![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
To ειδατε ολοι ετσι...ειδατε απο που περασε η μπαλα...ειδατε ποιος παικτης ανοιξε το τοιχος...:P
|
γεια σου ΑΕΚ πρωταθλήτρια!!! εμ είχε λυσάξει ο Ρίμπο με το 4
|
Παράθεση:
Εεεετσιιιι.... Επιτελους απολαμβανω την αποθεωση που μου αξιζει.:rofl: Και πρεπει να αισθανομαι πολυ τυχερος.... Αλλοι αναγνωριζονται μετα το θανατο τους:rofl: Λοιπον για το παιχνιδι τωρα... Ωραιο ματσακι (αν εισαι Παναθηναϊκος τουλαχιστον;p) με πολλα και ομαρφα γκολ. Σε απιστευτη μερα ο Ιβανσιτς, πολυ καλος και ο Ματος, οπως επισης και ο Καραγκουνης και τελος απο εμας μου αρεσε και η συμπαθεια μου ο Λουκας. Αααα, και μετα απο καιρο αποδεκτη εμφανιση απο Μορις (οσο μπορει να κρινει κανεις απο αυτο το ματς). Απο την ΑΕΚ τωρα δεν κατεβηκε και κανενας στο γηπεδο. Μονο ο Ριβαλντο κατι προσπαθουσε που συγχαρητηρια στον ανθρωπο 36 χρονων και παλεβε (οσο μπορουσε) μονος του και ο Μπουρμπος κατι εκανε... Κατα τα αλλα ΑΕΚ στο γηπεδο για μια ακομα φορα στα παιχνιδια μεταξυ μας δεν υπηρχε ΥΓ: Σιγα σιγα θα αρχισουν οι "κωλοτουμπες". Βεβαια παλι στην πρωτη στραβη οι παικτες θα ειναι παλτα, ο Πεσειρο ταβερνιαρης κοκ... |
O Πεσειρο για παντα ειναι ταβερνιαρης κ πρεπει να φυγει...για τα παλτα δν εχει αλλαξει η γνωμη μ...
Βγαινω 3ος σε ενα πρωταθλημα ανυπαρκτων κ αυτο δν ξεχνιεται με μια 4ρα. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Με το να παρει ο Τζιγγερ κ οι υπολοιποι το (μ)πουλο!
|
Αστέρας Περάματος - ΑΟ ΧΑΝΙΑ
Στό Πέραμα στο Ρέθυμνο δοκιμάζεται αύριο ο ΑΟΧ μας. Ο Δημήτρης Καφούσης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σελινιωτάκη, Μπαράκο και Λυκούδη. Επιστρέφει ο αρχηγός Μπουρμπάκης μετά απο τιμωρία λόγο καρτών. Καλή επιτυχία στα παιδιά αύριο και πάμε μετά Αθήνα για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Αγ.Παρασκευή. ΑΟΧ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Καμπούλ-4 |
Χασαμε 3-2 στην Ροδο απο Διαγορα...δεν μπορω να πω οτι με χαλασε γτ σε συνδυασμο με τη νικη του Παναιγιαλειου με την Μπραβουπολη ο Διαγορας φευγει με 5 βαθμους απο τους μπραβους.Επομενη αγωνιστικη η Παναχαικη μεσα με Αιολικο κ Ηλιουπολη-Διαγορας...παει ο Διαγορας.Θα τον φανε στη ζουγκλα!:armed:
edit:Το γ*****..."παραγοντας" της Ηλιουπολης μπηκε στον αγωνιστικο χωρο σημερα κ ειπε να διακοπει το ματς γτ πεταγαν μπαλες οι Αιγιωτες για καθυστερησεις.Ειναι Μ***** οι ανθρωποι!! |
Τελικά ο αγώνας του ΑΟΧ θα γίνει αύριο, Δευτέρα... δε ξέρω τι έγινε.
Υπάρχουμε πλέον και στο facebook ως οπαδοί. ΑΟ ΧΑΝΙΑ FANS. http://www.facebook.com/group.php?gid=10956560884 ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ... ΑΟ ΧΑΝΙΑ!!! Y.Γ. Όλα τα λεφτά η διόρθωση του ποστ του μουσακά!!!;D Edit: Η Χερσόνησος με το 0-6 επι του ΓΡανίτη στο γήπεδο των Αγ. Αποστόλων στα Χανιά, είναι και μαθηματικά Πρωταθλήτρια. Εμείς πήγαμε 1-1. Άρχισε ο αγώνας στις 5 τελικά.... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:39. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin