![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
πες μην τα κρατάς μέσα σου... :P
|
Εγω απλα θα πω για τον τομασεβιτς ο οποιος δεν ντρεπεται για τα ρατσιστικα του αισθηματα, αλλα φυσικα σιγα μη παθει και τιποτα με τη μαλ.κια που εκανε ο Γουντς τωρα. Ε και οσο για την εδρα φανταζομαι να βγηκε ξημερωματα η αποφαση οτι κανεις δεν ειδε τιποτα και ολα να γινουν ''οπως πρεπει'' παλι.
|
Με ποσες παρατηρησεις χρεωθηκε χτες ο παναθηναικος για υβριστικα συνθηματα,ρατσιστικα συνθηματα προς τον σχορτσανιτη και ριψη αντικειμενων????
Γιατι στο σεφ μολις ακουστει το πρωτο μπινελικι πεφτει παρατηρηση |
εγώ νομίζω ότι ίδιες παρατηρήσεις πέφτουν και στις δύο ομάδες ίδια πράγματα ακούγονται και γίνονται και στις δύο έδρες.
πού ξέρεις τί είπε ο τομάσεβιτς; :P |
Δεν ξερω αλλα ξερω τον γιο του :)
Καλα οτι γινονται αισχη παντου εννοειται. απλα τα ρατσιστικα ειναι ακομα ενα βημα περα απ το οριο. |
Δεν υπαρχει τιποτα να πειτε και να πουμε... ο ΠΑΟ κερδισε δικαια...
Οσο ο ΟΣΦΠ επικεντρωνεται σε οτιδηποτε εκτος απο το μπασκετ ποτε δεν θα σηκωσει κεφαλι... Το δρακουλινι αντι να γκρινιαζει για το παραμικρο ασ σχεδιασει ενα συστηματακι... ειναι κριμα αυτο το παλλικαρι ο Μπλακνι να κρατα την μπαλα 20 δευτερα και μετα να επιτιθεται σαν ταυρος πανω στον Σαρας... |
παιδια παιζει κανεις απο το φορουμ αυτο το γαματο on line game http://www.basketsim.com/index.php
|
Στη λίστα των πέντε ανερχόμενων αστέρων που αναμένεται να λάμψουν στο Euro 2008, συμπεριλαμβάνεται ο Βασίλης Τοροσίδης σύμφωνα με αφιέρωμα αγγλικής ιστοσελίδας.
Δηλαδη αν ειναι δυνατον να θεωρειται ανερχομενος σταρ ενας παιχτης που η σεντρα του δεν ξεπερναει το 1 μετρο σε υψος |
Οι ειδήσεις λένε ότι ο Λάουντρουπ υπέγραψε στο βάζελο. Αναμένουμε δηλώσεις μουσακά:P
|
Μπραβο στα ζωα που κανουν οτι κανουν στο ΣΕΦ.
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:57. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin