|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| το W είναι το μόνο γράμμα στην αγγλική αλφάβητο που έχει πάνω από μια συλλαβή | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3981 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Δεν ειπα αυτο.Δεν ηθελε το πρωταθλημα για να το βαλει στην συλλογη του απο τιτλους.Το ηθελε για να δωσει την απαντηση του στον ολυμπιακο.Οταν ηθελε να βαλει και ενα ελληνικο πρωταθλημα στη συλλογη του ηξερε που ηρθε | |
|
|
|
|
|
#3982 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
1) H AEK έπαιξε μια χαρά μπάλα. Ειδικά στο τέλος είχε 9 νικες και μια ισοπαλια σε 10 ματς.
2) Ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ τα κορόιδευσε τα πλέι οφ. Στην συνέντευξη - μονολογο που έδωσε δεν είπε άντε να φύγουμε να δούμε τα πλέι οφ? Ο προεδρός ότι λέει είναι σωστό. Τα πλέι οφ ήταν παρωδία. Αν έχουν α****α να κάνουν πλει οφ σαν την Σκωτία που παίζουν για το πρωτάθλημα αυτοι που τερματιζουν ψηλά. Αλλά δεν θα συνέφερε γιατί πάλι 4 θα τρώγατε.... 3) Δεν έχει καμιά αποκρουστική συμπεριφορά ο Ριβάλντο. Λέει τα πράγματα όπως είναι. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και είχε καλύτερη συγκομιδη βαθμων μες στο γήπεδο. Ο ΟΣΦΠ είχε ανάλογη βαθμολογική συγκομιδή και με μια απόφαση πήρε και ένα ματς έτσι και κατέκτησε τον τίτλο. Νιώθει πως του το εκλεψαν το κύπελλο ο Ριβάλντο και βγαίνει να το πει. 4) Νομίζετε πως έφυγε ο Ρίμπο και γίνατε γρήγορη ομάδα? Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχααχα. ΟΚ γίνατε πιο γρήγοροι μιας και ο Ριβάλντο κόβει την ταχύτητα του ματς αλλά τα αποτελέσματα στην Ευρώπη είναι καθαρά θέμα συγκυριών κύριοι. Με μια σοβαρή ομάδα παίξατε και χάσατε με κάτω τα χέρια. 5) Ο Προεδρος τους ξήλωσε όλους γιατί είδε πως επενδύσεις 32 εκατομ. ευρώ πήγαν χαμένες, κοντεψαν να χάσουν το πρωτάθλημα και αναγκάστηκε να επέμβει ο ίδιος για να το πάρει. Άρα του ναι άχρηστοι. Εξάλλου είπαμε ο Πρόεδρος είναι πρόεδρος της ομάδας, τεχνικος διευθυντής, προπονητής, σκαουτερ, μασέρ και ποδοσφαιριστής άμα λάχει. Εχει 8 με 10 υποστάσεις. 6) Ο Βάνδης.... Τι φτηνός χαρακτηρισμός όπως και η έκφραση ΑΕΚακι κλασικά λόγια των φίλων της ομάδας της ιχθυόσκαλας. Ο Βανδής λοιπόν αναδιάρθρωσε το σχήμα του ποδοσφαιρικού τμήματος επειδή ο Σερα Φερέρ δεν ήθελε τον Ίβιτς. Αν δεν υπήρχε πρόβλημα μεταξύ του Φερέρ και του Ίβιτς να στε σίγουροι πως ακόμα εκεί θα ταν ο Ίλια. Πάντως αυτό που έκανε ο Σωκράτης με την αναδιάρθρωση σίγουρα δεν το κανε ο Βανδής.... 7) Ο Ριβάλντο έχει βγει και έχει κριτικάρει προπονητές, προέδρους απο τα χρόνια του στην Ισπανία. Δεν του καναν τίποτα. Μια μάντρα του κλάσαν κοινώς. Οπότε μπορεί να βγαίνει να λέει ότι θέλει στην Ελλάδα. 8) Ο Οκκάς θα το χε χάσει το γκολ στον Ηρακλή τελευταία αγωνιστική. Ο Ριβάλντο το βαλε. Και πήρατε πρωτάθλημα. Έχετε πάρει 3 πρωταθλήματα και τα οφείλετε σε μέγιστο βαθμό στον Ριβάλντο όσο οφείλει η Μάντσεστερ το φετινό της στον Ρονάλντο..... 9) Οι μεγάλοι παίκτες παίζουν σε μεγάλες ομάδες άρα παραδέχεστε εμμέσως πως δεν είσαστε μεγάλη ομάδα αφού ο Ριβάλντο έπαιξε σε σας. Τα σέβη μου και είπαμε ασχοληθείτε με κάτι άλλο πλην της ΑΕΚ μωρέ........................................Μ ουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χα |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη depoina : 16-05-2008 στις 01:24. Αιτία: Για μια ακόμη φορά, μαζέψου... |
|
|
|
|
|
|
#3983 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
ρε παιδια γιατι μιλατε ολοι για τον ριμπο λες και ειναι ο παραπονεμενος ασσος...
εγω πιστευω οτι απλα δειξαμε σε ολους τους αλλους αστερες που θα ηθελαν να ερθουν να τελειωσουν την καριερα τους στην ελλαδα οτι δεν αξιζουμε να τους βλεπουμε να μαγευουν..δηλαδη οταν μιλαμε για ενα παιχτη της ιστοριας του ριβαλντο δεν νομιζω οτι πρεπει να τον λεμε κλαψιαρη η εγωιστη επειδη ηθελε τον τιτλο..στο κατω κατω εχει παρει πολυ πιο σημαντικα τροπαια απο το εδω και 20 χρονια αμφιλεγομενο πρωταθλημα της ελλαδας. μπορει να μην μου αρεσε οταν επαιζε μπαρτσελονα η στη βραζιλια και γενικα να μην το πηγαινω μια, αλλα πιστευω οτι αυτα που θελει να πει για τον κοκκαλη ειναι πολυ πιο αξιοπιστα απο αυτα που λενε οι αλλοι για αυτον... |
|
|
|
|
#3984 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Οποια γνωμη και αν εχει ο καθενας για τα play off οπως εξελιχθηκαν η μονη ακλονητη και σημαντικη παραμετρος ειναι η εξης: συμφωνηθηκε να γινουν ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. επομενως οτι και να λετε τωρα μικρη σημασια εχει αναλογα με το πως εξελιχθηκε για τις ομαδες σας.
Οσο για τις γενικευσεις που κανετε για τους οπαδους του Ολυμπιακου, αν και δεν ειμαι και ο πλεον ενθερμος πια, νομιζω οτι ειναι προφανες οτι κανεις δεν ειναι τοσο ηλιθιος ωστε να ταιριαζει με την καρικατουρα που παρουσιαζετε. Δεν ειμαστε γιουσουφακια του Σωκρατη, αποδοκιμαζουμε σχεδον ολες τις κινησεις που εγιναν τελευταια, αλλα απο την αλλη επειδη βλεπω ποσο σας ενδιαφερει, να μην ανησυχειτε και ο Ολυμπιακος θα τον βρει τον δρομο του. Και να μη τον βρει, δεν ειναι δικο μου μαγαζι. Ουτε του γατονιου. Ουτε του ανθρωπα. Δε θα μας βαλει φαι στο τραπεζι ουτε λεφτα στις τσεπες. Αν ειναι να μας προσφερει καποια επιπλεον χαρα στη ζωη μας τοτε καλως, αν οχι τουλαχιστον εγω εχω πολυ σοβαροτερα προβληματα να με απασχολουν απο το αν φευγει ο Ιβιτς η αν θα κερδισει τη δικη ο Ολυμπιακος στη Λωζαννη. Ισως επειδη εχω χορτασει τοσα χρονια, ισως επειδη πηζει το μυαλο, ισως επειδη εχει βρει η ομαδα το δρομο της. Ισως επειδη εχω ξενερωσει με την νοοτροπια του Κοκκαλη ανεξαρτητως της αποτελεσματικοτητας της. Προς θεου συνεχιστε να γραφετε οτι θελετε ελευθερα απλα αν εχετε την καλοσυνη ας μην θεωρειται δεδομενο οτι οι τακτικες του Κοκκαλη η οι ευνοιες που απολαμβανει σε καποια θεματα ο Ολυμπιακος επιδοκιμαζονται απο ολους. Παντου υπαρχουν φανατικοι, παντου υπαρχουν φανατικοι που ομως λατρευουν την αντιπολιτευση, και παντου υπαρχουν και οι πιο ψυχραιμοι. Ασε που τεινω να πιστεψω οτι τελευταια ο μεσος οπαδος του Ολυμπιακου εχει ωριμασει σε σχεση με τις εποχες της ριζουπολης. Και αν δεν ησασταν και εσεις λιγο τρομπες να χαριζετε ποντους απο δω κι απο κει θα το παιρνατε χωρις να χουν σημασια οι δικες και τα CAS και τα VAS VAS o PARASKEVAS. Και θα μουν ο πρωτος που θα σας χειροκροταγα. |
|
|
|
|
|
|
#3985 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Έχω αρχίσει και πιστεύω πως το χειρότερο που μπορεί να σας κάνει ο Ολυμπιακός είναι να διαλυθεί ως σύλλογος. Δεν θα έχετε με τι να ασχολείστε. Όσο για τον Ρίμπο,ας έλεγε πως τα πλέι οφ είναι παρωδία και ανούσια όταν συμφωνήθηκε να γίνουν.Και μέσα σε αυτούς που συμφώνησαν ήταν και η διοίκηση της ομάδας του. Επίσης τα περί εξυπηρετήσεων από την ΕΠΟ να τα έλεγε όσο ήταν στον Ολυμπιακό αφού τον νοιάζει η ηθική και η τιμιότητα του πρωταθλήματος,τώρα είναι πάρα πολύ εύκολα. Με τον Κόκκαλη δεν με νοιάζει τι είδους κόντρα έχει και μέχρι που θα το πάει. Ίσως και να είμαι με το μέρος του γιατί όντως δεν του φέρθηκε σωστά ο Κόκκαλης στον τρόπο που τον έδιωξε. Αλλά απέναντι στον κόσμο του Ολυμπιακού (που στη συντριπτική του πλειοψηφία τον στήριξε και πήρε το μέρος του όταν και όπως έφυγε) φάνηκε αχάριστος. | |
|
|
|
|
|
|
#3986 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Πλεον η συζήτηση έχει ξεφύγει , μπορείτε να κράζετε όσο θέλετε τον ριβάλτο , παιχτη τέτοιου διαμετρήματος δεν νομίζω να ξαναδούμε εύκολα. Δεν είδα κανέναν εδω να ασχολείται με τα του ολυμπιακού. Για οτι δήλωσε ο ριβάλντο, και πειραξαν τον σωκράτη, νομίζω οτι πλέον έχουν λόγο τα δικαστήρια. (Αραγε γιατι η ΕΠΟ δεν έκανε αγωγή στον Ριβάλντο αλλα μόνο στην ΑΕΚ; ) | |
|
Αυτή τη δύσκολη ώρα υπάρχει κάτι που μπορεί να σας σώσει... Δύο ταμπλέτες την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό είναι αρκετές τέτοιες ώρες... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη glazar : 16-05-2008 στις 16:22. |
||
|
|
|
|
|
#3987 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
Από τη στιγμή που ο Ρίμπο μιλάει θα κρίνεται, αυτό ισχύει για όλους. | |
|
|
|
|
|
|
#3988 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Ο Ριβάλντο τα χει πάρει με τον Κόκκαλη που τον ξεφορτώθηκε έτσι όπως τον ξεφορτώθηκε αλλά τα χει πάρει και με τον λαό του ΟΣΦΠ επειδή του γραψαν αυτά τα πράγματα περι μεγάλων παικτών και μεγάλων ομάδων.
Ο κόσμος του ΟΣΦΠ τα γραψε αυτά περί μεγάλων ομάδων και μεγάλων παικτών στον Ριβάλντο. Και δυο είναι τα ενδεχόμενα ή είναι άμπαλος σε μεγάλο ποσοστό ο κόσμος του ΟΣΦΠ και τα γράφει αυτά ή είναι αχάριστος. Γιατί σε άνθρωπο που σου χει πάρει 3 πρωταθλήματα και ειδικά σε τέτοιου μεγέθους παίκτη δεν τα λες αυτά. Και τον Τζιοβάνι τον αποθεώσατε επειδή πήγε στον Εθνικό. Ακόμα και αυτόν αν πήγαινε σε άλλη μεγάλη ομάδα θα βρίσκατε κάτι να του καταλογίζατε. Είναι κλασική τακτική των φίλων του ΟΣΦΠ και ναι σας τσουβαλοποιώ και όλους εσάς εδώ μέσα και ας μην σας αρέσει.... |
|
|
|
|
|
|
#3989 (permalink) | |
|
...
![]() Εγγραφή: Nov 2007
![]() |
Παράθεση:
Όσο για τα "τσουβάλια", που εμείς οι πιό παλιοί ονομάζαμε "λινάτσες", σου αφιερώνω (πάντα με πολύ χιούμορ ) το παρακάτω μεταπολεμικό ρεμπετοειδές άσμα.Ο Ντερβίσης Στίχοι: Δημήτρης Άρνης Μουσική: Δημήτρης Άρνης & Απόστολος Λυμπούδης Ζωσιμάδες και κορτσούδες κι όλες οι νταλαβερτζούδες, ρίχνουν άδεια για να πιάσουν, τον ντερβίση να μη χάσουν. Μα ο ντερβίσης είν’ αλάνι, μέσα απ’ το Πασαλιμάνι, είναι μάγκας και ρεμπέτης και ασίκης και σερέτης. Δε μασάει από λινάτσες, αυτός έχτισε τις πιάτσες, έχει ένσημα βαρέα, στου Ψειρή και στον Περαία. | |
|
|
|
|
|
#3990 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
Δηλαδή οι 5,10,20 ξέρω γω πόσοι ήταν αυτοί που έφτιαξαν και σήκωσαν το πανό αντιπροσωπεύουν όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού?? Πάμε καλά; Ωραία λογική ρε! Δεν τον αποδοκίμασε καν όλο το Καραϊσκάκη σε εκείνο το ματς παρά μόνο μια μειοψηφία η οποία για μένα είναι καταδικαστέα. Τώρα αν ο Ρίμπο περίμενε standing ovation κλπ σε ένα ματς που ήταν καθοριστικό για το πρωτάθλημα πρόβλημά του. Και τον Λύμπε στη Λεωφόρο την πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ αδιάφορα τον αντιμετώπισαν στην αρχή και τον χειροκρότησαν όλοι όταν έβαλε το γκολ στο τέλος και απλά μείωσε. Είμαι 100% σίγουρος πως αν είχε ισοφαρίσει ή έβαζε νικητήριο γκολ για την ομάδα του θα τον γιούχαραν. Όπως είμαι 100% σίγουρος αν στο ματς του Καραϊσκάκη μείωνε ο Ρίμπο σε 3-1 πχ θα τον χειροκροτούσαν σχεδόν όλοι. Προσωπικά φυσικά και αναγνωρίζω την τεράστια συμβολή του Ρίμπο στα 3 πρωταθλήματα (ειδικά το περσινό αυτός και ο Νέρι το πήρανε μόνοι τους) αλλά το να δείχνει δαχτυλάκια στον κόσμο είναι αχαριστία από μέρους του. Σε ό,τι αφορά αυτά με τον Ζιο: Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Καταρχήν δεν θα πήγαινε ποτέ σε ΠΑΟ ή ΑΕΚ για να εκδικηθεί τον Κόκκαλη,άλλος χαρακτήρας. Και δεύτερον αν υποθέσουμε πως θα το έκανε, δεν θα τα έβαζε ποτέ και για κανένα λόγο με τον κόσμο.Ο Ζιοβάνι είναι ΚΑΙ Ολυμπιακός ό,τι και να μου λέτε. Και στην τελική ο Ζιο έκλαψε επειδή έφυγε από τον Ολυμπιακό και ο Ρίμπο έκλαψε γιατί δεν του δώσαν το πριμ. Τόσο απλά. | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:57.

) το παρακάτω μεταπολεμικό ρεμπετοειδές άσμα.
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο