalencia 14412 Xavalencia 4th zavarakatranemia cpyrpyris |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:19.

Υβριδικός τρόπος