WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

Katalanos 11-01-2008 14:56

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 41112)
Ο Τζιγκερ εκανε μεγαλη αηδια
Κι ο Κοκκαλης ειχε κανει μεγαλη βλακεια
Βεβαια οι δυο δηλωσεις εχουν διαφορες.Καταρχην ο Κοκκαλης ειχε πει ''στην ελλαδα διαμαρτυρονται για την διαιτησια αλλα στην ευρωπη κοτες''
Ο Τζιγγερ ειπε ''γα...στε τον κυνεδο τον ολυμπιακο''
Νομιζω πως υπαρχει μια μικρη διαφορα.Βεβαια ο Κοκκαλης δεν πηρε τιποτα πισω ενω ο Τζιγγερ εκανε τον κινεζο

Τεσπα,για αγωνιστικους καθαρα λογους εμενα μ αρεσουν να γινονται τετοιες δηλωσεις απο μεριας παο γιατι ειναι το καλυτερο τονωτικο.Θυμιζω δηλωση ''εχουμε 2 δυσκολα ματς με βισλα και 1 ευκολο με ολυμπιακο'' και μετα τσααααακ 0-2
Τζιγγερ σε ευχαριστουμε

και'γω αυτα γουσταρω πιο πολυ γιατι μετα κανουν τουμπεκι ολοι.το κακο ειναι πως δεν μαθαινουν απο τα λαθη τους αλλα δεν πειραζει.
αυτες οι δηλωσεις ειναι σαν αυτα που μου λενε ολοι πριν παιξουμε προ και μετα μοκο.ειναι πιο μεγαλη η ηδονη;p

silversurfer 11-01-2008 15:29

συμπληρωματικά με τον προηγούμενο φίλο θέλω να πω ότι ο Κόκκαλης τους το είχε πει αυτό για τη ριζούπολη. Δηλαδή τι μας λέτε συνέχεια για τους δικούς σας διαιτητές αφού όταν πέξουμε σας κερδίζουμε άνετα με τριάρες. Καλό θα ήταν πάντως να αποφεύγονται από όλες τις μεριές τέτοιες δηλώσεις γιατί υπάρχουν είδη αρκετοί άνθρωποι σε αυτοί τη κοινωνία (λόγο αγραμματοσύνης) που τα πέρνουν στα σοβαρά και για τέτοιους γελοίους τύπους σκοτώνονται στη Παιανία και αλλού. Δεν υπάρχει λόγος για βιαιότητες. εξάλλου όποιος είναι μάγκας πραγματικά και του αρέσουν οι μανούρες ας αναμετρηθεί με την αστυνομία και όχι με αυτούς που απλά πάνε σε ένα γήπεδο για χαβαλέ. ή αν μπορούν ας πλακώσουν τον ίδιο τον ραλίστα ή τον Κόκκαλη.

anthropas 11-01-2008 15:34

ναι αμα ακουμπησουν τον ραλιστα η τον κοκκαλη μετα στην καλυτερη των περιπτωσεων ενα F-16 θα βομβαρδιζει για μια βδομαδα το σπιτι τους;D

gatoni 11-01-2008 15:53

Θέλω Τζίγγερ για οδηγό του μονοθεσίου του Ολυμπιακού, τέλλλλος.
Γιατί σαν πρόεδρος... Καλύτερος πρόεδρος ήμουν εγώ στο 5μελες στο Λύκειο.

mousaka+10 11-01-2008 16:56

Ο Μπελουτσι πηγε Σφακιανακη με Λεντεσμα κ Τζορτζεβιτς...

Χαχαχα...κ λεγατε αν θα καταφερει να προσαρμοστει...

greekfansws 11-01-2008 16:58

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο silversurfer (Μήνυμα 41119)
συμπληρωματικά με τον προηγούμενο φίλο θέλω να πω ότι ο Κόκκαλης τους το είχε πει αυτό για τη ριζούπολη. Δηλαδή τι μας λέτε συνέχεια για τους δικούς σας διαιτητές αφού όταν πέξουμε σας κερδίζουμε άνετα με τριάρες. Καλό θα ήταν πάντως να αποφεύγονται από όλες τις μεριές τέτοιες δηλώσεις γιατί υπάρχουν είδη αρκετοί άνθρωποι σε αυτοί τη κοινωνία (λόγο αγραμματοσύνης) που τα πέρνουν στα σοβαρά και για τέτοιους γελοίους τύπους σκοτώνονται στη Παιανία και αλλού. Δεν υπάρχει λόγος για βιαιότητες. εξάλλου όποιος είναι μάγκας πραγματικά και του αρέσουν οι μανούρες ας αναμετρηθεί με την αστυνομία και όχι με αυτούς που απλά πάνε σε ένα γήπεδο για χαβαλέ. ή αν μπορούν ας πλακώσουν τον ίδιο τον ραλίστα ή τον Κόκκαλη.

αυτό γίνετε όταν παίζεις μπάλα κερδίζεις :P

gatoni 11-01-2008 17:43

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 41132)

:worship::worship::worship:

Μόλις κέρδισε μια θέση στην καρδιά μου και η αφίσα του θα κερδίσει ένα μέρος στον τοίχο μου... Συγκίνηση...

anthropas 11-01-2008 23:59

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 41132)

http://www.youtube.com/watch?v=0qsFb...eature=related

Mazda 6 12-01-2008 11:52

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΠΑΡΑ ΛΟΥΛΟΥΔΟΥ!!!!

ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΑΧΑΧΑ!!!

TALOS 12-01-2008 19:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 41138)
:worship::worship::worship:

Μόλις κέρδισε μια θέση στην καρδιά μου και η αφίσα του θα κερδίσει ένα μέρος στον τοίχο μου... Συγκίνηση...

κι αν ερχοταν τη μερα που πηγαμε με γατονι και ανθρωπα, θα μαθαινε και πώς πεφτει ο Καραγκουνης χωρις να του κανουν τιποτα:hehe:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:39.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0