![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Αν δεν ήταν τόσο προκλητικοί και άφηναν να πάει το ματς λάου-λάου μπορεί να τσίμπαγαν το ποντάκι γιατί μέχρι το 1-0 μάλλον καλύτερα στεκόντουσαν. Αλλά έκανε την π@παριά ο Γκαρσία να ανάψει τα αίματα (αλήθεια ρε Κονσεϊσάο που ξέρεις πως τα παίρνουμε τόσα χρόνια ΜΗΠΩΣ αγόρι μου ήταν κόκκινη αυτό; Μήπως λέω...) οπότε για άλλη μια φορά το μενού έγραφε μπουγάτσα με κ**λι. Καλοχώνευτη...
|
Όλοι οι προπονητές της μετά-μπάγεβιτς εποχής
Πέτρος Ραβούσης Ντουμίτρου Ντουμιτρίου Αντώνης Μήνου Ντράγκοσλαβ Στεπάνοβιτς Τάκης Καραγκιοζόπουλος Όλεγκ Μπλαχίν Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς Γιάννης Παθιακάκης Τόνι Σαβέφσκι Ίλιε Ντουμιτρέσκου Φερνάντο Σάντος Λορέντσο Σέρα Φερρέρ Νίκος Κωστένογλου Γιώργος Δώνης Πόσο γτπ είμαστε? Και τώρα ποιος έχει σειρά? |
αλλοι 2-3 να ερθουν και να φυγουν και θα φτασετε σε νουμερο οσους ειχε η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ σε ολη της την ιστορια...;D
|
Παράθεση:
αν το καταλαβουν και βαλουν και τον θαναηλακη να περιγραφει , τελος.- |
Γκαρσια αγορι μου πλεον εισαι ο αγαπημενος μου παικτης και ας μην ειμαι ΠΑΟΚτζης.... Εισαι θεουλης τελλλλοςςς...... Το τι γελιο μου χαρισες δεν περιγραφεται... Οχι απλως ριχνει μπουνια στον Ντιογκο αλλα τον κρατα απο την φανελα για να του τη ριξει και καλη... Και μετα οταν παει να φυγει παει να κλωτσησει παλι τον Ντιογκο, δεν τον πετυχε, κατι του λεει ο Ντουντου και αυτος ο θεουλης ξεκινα να τον κυνηγησει..... ΘΕΟΣ απλα.... Τιμας την καταγωγη σου.... Τετοιες ομορφιες μονο απο εναν Ουρουγουανο μπορεις να δεις.....
|
Eλλειψει καστιγιο,ζε ελιας τα εκανε αυτα η κοτα
Αν και σε κανεναν καρεμπε δεν θα του εκανε τετοια τσαλιμια γιατι θα τον εκανε σουβλακι κοτοπουλο (το πιασατε το υπονοουμενο) |
Παράθεση:
|
Ο Καστιγιο τα εκανε υπουλα.... Και ειχε και την προστασια διαιτητων, κοσμου κλπ.... Ο καστιγιο δεν νομιζω οτι θα τα εκανε μεσα σε μια τοσο καυτη (εναντιον του) εδρα... Ο Γκαρσια αυτα τα εκανε μεσα στο καραισκακη......
|
Ενώ ο Γκαρσία καθόλου ύπουλα.Ντόμπρα.
|
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:57. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin