Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-08-2008, 21:30   #4207 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Εμένα η ομάδα μου άρεσε. Και στο 1ο ημίχρονο που κράζανε όλοι. 3 τετ α τετ έβγαλε, προς τι η γκρίνια δηλαδή; Επειδή ο Μήτρογλου δεν τελειώνει τις φάσεις και ο Πάτσα έκανε μλκία που δεν κάνουν ούτε στην Α' Πειραιά;
Απλά ο Βαλβέρδε ακόμα δεν ξέρει τους παίχτες και δεν βλέπει κάποια προφανή πράγματα. Όπως ότι ο Πατσα είναι πρώην ποδοσφαιριστής και πως δεν ξεκινάς την ομάδα χωρίς Άντζα.
Ο Ντιόγκο πολύ καλός. Για πρώτο ματς και με λίγες προπονήσεις εξαιρετικός. Πως ξέρει μπάλα είναι προφανές, όταν προσαρμοστεί θα είναι αναντικατάστατος.
Μου άρεσε πολύ η συνύπαρξη Ντουντού-Μπελούτσι. Κολλάνε πολύ. Στα εύκολα ματς άνετα παίζεις 4-4-2 με αυτούς τους δύο κέντρικά χαφ. Στα δύσκολα θα χρειάζεται ο Ιέρο όπως πάντα.
Ο Λέτο το παράκανε σήμερα. Φταίει και η κερκίδα που τον έκανε ήρωα από το πρώτο ματς που έπαιξε με 2 καλές ενέργειες.
Και τέλος 1000 φορές ο Πάντος που θα δώσει και την ψυχή του είτε παίζει με την Τσέλσι είτε με τον Θρασύβουλα παρά το ψωνισμένο Τορογίδι.

Επιμένω πως θέλουμε οπωσδήποτε ένα κόφτη και άλλο ένα επιθετικό αλλιώς η χρονιά δεν βγαίνει.