![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
γνωστή μου είπε οτι θα πάει την τετάρτη στο ΟΑΚΑ με διάφορα ανεπίτρεπτα αντικείμενα που θα της δώσουνε άλλοι,γιατι είναι πιπινι και δε θα της κάνουνε σωματικό έλεγχο:rofl: ποσο θα γελάω οταν την πιάσουνε-αν και δε θα της κάνουνε και τιποτα
|
Παράθεση:
Σημερα αφηναν τη Σαρα και τη Μαρα να περναει χωρις ελεγχο στις θυρες,κι εμενα μ εβαζαν να τους ανοιγω τσαντακια,θηκες γυαλιων,τσεπες κτλ ετσι για να νομιζουν οτι κανουν και ελεγχο click to show |
Παράθεση:
αυτα κάνουνε και μετα απορούνε πώς τα περνάνε μέσα.. |
μπα οι οργανωμένοι μπαίνουν από πριν μερικά άτομα και πιστεύω ότι τους αφήνουν και οι ομάδες δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ψάχνουν συνέχεια αυτούς που έχουν τίποτα μαζί τους και εμένα να μου ζητάνε κέρματα και αναπτήρα την άλλη φορά έλεος...
έχει και γυναίκες αστυνομικούς που ψάχνουν :P |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Γιατι ειμαι εγω εγκληματικη φυσιογνωμια που μου ανοιξαν την τσαντα στη φιεστα? :amhn: click to show |
Τελος ο Λαζαρος Παπαδοπουλος απο την εθνικη
Επιτελους εφυγε το κρεας..Μακραν ο πιο υπερεκτιμημενος σεντερ των τελευταιων ετων....Χιλιες φορες καλυτερα να επαιρνε ελληνικη υπηκοοτητα ο Γκουλιας παρα να ανεχομαστε τη μπαλαρινα με τα χουκ σατ και τα πιβοτ και αλει ουπ και χιπ χοπ και τσαφ τσουφ καθε καλοκαιρι Εμπα μεσα ρε σοφοοοοοοο |
χαλαρα για να παρει θεση βασικου ο Πριντεζης πιστευω εγινε αυτο
|
Που κολλάει ο Πρίντεζης; Ο Σόφο θα πάρει τη θέση του σε σχέση με τη δωδεκάδα του Ευρωμπάσκετ. Ααααν κληθεί ο Πρίντεζης θα είναι στη θέση άλλου παίχτη.
|
δεν τα πολυ ξερω τα πραγματα αλλα ειναι σιγουρο οτι θα παρει τον σοφο;
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:39. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin