|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μία γάτα έχει 32 μύες σε κάθε αυτί | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, ο Γιοσού Σαριέγκι προέβη στην ακόλουθη δήλωση στο site της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:
"Επειδή πληροφορήθηκα ότι από τη δημοσίευση συνέντευξής μου στην "diariovasco" προκύπτει λανθασμένη μεταφορά των όσων είπα, θεωρώ σκόπιμο να διευκρινίσω πως η μοναδική σύγκριση μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού την οποία έκανα αφορούσε στη συγκομιδή τίτλων και ειδικά τα τελευταία χρόνια. Γι' αυτό άλλωστε και έδωσα σαν παράδειγμα τη σχέση μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα που είναι τα δύο μεγαλύτερα clubs στην Ισπανία. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία της δήλωσής μου δεν ανταποκρίνεται στο νόημα αυτών που πραγματικά είπα. Το πόσο σημαντική ομάδα εξάλλου είναι ο Παναθηναϊκός φαίνεται και από το γεγονός ότι τον αναγνωρίζουν όλοι στην Ευρώπη. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος δήλωσε εντυπωσιασμένος με τις Ευρωπαϊκές μας επιτυχίες και γι' αυτό μου έκανε τη σχετική ερώτηση". ![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Ρε παιδια δεν ειναι η πρωτη φορα που αλλα λεει καποιος σε εναν δημοσιογραφο και αυτος αλλα γραφει.... Σαφως και ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερος στην συγκομιδη τιτλων γιατι αυτο ειναι κατι που φαινεται με αριθμους.... Ομως το ποδοσφαιρο δεν ειναι μαθηματικα.... Αν ηταν τοτε δεν θα ειχαμε χασει ουτε απο τον Εργοτελη ουτε απο την Ανορθωση (οπως και ο Ολυμπιακος).... Γι αυτο κιολας η συγκριση Παναθηναϊκος-Ολυμπιακος με Μπαρτσελονα-Ρεαλ..... Μπορει η Ρεαλ να εχει περισσοτερους τιτλους αλλα στα ματια καποιου αντικειμενικου αυτο (απο μονο του) δεν σημαινει οτι η Μπαρτσελονα ειναι μικροτερη ομαδα... Πολλοι αλλωστε θεωρουν την Μπαρτσελονα καλυτερη απο την Ρεαλ (εγω οχι αφου ειμαι Ρεαλ).... Γι'αυτο κιολας εγω θεωρω οτι δεν κανει κοκοκο με την ανακοινωση αλλα λεει αυτα που πραγματικα ειπε.... Απο εναν ανθρωπο που παιζει μπαλα δεν περιμενω να βγαλει το συμπερασμα ο,τι μια ομαδα ειναι μικροτερη απο μια αλλη μονο και μονο επειδη εχει λιγοτερους τιτλους.... Απο εναν δημοσιογραφο ομως το περιμενω γιατι δεν φημιζονται και για την ευφυια τους.....
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Πρώτον, οποιαδήποτε σύγκριση σε οποιαδήποτε χώρα είναι άκυρη με το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα αντιπροσωπεύει την Καταλονία (όπως και η Μπιλμπάο τη Βασκονία) δηλαδή έναν ολόκληρο λαό που αισθάνεται ανεξάρτητος και διάφορος των Ισπανών (δεν εξετάζω κατά πόσο έχουν δίκιο).
Δεύτερον, το μέγεθος μιας ομάδας είναι βασικά συνάρτηση 2 παραμέτρων κατά τη γνώμη μου. α) Κόσμος β) τίτλοι. Τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να λέμε. Ο Σαριέγκι προφανώς και έκανε μλκία και τώρα προσπαθεί να το μαζέψει αλλά δεν τον βλέπω καλά... |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Καταρχας ειναι φανερο οτι ο Σαριεγκι δε συνταξε την ανακοινωση μονος του.
"Το πόσο σημαντική ομάδα εξάλλου είναι ο Παναθηναϊκός φαίνεται και από το γεγονός ότι τον αναγνωρίζουν όλοι στην Ευρώπη." Σαν να ακουω τον Αντωνιου. Προφανως του εβαλαν χερι απ'τη διοικηση. Επισης οι δηλωσεις δεν εγιναν στη "Γατα", αλλα σε βασκικη εφημεριδα, οποτε μαλλον δεν ειναι αλλοιωμενες. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Χεστω το αν ειναι ψεμα η αληθεια...σ αυτο δν προκειται να βγαλουμε ακρη ποτε.Το θεμα ειναι οτι ειναι ποδοσφαιριστης τ ΠΑΟ κ ειναι μαλακια να λεει οτι ειμαστε μικροτερη ομαδα απο τον Ολυμπιακο.
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:23.

Υβριδικός τρόπος