Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-08-2007, 19:30   #60 (permalink)
Katalanos
παμε ρε γαυρε

Το avatar του χρήστη Katalanos

Περιοχή: στον κοσμο μου
Katalanos is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Ξένα Πρωταθλήματα

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel Εμφάνιση μηνυμάτων
A ρε βούρδουλας που σας χρειάζεται.... Και σε σένα άμπαλε Ιταλολάτρη και της άλλη της Πιρλόπληκτης.....

Ποιος Έμερσον μωρέ? 'Η ο Πατο? Αυτός θα παιξει το 2015 βάσει επετηρίδας. Και μετά τι έχουν? Τον άμπαλο τον Τζιλα? Toν Πιππο? Ο Σιλβιο έχει κανει ταμα να κανει την περσινη χρονια ο Κακά. Αν δεν την κάνει ούτε τα άσπρα χώματα δεν σας βλέπω να κερδίζετε.... Ακόμα και η Σαμπντορια καλύτερη επιθετική γραμμή έχει.....

Καλά Καταλανε φίλους σαν εσένα η Γιουναιτεντ δεν τους θελει. Ακούς εκει παιζει χωρίς αντιπαλο. Αδελφέ η Γιουναιτεντ καταφερε και επικρατησε την εποχή που ο επαγγελματισμος έφτασε στο απογειο. Δεν πήρε πρωταθλήματα το 1950 αλλά πήρε 9 μεσα στην δεκαετία του 90 και του 2000.

Και καλά Καρμα θα δουμε που θα φτασει η ομάδα του Σβεν.... Κατσε να δουμε γιατί στην αρχή όλα καλά είναι. Κάτσε να κατσουν κανα δυο στραβές και θα δούμε....

ΥΓ: Και πριν μιλάτε για την Γιουναιτεντ να ξεπλένετε το στόμα σας.... (Το γατόνι μπορεί να το πλένει και με μπύρα)
για μενα η μονη αντιπαλος ειναι η λιβερπουλ σιγα μην μετρησω την αρσεναλ και τη μπλακμπερν.η μονη σοβαρη αντιπαλος τα τελευταια χρονια ειναι η τσελσι και απο αυτην εχει χασει τα δυο απο τα τελευταια πρωταθληματα.
τελος ειμαι οπαδος μονο του ολυμπιακου απλα στην αγγλια και την ισπανια συμπαθω μπαρτσα-γιουναιτεντ.ας μη με θελει για φιλο η μαντσεστερ,εγω τη γουσταρω γιατι παιζει μπαλα και μονο γι'αυτο.ουτε καιγομαι να κερδισει τα ντερμπι ουτε θα τα βαψω μαυρα αν χασει μια κουπα(αλλα θα χαρω αν την παρει).εγω θελω να ειμαι αντικειμενικος και προσπαθω να βλεπω την πραγματικοτητα

Burn motherfcker,burn
Ο χρήστης Katalanos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση