WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

Mazda 6 17-05-2008 21:58

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Ο Ολυμπιακός απέδειξε άλλη μια φορά πως ακόμη και στη κακή του μέρα, έχει την ποιότητα να πάρει αυτό που θέλει.

Αυτό που μου έμεινε είναι η πολύ καλή εμφάνιση του Μήτρογλου. Με λίγη δουλειά θα βοηθήσει πολύ επιθετικά.

Commando7hh 17-05-2008 22:39

Δεν ειδα καν τον αγωνα, συγχαρητηρια σε οσους απο τους παικτες καταφεραν να μεινουν συγκεντρωμενοι και δεν γιναμε ρομπα σημερα.

Δεν αλλαζει φυσικα τιποτα προς το καλυτερο επειδη πηραμε το κυπελλο.

Συγχαρητηρια και στον Σεγκουρα που παρα την απειθαρχια και τον θειο πανω απο το κεφαλι του εκανε το καθηκον του καλα. Θελουμε κανονικο προπονητη ομως.

gatoni 17-05-2008 23:26

Κρίμα... Σήμερα χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να ξεσηκωθεί πολύς κόσμος του Ολυμπιακού.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του γνωστού επιχειρηματία για την κατάσταση του τροπαίου αλλά εμένα η ομάδα δεν έπαιζε σήμερα. Η ομάδα μου δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

greekfansws 18-05-2008 00:37

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 52560)
Κρίμα... Σήμερα χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να ξεσηκωθεί πολύς κόσμος του Ολυμπιακού.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του γνωστού επιχειρηματία για την κατάσταση του τροπαίου αλλά εμένα η ομάδα δεν έπαιζε σήμερα. Η ομάδα μου δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

Θα κάνετε πορεία;

depoina 18-05-2008 00:42

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws (Μήνυμα 52561)
Θα κάνετε πορεία;

Χαχαχα..καλό!

gatoni 18-05-2008 00:55

Παράθεση:

Θα κάνετε πορεία;

Όχι, εμείς συνηθίζουμε να εκφράζουμε την ικανοποίησή μας ή τη δυσαρέσκεια μας μέσα στο γήπεδο. :)

anthropas 18-05-2008 00:57

Παράθεση:

Θα κάνετε πορεία;

Δεν χρειαζεται προς το παρον...οταν βαλει πορτιερηδες στο γηπεδο να μας πεταει απ εξω τοτε μπορει

greekfansws 18-05-2008 01:02

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 52563)
Όχι, εμείς συνηθίζουμε να εκφράζουμε την ικανοποίησή μας ή τη δυσαρέσκεια μας μέσα στο γήπεδο. :)

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 52564)
Δεν χρειαζεται προς το παρον...οταν βαλει πορτιερηδες στο γηπεδο να μας πεταει απ εξω τοτε μπορει

με κάλυψε ο μάνος ;)

Commando7hh 18-05-2008 06:07

Δεν καταλαβα αν αρχικα το γραψες ως κακια η αν περιειχε καποια δοση αυτοσαρκασμου αλλα πετυχημενο :p

Balazar 18-05-2008 13:46

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws
Θα κάνετε πορεία;

Παρουσιάστηκε και σε εσάς η ευκαιρία τον Ιανουάριο να τους κόψετε τον βήχα αλλά χάσατε 4 - 0. Το κύπελλο το είχε κατακτήσει απο τότε εγώ δέν θα περίμενα ούτε για αστείο απο ομάδες σάν τον Άρη να έχουν τα κότσια να αντισταθούν στον μεγάλο ποδοσφαιρικό δράκουλα.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:57.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0