|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Γη αυξάνει το βάρος της (καθημερινά) κατά 100 τόνους λόγω της πτώσης αστρικής σκόνης στην επιφάνειά της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4205 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Έφαγε και γκολ στο χειρότερο σημείο, πριν το ημίχρονο. Καλά στοιχεία έδειξε ο Ντιόγκο. Αλλά για τόσα λεφτά δεν είναι... Ο Λέτο, τουλάχιστον το πρώτο ημίχρονο. δε του βγαίνει τίποτα. Πολύ φρου φρου, κι απο ουσία τίποτα. Ο Ολυμπιακός φέτος στο ποδόσφαιρο μάλλον θα είναι για πολύ λίγα πράγματα... Η ΠΑΟΚάρα πάει καλά στο Ηράκλειο και ο Πανθρακικός κερδίζει στη έδρα του. | |
|
|
|
|
|
|
#4207 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Εμένα η ομάδα μου άρεσε. Και στο 1ο ημίχρονο που κράζανε όλοι. 3 τετ α τετ έβγαλε, προς τι η γκρίνια δηλαδή; Επειδή ο Μήτρογλου δεν τελειώνει τις φάσεις και ο Πάτσα έκανε μλκία που δεν κάνουν ούτε στην Α' Πειραιά;
Απλά ο Βαλβέρδε ακόμα δεν ξέρει τους παίχτες και δεν βλέπει κάποια προφανή πράγματα. Όπως ότι ο Πατσα είναι πρώην ποδοσφαιριστής και πως δεν ξεκινάς την ομάδα χωρίς Άντζα. Ο Ντιόγκο πολύ καλός. Για πρώτο ματς και με λίγες προπονήσεις εξαιρετικός. Πως ξέρει μπάλα είναι προφανές, όταν προσαρμοστεί θα είναι αναντικατάστατος. Μου άρεσε πολύ η συνύπαρξη Ντουντού-Μπελούτσι. Κολλάνε πολύ. Στα εύκολα ματς άνετα παίζεις 4-4-2 με αυτούς τους δύο κέντρικά χαφ. Στα δύσκολα θα χρειάζεται ο Ιέρο όπως πάντα. Ο Λέτο το παράκανε σήμερα. Φταίει και η κερκίδα που τον έκανε ήρωα από το πρώτο ματς που έπαιξε με 2 καλές ενέργειες. Και τέλος 1000 φορές ο Πάντος που θα δώσει και την ψυχή του είτε παίζει με την Τσέλσι είτε με τον Θρασύβουλα παρά το ψωνισμένο Τορογίδι. Επιμένω πως θέλουμε οπωσδήποτε ένα κόφτη και άλλο ένα επιθετικό αλλιώς η χρονιά δεν βγαίνει. |
|
|
|
|
|
|
#4208 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Κι εμένα μου άρεσε ο Ντιόγκο. Και θα συμφωνίσω με το γατόνι στο ότι θα καθιερωθεί. Μου πέρασε και μια συνύπαρξη Ντιόγκο-Καστίγιο που ή θα ήταν φωτιά, ή πλεονασμός
![]() Επίσης, το 3-1, δεν είναι για να λες "ηθικό δίδαγμα δε κρίνεις ματς απο το ημίχρονο", γιατί μπορεί να δείχνει μεγάλο σκορ, αλλά κάθε άλλο παρα εύκολο ήταν! Και δε νομίζω ότι θα σου κάτσουν πολλά ματς που θα χάνεις 0-1 στο ημίχρονο και θα έχεις την πολυτέλεια να τα τουμπάρεις. Το ότι η ομάδα έβγαλε 3 τετ α τετ χωρίς γκολ σημαίνει πως χρειάζεται έναν φουνταριστό Ο Κοβάσεβιτς όμως πειθήνιος και πιστός στο ραντεβού του![]() ![]() ![]() Και τέλος, Πάντος για πάντα! |
|
|
|
|
|
|
#4209 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Εννοείται πως το 0-1 δεν γυρνάει εύκολα πάντα αλλά στην προκειμένη περίπτωση ήταν εμφανές πως αν η ομάδα δεν αγχωνόταν (όπως και έγινε) το ματς θα γυρνούσε. Φυσικά καταλυτικό ρόλο έπαιξε η είσοδος του Μπελούτσι σε αυτό. Προφανώς και θέλει σέντερ φορ,δεν αντιλέγει κανείς και προσωπικά το έχω πει δεκάδες φορές. Αλλά το γεγονός ότι έβγαλε 3 τετ α τετ (έστω κι αν δεν έγιναν γκολ) δείχνει πως η ομάδα επιθετικά,στη δημιουργία ήταν καλή. Και αυτό είναι το σημαντικό. Αν φτιάχνεις φάσεις τα γκολ θα έρθουν. | |
|
|
|
|
|
|
#4210 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Διάβασα ότι έρχεται ο Νέρι στην Ελλάδα σήμερα.
Ίσως βγει η φημολογία των τελευταίων ημερών και γίνει αυτή η μεταγραφή. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:07.

είναι 1-1 ακόμα γρήγορα 

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο